بنگاه ازدواج
Re: بنگاه ازدواج
عدد خودتو انتخاب کن دیگه فقط دقت کن قبل تو یکی اون عدد رو نگفته باشه اونوقت دعوا میشه 

بیا ، و ظلمت ادراک را چراغان کن
که یک اشاره بس است
که یک اشاره بس است
فهمیدم دیگه
از حرف زدنش معلومه
منم 3 می خوام
زن شماره 3 کدومه؟
از حرف زدنش معلومه

منم 3 می خوام
زن شماره 3 کدومه؟

زندگی قافیه باران است ، من اگر پاییزم و درختان امیدم همه بی برگ شدند تو بهاری و به اندازه باران خدا زیبایی . . . !
6 و 8 لطفا"
من دو تا میخواستم دیگه!
من دو تا میخواستم دیگه!

می دانی ؟!!! همه چیز تازه اش خوب است .. جز تازه فهمیدن _ که گاه دیر است و گاه بسیار دیر _ گاه گران تمام می شود و گاه بسیار گران ..........گاهی حتی به قیمت: " بفهم و بمیر " !!
بیخیال شین این بنگاه رووووووووووووووو
ای خدا، ای فلک، ای طبیعت، شام تاریک ما را سحر کن...
خانم داداش این شماره 7 ما چی شد؟! 

پاییز هم روزی بهار بود ... مثل من عاشقی بی قرار بود
عمــــــــــــــــــــــــــــــــراً!abri نوشته شده:بیخیال شین این بنگاه رووووووووووووووو

تا جون در رگ ماست،بنگاه ازدواج در پی ماست!

----->

بس تو هیـــچی! دهه!josef نوشته شده:من از قدیم تو نوبتماا!بس من چی؟؟من 2تا میخواستم.نرسی قرار بود یه کارایی بکنه .کجاس بس!

من به سیبیلم خندیدم که قرار بود واسه تو 2 تا خانم بگیرم!

----->

![To funny [smilie=to funny.gif]](./images/smilies/To%20funny.gif)
می دانی ؟!!! همه چیز تازه اش خوب است .. جز تازه فهمیدن _ که گاه دیر است و گاه بسیار دیر _ گاه گران تمام می شود و گاه بسیار گران ..........گاهی حتی به قیمت: " بفهم و بمیر " !!
اگه یه دونه بخوایم چی؟Nersi نوشته شده:بس تو هیـــچی! دهه!josef نوشته شده:من از قدیم تو نوبتماا!بس من چی؟؟من 2تا میخواستم.نرسی قرار بود یه کارایی بکنه .کجاس بس!
![]()
من به سیبیلم خندیدم که قرار بود واسه تو 2 تا خانم بگیرم!واسه داداش خودم نگرفتم که واسه تو بگیرم!برو تا با دنپایی نزدمت...بازم دهه.... هیچی به تو احمد نگم، 2 رو به توان 3 می رسونین و بعد میگین انقدر زن می خوایم!
![]()
![]()
نخـــــــــند...دهه...

معرفت از درخت آموز که سایه از سر هیزم شکن هم بر نمی دارد
خُب برو تو صف یه دونه ای وایساhadi نوشته شده:اگه یه دونه بخوایم چی؟Nersi نوشته شده:بس تو هیـــچی! دهه!josef نوشته شده:من از قدیم تو نوبتماا!بس من چی؟؟من 2تا میخواستم.نرسی قرار بود یه کارایی بکنه .کجاس بس!
![]()
من به سیبیلم خندیدم که قرار بود واسه تو 2 تا خانم بگیرم!واسه داداش خودم نگرفتم که واسه تو بگیرم!برو تا با دنپایی نزدمت...بازم دهه.... هیچی به تو احمد نگم، 2 رو به توان 3 می رسونین و بعد میگین انقدر زن می خوایم!
![]()
![]()
نخـــــــــند...دهه...

----->

آخ جون! بالاخره نتایج اعلام می شه! 

پاییز هم روزی بهار بود ... مثل من عاشقی بی قرار بود
همیده من زنمو می خوام عدد 3 رو اعلام کن
زندگی قافیه باران است ، من اگر پاییزم و درختان امیدم همه بی برگ شدند تو بهاری و به اندازه باران خدا زیبایی . . . !
باشه چشم
3 روز دیگر نتایج اعلام خواهد شد
بشتابید
بستابید
3 روز دیگر نتایج اعلام خواهد شد
بشتابید
بستابید

که یک اشاره بس است
که یک اشاره بس است
ایول چه هیجان انگیـــــــــــــــز

ای خدا، ای فلک، ای طبیعت، شام تاریک ما را سحر کن...
شاتر با ما آشناس داداش !!!Nersi نوشته شده:خُب برو تو صف یه دونه ای وایساhadi نوشته شده:اگه یه دونه بخوایم چی؟Nersi نوشته شده:
بس تو هیـــچی! دهه!![]()
![]()
![]()
نخـــــــــند...دهه...
البته فک نکنم بهت برسه!!
ولی امیدت رو از دست نده،خدا با ماست! منظورم اینه که خدا همیشه با یـــــــِی دونه ای هاس!
![]()
معرفت از درخت آموز که سایه از سر هیزم شکن هم بر نمی دارد
می دونم آبجی!hadi نوشته شده:شاتر با ما آشناس داداش !!!Nersi نوشته شده:خُب برو تو صف یه دونه ای وایساhadi نوشته شده:
اگه یه دونه بخوایم چی؟البته فک نکنم بهت برسه!!
ولی امیدت رو از دست نده،خدا با ماست! منظورم اینه که خدا همیشه با یـــــــِی دونه ای هاس!
![]()
----->

نتایج بزودی اعلام خواهد شد
بشتابید
بشتابید

بشتابید
بشتابید

که یک اشاره بس است
که یک اشاره بس است
چه کسی حاضر است؟