گفتگو در مورد ادبیات فارسی ، مشاعره و موضوعات مرتبط
-
Nersi
- آخرشه !

- محل اقامت: تهران
توسط Nersi » دو شنبه 20 آبان 1387, 7:50 pm
hadi نوشته شده:یکی بود دو تا نبود سه چارتا هم زیادی بود تا اینکه با نقشه ی قبلی و هماهنگی و برنامه ریزی و سازماندهی پِی بردم عجب آسمون آبی رنگ و رو رفته و گنده برام مثل دل تو بی معنی شده، ولی همه ی مردم با من مثل دیو دو شاخ برخورد میکردن ولی من مثل اونا نیستم ، شاید هم اونا مثل هم نیستن. آخه آدما با هم خیلی رو راست نیستن و همش
بابااااااااااااااااااااا این داستان های غم انگیز چیه میگین
داستان خنده دار بگین آدم میاد اینجا افسردگی مزمن میگیره از بس که آدم ها عین هم نیستن!

----->
-
abri
- آخرشه !

توسط abri » دو شنبه 20 آبان 1387, 10:37 pm
یکی بود دو تا نبود سه چارتا هم زیادی بود تا اینکه با نقشه ی قبلی و هماهنگی و برنامه ریزی و سازماندهی پِی بردم عجب آسمون آبی رنگ و رو رفته و گنده برام مثل دل تو بی معنی شده، ولی همه ی مردم با من مثل دیو دو شاخ برخورد میکردن ولی من مثل اونا نیستم ، شاید هم اونا مثل هم نیستن. آخه آدما با هم خیلی رو راست نیستن و همش با نرسی

ای خدا، ای فلک، ای طبیعت، شام تاریک ما را سحر کن...
-
hadi
- كارش درسته

-
تماس:
توسط hadi » سه شنبه 21 آبان 1387, 4:59 pm
یکی بود دو تا نبود سه چارتا هم زیادی بود تا اینکه با نقشه ی قبلی و هماهنگی و برنامه ریزی و سازماندهی پِی بردم عجب آسمون آبی رنگ و رو رفته و گنده برام مثل دل تو بی معنی شده، ولی همه ی مردم با من مثل دیو دو شاخ برخورد میکردن ولی من مثل اونا نیستم ، شاید هم اونا مثل هم نیستن. آخه آدما با هم خیلی رو راست نیستن و همش با نرسی دست به یقه
معرفت از درخت آموز که سایه از سر هیزم شکن هم بر نمی دارد
-
abri
- آخرشه !

یکی بود دو تا نبود سه چارتا هم زیادی بود تا اینکه با نقشه ی قبلی و هماهنگی و برنامه ریزی و سازماندهی پِی بردم عجب آسمون آبی رنگ و رو رفته و گنده برام مثل دل تو بی معنی شده، ولی همه ی مردم با من مثل دیو دو شاخ برخورد میکردن ولی من مثل اونا نیستم ، شاید هم اونا مثل هم نیستن. آخه آدما با هم خیلی رو راست نیستن و همش با نرسی دست به یقه شدن. نرسی شجاع
-
hadi
- كارش درسته

-
تماس:
یکی بود دو تا نبود سه چارتا هم زیادی بود تا اینکه با نقشه ی قبلی و هماهنگی و برنامه ریزی و سازماندهی پِی بردم عجب آسمون آبی رنگ و رو رفته و گنده برام مثل دل تو بی معنی شده، ولی همه ی مردم با من مثل دیو دو شاخ برخورد میکردن ولی من مثل اونا نیستم ، شاید هم اونا مثل هم نیستن. آخه آدما با هم خیلی رو راست نیستن و همش با نرسی دست به یقه شدن. نرسی شجاع از طاق به
-
abri
- آخرشه !

یکی بود دو تا نبود سه چارتا هم زیادی بود تا اینکه با نقشه ی قبلی و هماهنگی و برنامه ریزی و سازماندهی پِی بردم عجب آسمون آبی رنگ و رو رفته و گنده برام مثل دل تو بی معنی شده، ولی همه ی مردم با من مثل دیو دو شاخ برخورد میکردن ولی من مثل اونا نیستم ، شاید هم اونا مثل هم نیستن. آخه آدما با هم خیلی رو راست نیستن و همش با نرسی دست به یقه شدن. نرسی شجاع از طاق به طاقی روبرو
-
hadi
- كارش درسته

-
تماس:
یکی بود دو تا نبود سه چارتا هم زیادی بود تا اینکه با نقشه ی قبلی و هماهنگی و برنامه ریزی و سازماندهی پِی بردم عجب آسمون آبی رنگ و رو رفته و گنده برام مثل دل تو بی معنی شده، ولی همه ی مردم با من مثل دیو دو شاخ برخورد میکردن ولی من مثل اونا نیستم ، شاید هم اونا مثل هم نیستن. آخه آدما با هم خیلی رو راست نیستن و همش با نرسی دست به یقه شدن. نرسی شجاع از طاق به طاقی روبرو چنگ زد
-
gemini
- آخرشه !

