هادی اصلا به عشق آلرژی داره . هروقت اسم عشق و عاشقی میشه ، سرخ سرخ میشه ، قلبش هم تند تند میزنه داداشم
امروز حالت چطوره؟!
Re:
محمود نوشته شده:د دخترا بد ، چرا داداشم رو می اذیتید؟؟؟؟؟؟
هادی اصلا به عشق آلرژی داره . هروقت اسم عشق و عاشقی میشه ، سرخ سرخ میشه ، قلبش هم تند تند میزنه داداشم![]()
![]()
![]()
![]()
می گم داداشتو ببر دکتر نشون بده خیلی حالش بدهااااا،داره از دست می ره.اینجور که داره پیش می ره آلرژی تبدیل میشه به کهیر.....
هادی نباید به عشق آلرژی داشته باشه،عشق بایدبه هادی آلرژی داشته باشه:lol:
![hot over you [smilie=hot over you.gif]](./images/smilies/hot%20over%20you.gif)
----->
Re:
میگم ، پدر تجربه بسوزه ، تا به حال به گوشت خوردهNersi نوشته شده:محمود نوشته شده:د دخترا بد ، چرا داداشم رو می اذیتید؟؟؟؟؟؟
هادی اصلا به عشق آلرژی داره . هروقت اسم عشق و عاشقی میشه ، سرخ سرخ میشه ، قلبش هم تند تند میزنه داداشم![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
می گم داداشتو ببر دکتر نشون بده خیلی حالش بدهااااا،داره از دست می ره.اینجور که داره پیش می ره آلرژی تبدیل میشه به کهیر.....![]()
هادی نباید به عشق آلرژی داشته باشه،عشق بایدبه هادی آلرژی داشته باشه:lol:بعدم قلب عاشق تند نمی زنه یهو وایمیسته دیگه نمی زنه...........................................مشترک مورد نظر تعطیل می باشد لطفا شماره گیری نفرمایید.بوق بوق بوق بوق.
دستت درد نکنه . همیشه پیشنهادای میده که انگار حاصل سالها تجربه است
Re:
محمود نوشته شده:میگم ، پدر تجربه بسوزه ، تا به حال به گوشت خوردهNersi نوشته شده:محمود نوشته شده:د دخترا بد ، چرا داداشم رو می اذیتید؟؟؟؟؟؟
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
می گم داداشتو ببر دکتر نشون بده خیلی حالش بدهااااا،داره از دست می ره.اینجور که داره پیش می ره آلرژی تبدیل میشه به کهیر.....![]()
هادی نباید به عشق آلرژی داشته باشه،عشق بایدبه هادی آلرژی داشته باشه:lol:بعدم قلب عاشق تند نمی زنه یهو وایمیسته دیگه نمی زنه...........................................مشترک مورد نظر تعطیل می باشد لطفا شماره گیری نفرمایید.بوق بوق بوق بوق.
![]()
![]()
دستت درد نکنه . همیشه پیشنهادای میده که انگار حاصل سالها تجربه است![]()
من من من غلط بکنه عاشق بشه
----->
Re:
emroz khob bodam .shoma chetor 
هر کجا هستم باشم
آسمان مال من است.
پنجره، فکر، هوا، عشق، زمین مال من است
آسمان مال من است.
پنجره، فکر، هوا، عشق، زمین مال من است
Re:
نااااااااجوووووووووووووووووووووور توو جو ایرانم
مخصوصا که من شنبه باید برم بین عربا!! و دوباره تنهایی! و 3 4 روز بعدش عید نوروزه
مخصوصا که من شنبه باید برم بین عربا!! و دوباره تنهایی! و 3 4 روز بعدش عید نوروزه

- Babak Radfar
- جغد پیر

Re:
خيلي خوب بودم يه خبر بد شنيدم خيلي بد شدم
خبر تجويز يه قرص اشتباه از طرف يک دکتر فسيل شده به يکي از بستگان کهنسال من وبه هم خوردن حال اون پير مرد بيچاره توي دستشويي خونه اش و شکستگي سر و دستش و خون بسياري که از بدنش رفت و...

خبر تجويز يه قرص اشتباه از طرف يک دکتر فسيل شده به يکي از بستگان کهنسال من وبه هم خوردن حال اون پير مرد بيچاره توي دستشويي خونه اش و شکستگي سر و دستش و خون بسياري که از بدنش رفت و...
چه کسی حاضر است؟
کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 1 مهمان