جوك جديد
يارو زنگ ميزنه پيتزا فروشي ميگه يه پيتزا مي خواستم. فروشنده ميگه . به نام ... ؟ يارو ميگه . اخ اخ . ببخشيد .به نام خدا , يه پيتزا مي خواستم
يه جوک ميذارن زير ميکروسکوپ ميبينن ترکه داره دست تکون مي ده
يه روز 1 كاميون جوك داشته مي امده تركه نارنجك مي بنده ميره زير كاميون
ترکه يه چراغ قوه مي سازه كه بانورخورشيدكارمكنه
کپی رایت ابری
يه جوک ميذارن زير ميکروسکوپ ميبينن ترکه داره دست تکون مي ده
يه روز 1 كاميون جوك داشته مي امده تركه نارنجك مي بنده ميره زير كاميون
ترکه يه چراغ قوه مي سازه كه بانورخورشيدكارمكنه
کپی رایت ابری

TNZ نوشته شده:saviola نوشته شده:غضنفر پيتزا ميخوره شب بربري مياد تو خوابش!!! ميگه آهاااااااااي بي وفا ديگه دوسم نداري؟؟؟
![]()
![]()
آخیییییییییییییییییییییییییییییی.بربری گناه داره من

به نام خدا،احمد خیلی با حال بود......يارو زنگ ميزنه پيتزا فروشي ميگه يه پيتزا مي خواستم. فروشنده ميگه . به نام ... ؟ يارو ميگه . اخ اخ . ببخشيد .به نام خدا , يه پيتزا مي خواستم

----->

saviola نوشته شده:مردا دوست دارن همسر آينده شون :
مثل اسب نجيب، مثل سگ با وفا، مثل طاووس زيبا، مثل گربه ملوس، مثل گوسفند مطيع باشند.
اغلب هم به آرزوشون ميرسن، زني گيرشون مياد که:
مثل اسب جفتک مي زنه، مثل سگ پاچه مي گيره، مثل طاووس از دماغ فيل افتاده، مثل گربه چنگ مي زنه، مثل گوسفند نفهمه!

عشقها میمیرند رنگها رنگ دگر می گیرند و فقط خاطره هاست که چه شیرین و چه تلخ دست نخورده بجا می مانند ...
Elham نوشته شده:saviola نوشته شده:مردا دوست دارن همسر آينده شون :
مثل اسب نجيب، مثل سگ با وفا، مثل طاووس زيبا، مثل گربه ملوس، مثل گوسفند مطيع باشند.
مثل اسب جفتک مي زنه، مثل سگ پاچه مي گيره، مثل طاووس از دماغ فيل افتاده، مثل گربه چنگ مي زنه، مثل گوسفند نفهمه!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
نشد من يه چي بگم كسي دعوام نكنه!!
اصلا
زنا دوست دارن همسر آينده شون :
اغلب هم به آرزوشون ميرسن، مردي گيرشون مياد که:
خوب شد الان!؟؟

شما عصباني نشو واسه آقا محمدتون بده!!

آخه آدم در مورد خانوما جك مي گه؟؟؟؟؟؟؟؟ِsaviola نوشته شده:Elham نوشته شده:saviola نوشته شده:مردا دوست دارن همسر آينده شون :
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
نشد من يه چي بگم كسي دعوام نكنه!!
اصلا
زنا دوست دارن همسر آينده شون :
اغلب هم به آرزوشون ميرسن، مردي گيرشون مياد که:
خوب شد الان!؟؟![]()
شما عصباني نشو واسه آقا محمدتون بده!!![]()
محمد كيه آرين اين چند بار؟
عشقها میمیرند رنگها رنگ دگر می گیرند و فقط خاطره هاست که چه شیرین و چه تلخ دست نخورده بجا می مانند ...
یه رشتیه با خانوادش منتظر تاکسی بودند یه ماکسیما میاد زنشو سوار می کنه. بچش می گه: بابا بابا مامانو! بردن می گه: مامانو ول کن شتاب رو بچسب
غضنفر كولر خونشون خراب ميشه به زنش ميگه چند دفعه گفتم 5 نفري جلوي اين نشينيد
به غضنفر می گن تو نمی خوای آدم شی؟ می گه من از این قرتی بازیها خوشم نمیاد
لره 1نفرو تو خيابون ميبينه ميگه : ببخشيد من شما رو تو دبي نديدم؟ يارو ميگه : نه آقا من
اصلان دبي نرفتم. لره ميگه : چه جالب اتفاقا منم تا حالا دبي نرفتم ، حتما 2 نفر ديگه بودن
غضنفر كولر خونشون خراب ميشه به زنش ميگه چند دفعه گفتم 5 نفري جلوي اين نشينيد

به غضنفر می گن تو نمی خوای آدم شی؟ می گه من از این قرتی بازیها خوشم نمیاد
لره 1نفرو تو خيابون ميبينه ميگه : ببخشيد من شما رو تو دبي نديدم؟ يارو ميگه : نه آقا من
اصلان دبي نرفتم. لره ميگه : چه جالب اتفاقا منم تا حالا دبي نرفتم ، حتما 2 نفر ديگه بودن
ای خدا، ای فلک، ای طبیعت، شام تاریک ما را سحر کن...
چه کسی حاضر است؟
کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 0 مهمان