نه قول میدم خودم دومادت کنمAhmaad نوشته شده:به این می گن عذر بدتر از گناه!!
مصطفی تو یه فروم دیگه بوده ؟؟؟؟ پس یعنی ما هم بریم یه بنگاه زوج یابی دیگه!!!
بیا اونجا بگو چیا داری چیا نداری و چطور دختری میخوای
بقیش با من
نه قول میدم خودم دومادت کنمAhmaad نوشته شده:به این می گن عذر بدتر از گناه!!
مصطفی تو یه فروم دیگه بوده ؟؟؟؟ پس یعنی ما هم بریم یه بنگاه زوج یابی دیگه!!!
خوبه دیگه این یه مدت هر جا میریم بحث بحثه داغه ازدواجه! توی دندانپزشکی هم دارین مشاوره ازدواج میدین!!Ahmaad نوشته شده:اااااااا این تااپیک رو دیدم یادم افتااااااد!
کسی اینجا نمی دونه انگاری اما مصطفی نامزد کــــــــــــــــــــرد
دیدی خانوم حمیده!! دیدین مسئولین بنگاه های زوج یابی برا بچه های سایت! هــیـــــــــــچ کاری نکرد آخرش خودش دست به کار شد و اتفاقا چه خوب هم دست کار شد!!!!! زوجه پیدا کرد و گرفتش!
هادی محمود پاشین بیایین بریم خودمون پیدا کنیم که اینا ما رو سرکار گذاشتن
مصطفی مصطفی تو قهرمان ما
مصطفی مصطفی بگیر دامان ما
من با این نظر مخالفم،معیار هایی که در طول زمان تغییر کنه که معیار نیست! شاید در یه سری جزییات تغییر پیدا بشه ولی معیار ها اگه معیار باشه تغییر پیدا نمیکنه!hamideht نوشته شده:آخه معیارای آدما به مرور زمان تغییر میکنه
hamideht نوشته شده:به نظر من آدما با تغییرات محیط و گذر زمان و رشد فکری معیاراشون تغییر میکنه آدمی که تمام طول زندگیش یه معیار داشته باشه رشد و تکاملش متوقف شده
Nersi نوشته شده:خوبه دیگه این یه مدت هر جا میریم بحث بحثه داغه ازدواجه! توی دندانپزشکی هم دارین مشاوره ازدواج میدین!!Ahmaad نوشته شده:اااااااا این تااپیک رو دیدم یادم افتااااااد!
دیدی خانوم حمیده!! دیدین مسئولین بنگاه های زوج یابی برا بچه های سایت! هــیـــــــــــچ کاری نکرد آخرش خودش دست به کار شد و اتفاقا چه خوب هم دست کار شد!!!!! زوجه پیدا کرد و گرفتش!
مصطفی مصطفی تو قهرمان ما
امان از دست شما پسرااا،بابا چرا انقده هولید؟؟؟ دور و زمونه برعکس شده،پسرا دوس دارن زود ازدواج کنن! دخترا هم که نه! حالا چرا؟!ا،خودش نیاز به تحلیل داره بسی! ولی به نظر من شماها که سن ازدواجتون دیر نشده که... الان زوده...فکر کنم شما پسرا اگه جای ما دخترا بودید خودتونو هلاک کرده بودید! هر کی میومد خواستگاریتون سریع ازدواج می کردید و فردا روز ازش یه ایراد میگرفتیدو جدا میشدید و یکی دیگه و این داستان همینطور ادامه داشت! ولی نکنید این کارارو... دست از این بازی های پیچیده بردارید... اسلام در خطر است!
یعنی زنو واسه شکم میخوای دیگه؟؟؟؟؟Ahmaad نوشته شده:Nersi نوشته شده:خوبه دیگه این یه مدت هر جا میریم بحث بحثه داغه ازدواجه! توی دندانپزشکی هم دارین مشاوره ازدواج میدین!!Ahmaad نوشته شده:اااااااا این تااپیک رو دیدم یادم افتااااااد!
مصطفی مصطفی تو قهرمان ما
امان از دست شما پسرااا،بابا چرا انقده هولید؟؟؟ دور و زمونه برعکس شده،پسرا دوس دارن زود ازدواج کنن! دخترا هم که نه! حالا چرا؟!ا،خودش نیاز به تحلیل داره بسی! ولی به نظر من شماها که سن ازدواجتون دیر نشده که... الان زوده...فکر کنم شما پسرا اگه جای ما دخترا بودید خودتونو هلاک کرده بودید! هر کی میومد خواستگاریتون سریع ازدواج می کردید و فردا روز ازش یه ایراد میگرفتیدو جدا میشدید و یکی دیگه و این داستان همینطور ادامه داشت! ولی نکنید این کارارو... دست از این بازی های پیچیده بردارید... اسلام در خطر است!
خدایــــــــــــــــا!
خودت که دیدی ناهار چی خوردم ؟؟؟
بعد وقتی می گیم زن می خوایم می گن زوده براتون
هادی رو چیکار داری!! همتون از رو دست هم تقلب میکنید دیگه!Ahmaad نوشته شده:آره دیگه !!
مگه هادی اینا واسه چی زن می خوان ؟؟
آها راسی کلی هم پول رو این dryclean و اینا خرج می کنم! اونم هست
آخییییییییییییییییییییی احمدک کم می آورد،باشه باشه هر کاری دوس داری بکن فقط مواظب باش حسن،خطرناکه!Ahmaad نوشته شده:چی می گی بابا! من می گم می خوام زن بگیرم از خرج dryclean هم دربیام می گی برو خدمتکار بگیر ؟؟ هادی خودت بیا بهش بگو
کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 0 مهمان