Ahmaad نوشته شده:هنر من متعلق به شما جون هاست! فقط می خوام از تهیه کننده هام حمیده و یکی دیگه که اسمش رو یادم نیست تشکر کنم
اولش قرار بود نرسیِ داستان آخر فیلم کشته بشه اما بعد گفتیم بذاریمش واسه sequel فیلم (نرسی توجه کن کلمه انگلیش پروندم

)
نرسی کم می آورد!
اول اینکه،نرسی الحمدلله تا الان کم که نیورده هیچی، اضافه هم میاره!
دوم اینکه،گفتم فیلمنامت بی ربط بود به خاطر اینکه چه ربطی داشت به نظری که من دادم! حالا اگه علاقه ای به فیلمنامه نویسی داری چرا نرسی رو بهونه میکنی!

البته من از کارهای جوناااا علی الخصوص فکر های نوباوه آقایون استقبال می کنم،اگه بدونم با استفاده از اسم من در فیلنامه هاشون پله های ترقی رو طی می کنن.
در مورد نظرم هم ؛من گفتم فیلم قشنگه و با اینکه از جلوه های ویژه و گرافیک اینا استفاده کردن ولی چون من
هر فیلم تخیلی ای رو دوس ندارم،برام روند فیلم کسل کننده بود!همونجور که می دونی یه فیلم از قسمت های متفاوتی تشکیل میشه که این قسمت ها به کمک هم به جذابیت فیلم کمک می کنه؛که این قسمتها فقط شامل جلوه های ویژه نیست بلکه شامل موسیقی و مفهوم و دیالوگ ها و متن و .... هستش.درسته که بار اصلی این فیلم،در واقع جذابیت این فیلم روی جلوه هاش بوده ولی نمیشه قسمت های دیگه رو نادیده گرفت. امیدوارم تا اینجا رو خــــــــوب understand کرده باشی!
در مورد انگلیسی صحبت کردن تو و ... هم مشکلی ندارم،فقط همونجور که قبلا گفتم؛فکر می کنم وقتی شخصی داره به یه زبون صحبت میکنه باید سعی کنه تا اونجا که جا داره از لغاتِ زبون های دیگه استفاده نکنه!( در واقع
بین صحبت کردن فارسی،انگلیسی نگه و بین صحبت کردن انگلیسی،فارسی نگه و بین صحبت کردن ترکی،انگلیسی نگه و ...*یه دوست دارم بین صحبت کردن غلیظِ ترکی لغات انگلیسی استفاده میکنه،من فقط انگلیسی هاشو می فهممو؛از هر ده تا جمله ده تا کلمه رو میگیرمو قیافم اینطوریه

*) وگرنه صحبت کردن به زبون های دیگه در جایی که کلاً داریم به همون زبون صحبت میکنیم هیچ مشکلی نداره و من استقبال هم میکنم،اگه دقت کنی یه سری تاپیک توی سایت هست که کلاً به زبان انگلیسی هستش.بهر حال با این تفاسیر بازم بین حرفات انلگیسی بپرونی اشکال نداره ولی سعی کن عربی نپرونی!

امیدوارم تا اینجا رو هم خــــــــــوب افهم کرده باشی!
سوم اینکه،قرار بود یه فیلمنامه برات بنویسم،ترجیح می دم ننویسم و دُور رو بدم به دسته جوون های نوباوه!
در ضمن فردا نیای قهر کنی،حمیده مجبور شه برات بستنی بخره تا باهام آشتی کنی!من نگران جیب حمیده ام!