چــــــــــرا؟
Re:
نمیدونم!خب یادش رفت دیگه
چرا بادکنک mmkگم شده؟؟؟چی شد که گم شد؟
چرا بادکنک mmkگم شده؟؟؟چی شد که گم شد؟
می دانی ؟!!! همه چیز تازه اش خوب است .. جز تازه فهمیدن _ که گاه دیر است و گاه بسیار دیر _ گاه گران تمام می شود و گاه بسیار گران ..........گاهی حتی به قیمت: " بفهم و بمیر " !!
Re:
hatman mohkam nagerefte bodatesh
rasti,
bad az ye gheybate tolani,salamon alaykom
rasti,
bad az ye gheybate tolani,salamon alaykom
madaram migoft:
barani beposh,zire chatre asheghi tar mishavi....
Re:
zira baraye inke
chera abri ro in doro vara nemibinam?
chera abri ro in doro vara nemibinam?
madaram migoft:
Re:
عجب من همیشه به موقع می رسم نمی دونم چرا تازگی ها حس ششم داره کولاک می کنه!!
خب جوابشو خودم می دم بهتره،پس فردا نمیام مارو یا می کُشین یا شوهر می دین منم که حساااااااس
من این ترم پایان نامه دارم باید کمتر بیام نت روی پایان نامم کار کنم که یه چیز درست درمون در بیاد،دیگه حسابی دعام کنید که پایان نامم خوب شه،بعدم موقع دفاعیه خندمم نگیره بچه ها اذیت می کنن خب
خب جوابشو خودم می دم بهتره،پس فردا نمیام مارو یا می کُشین یا شوهر می دین منم که حساااااااس
من این ترم پایان نامه دارم باید کمتر بیام نت روی پایان نامم کار کنم که یه چیز درست درمون در بیاد،دیگه حسابی دعام کنید که پایان نامم خوب شه،بعدم موقع دفاعیه خندمم نگیره بچه ها اذیت می کنن خب
----->
Re:
مگه ابری چشه؟؟؟؟؟ هان هان هااااااااااااااان؟؟hadi نوشته شده:چون کلاً ریز شده ، من کم میبینمش
چرا بین این همه عضو گیر داد به ابری؟
چرا یکی نمیاد این هادی رو بزنه من دلم خنک شه؟؟!!!
ای خدا، ای فلک، ای طبیعت، شام تاریک ما را سحر کن...
Re:
Nersi نوشته شده:عجب من همیشه به موقع می رسم نمی دونم چرا تازگی ها حس ششم داره کولاک می کنه!!
انشالله موفق باشی خانومی
ای خدا، ای فلک، ای طبیعت، شام تاریک ما را سحر کن...
Re:
به به بهNersi نوشته شده:عجب من همیشه به موقع می رسم نمی دونم چرا تازگی ها حس ششم داره کولاک می کنه!!
انشا الله قبول میشی
خانم دکتر
دست هایی که کمک میکنند مقدس تر از لبهایی هستند که دعا می خوانند(کوروش کبیر)
Re:
چرا شما 2تا اینجوری فکر میکنین؟ چی شده مگه؟
می دانی ؟!!! همه چیز تازه اش خوب است .. جز تازه فهمیدن _ که گاه دیر است و گاه بسیار دیر _ گاه گران تمام می شود و گاه بسیار گران ..........گاهی حتی به قیمت: " بفهم و بمیر " !!
چه کسی حاضر است؟
کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 1 مهمان