Lost - گمشدگان
Lost -
خب من یکی که خیلی دوست دارم سریال lost رو! ببینیم چند نفر دیگه تو این سایت هستند و چند نفر رو می تونم لاستی کنیم
اول یکمی اطلاعات کلی:
مجموعهٔ تلویزیونی گمشدگان (یا گمشده) (به انگلیسی: Lost) مجموعهای است که از شبکه ABC آمریکا و تعداد زیادی از شبکههای خارجی بخش میشود. این مجموعه تلویزیونی از ۲۲ سپتامبر ۲۰۰۴ آغاز شدهاست و تا کنون چهار فصل از آن کامل و پخش شدهاست.
این مجموعه تلویزیونی داستان گروهی از بازماندگان انفجار پرواز Oceanic ۸۱۵ بر فراز جزیرهای ناشناس در اقیانوس آرام است. سبک کلی این مجموعه تلویزیونی معماگونهاست و با یافتن هر پاسخ چندین سوال نو بوجود میآید.
در این مجموعه تلویزیونی از گذشته نمایی (به انگلیسی: flashback) به شدت استفاده میشود. معمولاً در هر قسمت از سریال یکی از شخصیتها (گاهی چند شخصیت) در مرکز توجه قرار میگیرد و در لابهلای داستان، گذشتهای از او نمایش داده میشود که اطلاعاتی مربوط به دورهٔ قبل از سوار شدن به پرواز به ما میدهد. در قسمتهای پایانی فصل سوم و قسمتهای پخش شدهٔ فصل چهارم، گاهی حالتی برعکس رخ میدهد به این نحو که تصاویری از آینده نمایش داده میشود (در اصطلاح سینمایی به این کار آینده نمایی (به انگلیسی: flashforward) گفته میشود).
پخش چهارمین فصل این مجموعهٔ تلویزیونی از ۳۱ ژانویه ۲۰۰۷ آغاز شد. قرار بود که این فصل شامل ۱۶ قسمت باشد که به خاطر اعتصاب اصناف نویسندگان آمریکا فقط ۸ قسمت آن ساخته شد. سپس قسمتهای دیگری نیز ساخته شد و پخش قسمتهای ۹ به بعد آن از ۲۴ آوریل ۲۰۰۸ شروع شد. فصل چهارم جمعاً ۱۴ بخش داشت که دو بخش انتهایی به طور پیوسته در تاریخ ۲۹ مه ۲۰۰۸ نمایش یافتند.
در مه ۲۰۰۷ اعلام شد که فصلهای چهارم، پنجم و ششم این سریال پخش خواهد شد و تا مه ۲۰۱۰، ۱۱۷ قسمت از آن تولید میشود.
این مجموعهٔ تلویزیونی توسط دیمون لیندلوف، جی. جی. آبراهامز و جفری لالیبر ساخته شده و بیشتر در جزیرهٔ اوآهو در هاوایی فیلم برداری شدهاست. قسمت مقدماتی و آزمایشی این مجموعه در تاریخ ۲۲ سپتامبر ۲۰۰۴ پخش شد. بعد از آن تاریخ چهار فصل از این مجموعه به روی آنتن رفتهاست. مجموعه توسط شبکه ABC آمریکا، بد روبوت پروداکشنز و گرس اسکیرت پروداکشنز تهیه شدهاست و از شبکه ABC آمریکا در آمریکا پخش میشود. موزیک متن آن توسط مایکل جیاچینو ترکیب شدهاست. تهیه کنندگان اجرایی این مجموعه در حال حاضر آبراهامز، لیندلوف، برایان برک (Burk)، جک بندر (Bender) و کارلتون کیوز (Cuse) هستند. این مجموعه به خاطر هنرپیشگان زیاد خود و هزینه سنگین فیلمبرداری در هاوایی یکی از پرهزینه ترین مجموعههای تلویزیونی است.
اول یکمی اطلاعات کلی:
مجموعهٔ تلویزیونی گمشدگان (یا گمشده) (به انگلیسی: Lost) مجموعهای است که از شبکه ABC آمریکا و تعداد زیادی از شبکههای خارجی بخش میشود. این مجموعه تلویزیونی از ۲۲ سپتامبر ۲۰۰۴ آغاز شدهاست و تا کنون چهار فصل از آن کامل و پخش شدهاست.
این مجموعه تلویزیونی داستان گروهی از بازماندگان انفجار پرواز Oceanic ۸۱۵ بر فراز جزیرهای ناشناس در اقیانوس آرام است. سبک کلی این مجموعه تلویزیونی معماگونهاست و با یافتن هر پاسخ چندین سوال نو بوجود میآید.