توسط gemini » پنج شنبه 14 آذر 1387, 2:12 pm
یکی بود دو تا نبود سه چارتا هم زیادی بود تا اینکه با نقشه ی قبلی و هماهنگی و برنامه ریزی و سازماندهی پِی بردم عجب آسمون آبی رنگ و رو رفته و گنده برام مثل دل تو بی معنی شده، ولی همه ی مردم با من مثل دیو دو شاخ برخورد میکردن ولی من مثل اونا نیستم ، شاید هم اونا مثل هم نیستن. آخه آدما با هم خیلی رو راست نیستن و همش با نرسی دست به یقه شدن. نرسی شجاع از طاق به طاقی روبرو چنگ زد غافل ازاینکه
ولی من سر بر آسمان خواهم داشت
تا چشم بر نور بگشایم.
-
hadi
- كارش درسته

-
تماس:
توسط hadi » چهار شنبه 20 آذر 1387, 6:54 pm
یکی بود دو تا نبود سه چارتا هم زیادی بود تا اینکه با نقشه ی قبلی و هماهنگی و برنامه ریزی و سازماندهی پِی بردم عجب آسمون آبی رنگ و رو رفته و گنده برام مثل دل تو بی معنی شده، ولی همه ی مردم با من مثل دیو دو شاخ برخورد میکردن ولی من مثل اونا نیستم ، شاید هم اونا مثل هم نیستن. آخه آدما با هم خیلی رو راست نیستن و همش با نرسی دست به یقه شدن. نرسی شجاع از طاق به طاقی روبرو چنگ زد غافل ازاینکه جميني با بيل
-
Nersi
- آخرشه !

یکی بود دو تا نبود سه چارتا هم زیادی بود تا اینکه با نقشه ی قبلی و هماهنگی و برنامه ریزی و سازماندهی پِی بردم عجب آسمون آبی رنگ و رو رفته و گنده برام مثل دل تو بی معنی شده، ولی همه ی مردم با من مثل دیو دو شاخ برخورد میکردن ولی من مثل اونا نیستم ، شاید هم اونا مثل هم نیستن. آخه آدما با هم خیلی رو راست نیستن و همش با نرسی دست به یقه شدن. نرسی شجاع از طاق به طاقی روبرو چنگ زد غافل ازاینکه جميني با بيل ِ سبـیل ِ
----->
-
gemini
- آخرشه !

توسط gemini » پنج شنبه 28 آذر 1387, 3:36 pm
یکی بود دو تا نبود سه چارتا هم زیادی بود تا اینکه با نقشه ی قبلی و هماهنگی و برنامه ریزی و سازماندهی پِی بردم عجب آسمون آبی رنگ و رو رفته و گنده برام مثل دل تو بی معنی شده، ولی همه ی مردم با من مثل دیو دو شاخ برخورد میکردن ولی من مثل اونا نیستم ، شاید هم اونا مثل هم نیستن. آخه آدما با هم خیلی رو راست نیستن و همش با نرسی دست به یقه شدن. نرسی شجاع از طاق به طاقی روبرو چنگ زد غافل ازاینکه جميني با بيل ِ سبـیلِ یک وکیلِ
تا چشم بر نور بگشایم.
-
hadi
- كارش درسته

-
تماس:
یکی بود دو تا نبود سه چارتا هم زیادی بود تا اینکه با نقشه ی قبلی و هماهنگی و برنامه ریزی و سازماندهی پِی بردم عجب آسمون آبی رنگ و رو رفته و گنده برام مثل دل تو بی معنی شده، ولی همه ی مردم با من مثل دیو دو شاخ برخورد میکردن ولی من مثل اونا نیستم ، شاید هم اونا مثل هم نیستن. آخه آدما با هم خیلی رو راست نیستن و همش با نرسی دست به یقه شدن. نرسی شجاع از طاق به طاقی روبرو چنگ زد غافل ازاینکه جميني با بيل ِ سبـیلِ یک وکیل و ژيلت مچ تري

-
gemini
- آخرشه !

