امیدواریم دوستای خوبی برات باشیم
از آشناییت خوشوقتم

hadi نوشته شده:آقای نابغه بعد از اینnabeghe نوشته شده:میبخشید سایت شما مشکل داشت نمیتونستم بایم وارد نمیشد.
به خاطر همین نتونستم دوباره پست بدم
همش تقصیره مدیریته
رمزتو 3 بار اشتباه زده بودی غیر فعال شده بودی
خودت حواستو جمع کن پای مدیریتو وسط نکش![]()
fateme نوشته شده:man fateme hastam
be donya omadeye kuwaitam va inja zendegi mikonam
nemidonam daghigh chand salame ama midonam motevalede 66 hastam![]()
alan ham to amozeshgah darse naghshekeshi sakhteman mikhonam(foghe diplom)
zendegim ham khab tv ahang chate
hamin
Farshid نوشته شده:با سلام خدمت ... دوستان گرام
اندر احوالات ما چنين نگاشته اند که روزی روزگاری جوانکی از سر تفريح سر به بيابانی به نام نت گذاشت ... نه ! ... اينگونه نبود ... به گمانم روزگاری نه چندان دور برای تجارت به کشوری نزديک از طريق دريا عازم شدم ... مادرم گفت که هوا بس ناجوانمردانه خوب است اما به گوش من نرفت که نرفت ... در اواسط سفر هوا طوفانی گشت و کشتی مان در طلاتم طوفان بشکست ... خدا را شکر اين تنها یادگار و اين تکه تخته شکسته نجاتمان داد ... وقتی بهوش آمديم که سرندي پيتی نوازشمان می کرد ... خود را در جزيره ای یافتيم که بعدها آنرا از روی خوش ذوقی 360 می ناميدند !
اااااااااااااااااااا .... حوصله م سر رفت ! ميدونيد ... من یه صفحه شخصی دارم به اين آدرس :
http://360.yahoo.com/profile-tWi9hR43er ... sXW0-?cq=1
بالاخره نابرده رنج گنج میسر نشود !
خلاصه و لريش ميشه اين : اينجانب فرشيد ساکن و متولد تهران! از افرادی که با دات نت و اس کیو ال با شيوه ی سی شارپ دارای تجربيات حرفه ای هستند در زمينه نرم افزارهای وب بيسد دعوت به عمل مياورد !
پيش آ پيش از خوش آمد گوييتان سپاسگزارم !
حميده خاتون فرمودند حرف بدی از اينجانب نشنيدندی ! لذا برای اينکه دروغ ايشان بر ملا نشود اينجانب کمال سعی را در رعايت آداب تربيتی به عمل می آورم !
کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 1 مهمان