در این مجموعه تلویزیونی از گذشته نمایی (به انگلیسی: flashback) به شدت استفاده میشود. معمولاً در هر قسمت از سریال یکی از شخصیتها (گاهی چند شخصیت) در مرکز توجه قرار میگیرد و در لابهلای داستان، گذشتهای از او نمایش داده میشود که اطلاعاتی مربوط به دورهٔ قبل از سوار شدن به پرواز به ما میدهد. در قسمتهای پایانی فصل سوم و قسمتهای پخش شدهٔ فصل چهارم، گاهی حالتی برعکس رخ میدهد به این نحو که تصاویری از آینده نمایش داده میشود (در اصطلاح سینمایی به این کار آینده نمایی (به انگلیسی: flashforward) گفته میشود).
پخش چهارمین فصل این مجموعهٔ تلویزیونی از ۳۱ ژانویه ۲۰۰۷ آغاز شد. قرار بود که این فصل شامل ۱۶ قسمت باشد که به خاطر اعتصاب اصناف نویسندگان آمریکا فقط ۸ قسمت آن ساخته شد. سپس قسمتهای دیگری نیز ساخته شد و پخش قسمتهای ۹ به بعد آن از ۲۴ آوریل ۲۰۰۸ شروع شد. فصل چهارم جمعاً ۱۴ بخش داشت که دو بخش انتهایی به طور پیوسته در تاریخ ۲۹ مه ۲۰۰۸ نمایش یافتند.
در مه ۲۰۰۷ اعلام شد که فصلهای چهارم، پنجم و ششم این سریال پخش خواهد شد و تا مه ۲۰۱۰، ۱۱۷ قسمت از آن تولید میشود.
این مجموعهٔ تلویزیونی توسط دیمون لیندلوف، جی. جی. آبراهامز و جفری لالیبر ساخته شده و بیشتر در جزیرهٔ اوآهو در هاوایی فیلم برداری شدهاست. قسمت مقدماتی و آزمایشی این مجموعه در تاریخ ۲۲ سپتامبر ۲۰۰۴ پخش شد. بعد از آن تاریخ چهار فصل از این مجموعه به روی آنتن رفتهاست. مجموعه توسط شبکه ABC آمریکا، بد روبوت پروداکشنز و گرس اسکیرت پروداکشنز تهیه شدهاست و از شبکه ABC آمریکا در آمریکا پخش میشود. موزیک متن آن توسط مایکل جیاچینو ترکیب شدهاست. تهیه کنندگان اجرایی این مجموعه در حال حاضر آبراهامز، لیندلوف، برایان برک (Burk)، جک بندر (Bender) و کارلتون کیوز (Cuse) هستند. این مجموعه به خاطر هنرپیشگان زیاد خود و هزینه سنگین فیلمبرداری در هاوایی یکی از پرهزینه ترین مجموعههای تلویزیونی است.
Re: Lost -
خب امیدوارم چند نفری که می بینن سریع پیدا شن یکمی بحث کنیم درباره لاست!
به هادی که از 2 سال پیش گیر داده بودم گیر بیاره و ببینه نمی دونم به حرفم گوش کرده یا نه!
اونایی که می خوان بگن وقت اینجور کارا رو ندارن یا حوصله این کارا رو ندارن از همین الان بگم بیخیال!
من خودم نه وقت و نه حوصله سریال ها رو نداشتم اونم تو کویت! مخصوصا سریال هایی که داستان هر قسمتش به بعدی و قبلی ربط داشته باشه! منتها لاست یه استثناست!
فقط قسمت اولش رو ببینین می فهمین چی می گم!
فقط با کیفیت عالی گیر بیارین چون یکی از چیزایی که خرج این سریال رو بالا برده sound effectها و فیلمبرداریه خیلی عالی و با کیفیتش ه!
خلاصه بگم اونایی که ندیدن تا حالا فقط بیان و وقت بذارن 5 قسمتش رو ببینن بعد ببینیم چطوری معتادش نمی شن! دیگه اگه بخواین یه season کامل رو ببینین که محاله بعدش اینجا نیاین نگین: ایول ایول داش احمد رو ایول !
به هادی که از 2 سال پیش گیر داده بودم گیر بیاره و ببینه نمی دونم به حرفم گوش کرده یا نه!
اونایی که می خوان بگن وقت اینجور کارا رو ندارن یا حوصله این کارا رو ندارن از همین الان بگم بیخیال!