توسط gemini » پنج شنبه 26 دی 1387, 6:32 am
یکی بود دو تا نبود سه چارتا هم زیادی بود تا اینکه با نقشه ی قبلی و هماهنگی و برنامه ریزی و سازماندهی پِی بردم عجب آسمون آبی رنگ و رو رفته و گنده برام مثل دل تو بی معنی شده، ولی همه ی مردم با من مثل دیو دو شاخ برخورد میکردن ولی من مثل اونا نیستم ، شاید هم اونا مثل هم نیستن. آخه آدما با هم خیلی رو راست نیستن و همش با نرسی دست به یقه شدن. نرسی شجاع از طاق به طاقی روبرو چنگ زد غافل ازاینکه جميني با بيل ِ سبـیلِ یک وکیل و ژيلت مچ تري ختم ماجرا رو
تا چشم بر نور بگشایم.
-
hadi
- كارش درسته

-
تماس:
یکی بود دو تا نبود سه چارتا هم زیادی بود تا اینکه با نقشه ی قبلی و هماهنگی و برنامه ریزی و سازماندهی پِی بردم عجب آسمون آبی رنگ و رو رفته و گنده برام مثل دل تو بی معنی شده، ولی همه ی مردم با من مثل دیو دو شاخ برخورد میکردن ولی من مثل اونا نیستم ، شاید هم اونا مثل هم نیستن. آخه آدما با هم خیلی رو راست نیستن و همش با نرسی دست به یقه شدن. نرسی شجاع از طاق به طاقی روبرو چنگ زد غافل ازاینکه جميني با بيل ِ سبـیلِ یک وکیل و ژيلت مچ تري ختم ماجرا رو از خودش
-
Nersi
- آخرشه !

یکی بود دو تا نبود سه چارتا هم زیادی بود تا اینکه با نقشه ی قبلی و هماهنگی و برنامه ریزی و سازماندهی پِی بردم عجب آسمون آبی رنگ و رو رفته و گنده برام مثل دل تو بی معنی شده، ولی همه ی مردم با من مثل دیو دو شاخ برخورد میکردن ولی من مثل اونا نیستم ، شاید هم اونا مثل هم نیستن. آخه آدما با هم خیلی رو راست نیستن و همش با نرسی دست به یقه شدن. نرسی شجاع از طاق به طاقی روبرو چنگ زد غافل ازاینکه جميني با بيل ِ سبـیلِ یک وکیل و ژيلت مچ تري ختم ماجرا رو از خودش به خودش
----->
-
abri
- آخرشه !

یکی بود دو تا نبود سه چارتا هم زیادی بود تا اینکه با نقشه ی قبلی و هماهنگی و برنامه ریزی و سازماندهی پِی بردم عجب آسمون آبی رنگ و رو رفته و گنده برام مثل دل تو بی معنی شده، ولی همه ی مردم با من مثل دیو دو شاخ برخورد میکردن ولی من مثل اونا نیستم ، شاید هم اونا مثل هم نیستن. آخه آدما با هم خیلی رو راست نیستن و همش با نرسی دست به یقه شدن. نرسی شجاع از طاق به طاقی روبرو چنگ زد غافل ازاینکه جميني با بيل ِ سبـیلِ یک وکیل و ژيلت مچ تري ختم ماجرا رو از خودش به خودش منتقل کرد!
-
hadi
- كارش درسته

-
تماس:
یکی بود دو تا نبود سه چارتا هم زیادی بود تا اینکه با نقشه ی قبلی و هماهنگی و برنامه ریزی و سازماندهی پِی بردم عجب آسمون آبی رنگ و رو رفته و گنده برام مثل دل تو بی معنی شده، ولی همه ی مردم با من مثل دیو دو شاخ برخورد میکردن ولی من مثل اونا نیستم ، شاید هم اونا مثل هم نیستن. آخه آدما با هم خیلی رو راست نیستن و همش با نرسی دست به یقه شدن. نرسی شجاع از طاق به طاقی روبرو چنگ زد غافل ازاینکه جميني با بيل ِ سبـیلِ یک وکیل و ژيلت مچ تري ختم ماجرا رو از خودش به خودش منتقل کرد!
همين جا بود كه
-
abri
- آخرشه !

همين جا بود كه چنین انتقالی
-
nono
- ReD RoSe

-
تماس:
همين جا بود كه چنین انتقالی به غزه یافت.
زندگی قافیه باران است ، من اگر پاییزم و درختان امیدم همه بی برگ شدند تو بهاری و به اندازه باران خدا زیبایی . . . !
-
hadi
- كارش درسته

-
تماس:
همين جا بود كه چنین انتقالی به غزه یافت. ولي ممد ساوي
چه کسی حاضر است؟
کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 1 مهمان