شاید اوایل لاست بودم اما الان دیگه نه! اصلا حدس زدنش هم محاله. در نهایت هم شاید هیچ کدوم مثبتِ مثبت یا منفیِ منفی هم نباشه!
تا الان که اینطور بوده!
اگه یادت باشه گفتم که اون حرفای اول جکوب و مرد سیاهپوش ه خیلــــــــــی مهمـــــه!!! حرف اصل شون هم در مورد اینه که طرف اصلا راضی نیست که بن داره آدما رو می یاره و راه می ده به جزیره و فکر می کنه "it always ends the same"! همیشه به یه شکل تموم می شه. و اما جکوب می گه که : "it only ends once, and everything before that is progress"! خیلی حرفای عمیق و چند پهلو اند... این نویسنده ها عمدا نمی خوان ما بتونیم حدس بزنیم چی می شه! اما خب حدس کلی من اینه که جکوب همونطور که در آخر به بن می گه اعتقاد داره که می شه گذشته رو تغییر داد و انتخاب دست خود آدماست در حالی که اون یکی نه. و مهمتر اینکه با اینکه با جکوب مخالفه و خیلی علاقه داره بکشتش ولی نمی تونه..... نه می تونه بکشه و نه می تونه جلوش رو بگیره ..... که باز برمی گردیم به همون Book Of Laws.
مسئله اینجاست که ما هنوز خیلی چیز ها رو نمی دونیم.
بن هم به نظرم اصـــــلا نمی دونست که قرار یه همچین بلایی سر لاک بیاد. اینطور که پیداست بن و حتی ریچارد هنوز همه چیز رد در مورد جزیره نمی دونن.
بن هم مثلا از جکوب پیروی می کرد ولی بن بیشتر تو فکر خودشه! همونطور که دیدیم.
مادر فرادای و چارلز ویدمو خب از یه دهه بودن دیدیم که. منتها سوال اینجاست که در حالی که مادر فارادای رییس بود و چارلز هم باهاش بود و می دونست که بارداره چی می شه که مادر فارادای می ره و چارلز می شه رییس ؟
و دقیقا چرا چارلز رو بعدا از جزیره در میاره بن؟ یه چیزایی شنیدیم اما detail هیچی نمی دونیم هنوز.
اینکه همه شون دنبال یه چیزن موافقم باهات! اینطور به نظر می یاد. اما من فکر کنم همه شون یا اغلب شون واقعا دنبال یه چیزن و اون هم برگشتن به جزیره ست..... در واقع فکر کنم یکی از مهم ترین موضوع های لاست اینه که "power corrupts" فکر کنم دلیل این همه رییس عوض کردن و اینا هم همین باشه! یه مدت اول که تازه کارن خوب پیش می رن تا اینکه خودخواه می شن و لجباز. و باز نوبت یه لیدر دیگه می یاد... منتها ما هدف نهایی جکوب رو نمی دونیم که چرا اینا رو اینجا نگه داشته علیرغم اینکه اون یکی اصلا نمی خواد اینجا باشن؟؟ و چرا اون نمی خواد اینا اینجا باشن و این جزیره فقط برا خودش باشه ؟ به درد چی ش می خوره ؟ اصلا این دو کی ان و چی اند ؟ انسان اند واقعا ؟

در ضمن ساویر هم خواست خودش رو رها کنه و زندگی کنه با جولییت اما جاک نذاشت دیگه