من خودم نه وقت و نه حوصله سریال ها رو نداشتم اونم تو کویت! مخصوصا سریال هایی که داستان هر قسمتش به بعدی و قبلی ربط داشته باشه! منتها لاست یه استثناست!
فقط قسمت اولش رو ببینین می فهمین چی می گم!
فقط با کیفیت عالی گیر بیارین چون یکی از چیزایی که خرج این سریال رو بالا برده sound effectها و فیلمبرداریه خیلی عالی و با کیفیتش ه!
خلاصه بگم اونایی که ندیدن تا حالا فقط بیان و وقت بذارن 5 قسمتش رو ببینن بعد ببینیم چطوری معتادش نمی شن! دیگه اگه بخواین یه season کامل رو ببینین که محاله بعدش اینجا نیاین نگین: ایول ایول داش احمد رو ایول !
منم این فیلموتعریفشو شنیدم خیلی دوست دارم ببینم اما نمیدونم از کجا گیر بیارم
بیا ، و ظلمت ادراک را چراغان کن
که یک اشاره بس است
که یک اشاره بس است
این مغازه هایی که فیلم می فروشن باید داشته باشن!
4تا seasonاش تا حالا اومده! من که خودم از یکی از دوستام تو تهران گرفتم.. یه هارد 300گیگ خریدم تا برام بریزه تو اون! روزی یه اپیسود هم ببینی خوبه! اما عمرا بتونی تا ببینی سریع می خوای بدونی بعدیش چی شد
ولی خدایی خوش به حال اونایی که تازه می خوان ببینن! هیجان داره ه ه! من که از اول شروع کردم ببینم واسه چندمین بار اما هیچی مثل دفعه اول نمی شه!
4تا seasonاش تا حالا اومده! من که خودم از یکی از دوستام تو تهران گرفتم.. یه هارد 300گیگ خریدم تا برام بریزه تو اون! روزی یه اپیسود هم ببینی خوبه! اما عمرا بتونی تا ببینی سریع می خوای بدونی بعدیش چی شد
ولی خدایی خوش به حال اونایی که تازه می خوان ببینن! هیجان داره ه ه! من که از اول شروع کردم ببینم واسه چندمین بار اما هیچی مثل دفعه اول نمی شه!
من زیاد دیدم
همه ی این DVD فروشا دارن ، اگه میخوای برات بخرم
پولشم پیش میگیرما !
همه ی این DVD فروشا دارن ، اگه میخوای برات بخرم
پولشم پیش میگیرما !
معرفت از درخت آموز که سایه از سر هیزم شکن هم بر نمی دارد
دیدی گفتم هادی بلده!
سریع بگیرین و ببینین که بیایم اینجا حرف بزنیم دربارش! خیلی حال می ده باور کنین نرسی اینا کووو ؟؟؟ ندیدیــــن ؟ ابری جمینای باباک و همه! هیشکی ندیده ؟؟
سریع بگیرین و ببینین که بیایم اینجا حرف بزنیم دربارش! خیلی حال می ده باور کنین نرسی اینا کووو ؟؟؟ ندیدیــــن ؟ ابری جمینای باباک و همه! هیشکی ندیده ؟؟
خيلي تعريف اين فيلم شنيدم.واقعا" دوست دارم ببينمش.(ولي حيف كه در حال حاضر وقت ندارم)
مرسي احمد از توضيحاتت راجع به اين فيلم.خيلي دنبالش بودم.
مرسي احمد از توضيحاتت راجع به اين فيلم.خيلي دنبالش بودم.
پائولو کوئیلو :
فقط وقتی ما صد در صد از مرگ خود آگاه هستیم
می توانیم صد در صد زندگی کنیم .
فقط وقتی ما صد در صد از مرگ خود آگاه هستیم
می توانیم صد در صد زندگی کنیم .
ای بابا همه اش دو نفر علاقه مند اند ببینند؟؟
دوتاشونم تنبل
دوتاشونم تنبل
من خیلی وقته میخوام ببینم!!!
hamideht نوشته شده:منم میخواااااام
هیج جا گیر نمیاد
"سريال گمشدگان "
معروف ترين سريال جهان
پر فروشترين سريال جهان
مقدمه :
گمشدگان نام سريال درامي است كه از سپتامبر 2004 از شبكه تلويزيوني اي.بي.سي آمريكا پخش ميشود. لوكيشن اين مجموعه تلويزيوني در شهر اواهو ايالت هاوايي است و تا به حال سه فصل از آن پخش شده است كه در مجموع شامل 69 اپيزود ميشود. جيجي آبرامز، ديمون ليندلوف و جفري ليبر خالقان اين سريال هستند و موسيقي آن نيز توسط مايكل جكينو تنظيم شده است. اين مجموعه به دليل تعدد هنرپيشگان و لوكيشن خاص آن از جمله پرهزينهترين سريالهاي تلويزيوني بوده است.
