شرمنده دیر شد رفته بودم سفر
خب فتوش و تبوله دو نوع سالاد لبنانی هستن من هر دوشونو خیلی دوست می دارم!
من دقیقا مقدار و اندازه رو بلد نیستم...همه چیزش به مقدار لازم باشه دیگه!!
غذا که نیست که مشکل باشه...سالاده!
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
خب....
فتوش
مواد لازم:
کاهو
خیار سبز
گوجه فرنگی
سبزی جعفری
سبزی نعنا
سیر (به اندازه ای که عطر بده به سالاد)
پیازچه (زیاد نباشه)
آبلیمو (یا لیمو تازه)
نمک
سماق
فلفل سیاه(اگه دوست دارین)
روغن زیتون(این خیلی مهمه!)
نان لبنانی...یا همون pita bread
و اما...خیار و گوجه و کاهو و پیازچه رو به سایز متوسط خورد کرده (بعضیا فلفل سبز هم بهش اضافه می کنن)
سبزی جعفری و نعنا رو ریز ریز ریز خورد کرده
سیر رو رنده کنید
نون لبنانی رو به اندازه مربع های کوچک (هم اندازه خیارهاتون) تیکه کرده و در روغن زیتون سرخ کنید تا برشته شن...یا اینکه می تونین بزارین توی فر اما درجه حرارتش رو نمی دونم!
حالا همه چیز رو به جز نون های سرخ شده با هم مخلوط می کنیم ...آبلیمو و نمک و سماق و روغن زیتون هم یادتون نره!
نون ها رو آخر از همه چیز قبل از سرو کردن سالاد فقط روی سالادمون میریزیم و مخلوط نمی کنیم چون نونها نرم می شن!
حال می تونین نوش جان کنین!
امید وارم چیزی از حرفام فهمیده باشین!
تا برنامه آشپزی بعدی که در خدمت شما عزیزان باشم شما را به خداوند مهربان می سپارم.
غذای بعدی سالاد
تبوله انشالله!
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
ای خدا، ای فلک، ای طبیعت، شام تاریک ما را سحر کن...