داستان سریال :
این سریال داستان گروهی از بازماندگان انفجار پرواز Oceanic ۸۱۵ بر فراز جزیره ناشناس در اقیانوس آرام است. سبک کلی سریال معما گونهاست و با یافتن هر پاسخ چندین سوال نو بوجود میآید.
در این سریال از فلاش بک به شدت استفاده میشود، به صورتی که هر بار که شخصیتی در مرکز توجه قرار میگیرد، گذشتهای از او نمایش داده میشود که اطلاعاتی مربوط به دورهٔ قبل از سوار شدن به پرواز به ما میدهد.
داستان Lost دربارۀ عده ای از سرنشینان یک هواپیمااست که در مسیر سیدنی به لوسآنجلس دچار سانحه میشوند و سقوط میکنند. کسانی که زنده ماندهاند منتظر کمک هستند اما بعد از گذشت چندین روز هیچ خبری نمی شود و ناچار میشوند از پس زندگی در یک جزیرۀ متروک بربيايند (اما ظاهرا جزیره متروک نیست و "دیگران" هم در این جزیره زندگی می کنند) شبها صداهای وحشتناکی شنیده می شود و روزها اتفاقات عجیبی میفتد.
بازتاب این سریال در جهان:
آمارها نشان ميدهد كه اين مجموعه با در نظرگرفتن گرههاي بيشمار در داستان و ارجاعات متعدد علمي، ادبي، هنري در صدر اين مقوله قرار دارد و حتي روزنامههاي معتبر واشنگتن پست و يواساي تودي همزمان با پخش فصل دوم اين سريال اقدام به راهاندازي وبلاگهاي ويژه براي علاقهمندان كردهاند كه نشان از تعدد علاقهمندان به اين سريال در نقاط مختلف جهان دارد.
از سوي ديگرعليرغم گذشت مدت زمان اندكي از زمان پخش اين سريال، شاهد ارجاع به آن درمجموعههاي تلويزيوني، كتابهاي كميك و آلبومهاي موسيقي هستيم. تقريباً تمام كساني كه سريال تلويزيوني گمشدگان را دنبال ميكنند تئوريهايي رادر مورد روند كلي داستان و آنچه كه در جزيره ميگذرد داشتهاند و اين حتي شامل برخي از هنرپيشههاي اين سريال هم ميشود اما دليل اينكه هيچكدام از اين تئوريهافراگير نبوده و در عين توضيح برخي رخدادها غيرقابل استناد به نظر ميرسند ميتواند اين باشد كه نويسندگان اين مجموعه تلويزيوني پرماجرا از همان ابتدا و از «پيلوت» سريال، برنامهريزي براي ثانيه به ثانيه اين سريال داشتهاند.
تيم 18 نفره فيلمنامهنويسان با تعريف جديدي از كاربرد فلاش بك در اين سريال و ارائه اطلاعات در مورد گذشته هر يك از شخصيتها در قالب اين فلاشبكها، بيننده رابه جمعآوري تكههاي اين پازل به ظاهر بيانتها دعوت ميكنند و خيلي زود به اوميفهمانند كه تماشاي سردستي و بدون مطالعه جانبي اين مجموعه در واقع نوعي وقت تلف كردن است و كساني كه اين ظرفيت را در خود نميبينند بايد برنامه و يا سريالي عامهپسند را انتخاب كنند. اين رويكرد منحصر به فرد و به نوعي شجاعانه در دنياي عامهپسند امروز باعث شده تا علاوه بر دهها سايت اينترنتي، حدود ده كتاب نيز در مورد محتواي ادبي، فلسفي،جامعهشناسي و. اين سريال به چاپ برسد و محملي ويژه در بزرگترين دائرهالمعارف اينترنتي جهان براي بحث و تبادل نظر علمي و بررسي يافتهها در مورد مسايل مطرح شده آن در نظر گرفته شود تا بيننده بتواند (در صورت خوش شانس بودن) از برخي ارجاعات پراكنده سريال مطلع شوند
شخصيتهايي كه تقريبا هر كدام از يك نژاد، يك طرز تفكر و يك فرهنگ متفاوت هستند. در اين سريال نماينده اي از هر قاره وجود دارد. از آسيا، استراليا، آمريكا، اروپا و آفريقا و حتي از قطب هم نماينده اي حضور دارد
شايد تا به حال نام اين سريال را شنيده باشيد، سريالي كه جزء يكي از
چهار سريا ل برتر جهان انتخاب شده است
سريالي مرموزانه و جذاب با روند داستاني عالي
پر هزينه ترين سريال جهان:
چيزي كه در اين سريال جلب توجه ميكنه برنامه ريزي فوق العاده اي كه در كمتر سريالي شاهدش هستم ميتونم به جرات بگم براي ثانيه به ثانيه اين سريال برنامه ريزي شده .تيم فيلمنامه نويس 18 نفره اين سريال با تنظيم فلش بك هاي فوقالعاده و اطلاعاتي كه در هر فلاش بك راجع به يكي از شخصيت ها ميدن تكه هايي از پازل به ظاهر بي انتها ي سريال رو كامل ميكنن كه براي بيننده واقعا جذابه و ياعث ميشه شما نتونيد حتي يك قسمت از اين سريال رو از دست بديد.جالبه كه تا حالا ده ها كتاب در مورد محتواي ادبي، فلسفي،جامعهشناسي و… اين سريال به چاپ رسيده.شانزده میليون نفر تعداد بينندگان فصل اول اين سريال بوده!! غير ممكنه شما اين سريال رو تماشا كنيد و حاضر نشيد كه راجع به بعضي از مسايل مورد بحث در سريال سرچ نكنيد و سوال براتون پيش نياد
نكته جالب در مورد اين سريال ، اتفاقات فوق العاده ، مرموز و شوك هاي متعددي است
----->
Ahmaad نوشته شده: سریع بگیرین و ببینین که بیایم اینجا حرف بزنیم دربارش! خیلی حال می ده باور کنین نرسی اینا کووو ؟؟؟
نیـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــست گمشده
سر فرصت میام با هم میز گرد می ذاریم الان دارم درس می خونم باید آسه بیام آسه برم یه تکان یا هیجان باعث میشه فرمولا از مغزم بپره،من توی امتحانا چون به صورت فشرده درس می خونم باید به صورت عصا راه برم تا آسیبی به حجم وسیع اطلاعات مغزم وارد نشه
----->
ایول پست باحالی بود حالا یعنی دیدی یا نه ؟؟؟Nersi نوشته شده:hamideht نوشته شده:منم میخواااااام
هیج جا گیر نمیاد
"سريال گمشدگان "
معروف ترين سريال جهان
پر فروشترين سريال جهان
[/b]
وااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااای
چی بگم بهتون که نصف عمرتون بر فناست
سیزن پنجم لاست رو دیدم! البته فقط 8تا اپیسودش رو! هر چی بگم کم گفتم!! عالیـــــــــــــــه!
چی بگم بهتون که نصف عمرتون بر فناست
سیزن پنجم لاست رو دیدم! البته فقط 8تا اپیسودش رو! هر چی بگم کم گفتم!! عالیـــــــــــــــه!
اخ اخ که چقدر باحال تر می شه هر اپیسود
گفتم بیام اینجا هم چندتا عکس جدیدشون رو بذارم شاید شما هم دلتون خواست ببینین:
ایشون هم خانم بسیار با شخصیت و زیبا رو کیت استن هستند
گفتم بیام اینجا هم چندتا عکس جدیدشون رو بذارم شاید شما هم دلتون خواست ببینین:
هممممم با سبیلشو نداری؟لطفاً!!!Ahmaad نوشته شده:
----->
نیومدی نیومدی آخر هم که اومدی به کیت جون حسودی ؟؟
بگوووو ببینم تا کجا دیدی و چند سیزن و چند اپیسود ؟
بگوووو ببینم تا کجا دیدی و چند سیزن و چند اپیسود ؟
خجالت نکش پسر! اومدی کیت رو ببینی بگو خجالت واسه چیهhadi نوشته شده:ای بابا کشتی ما رو با این لاستت
بپا خودت لاست نشیAhmaad نوشته شده:خجالت نکش پسر! اومدی کیت رو ببینی بگو خجالت واسه چیهhadi نوشته شده:ای بابا کشتی ما رو با این لاستت
معرفت از درخت آموز که سایه از سر هیزم شکن هم بر نمی دارد
چه کسی حاضر است؟
کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 1 مهمان