فقط لازم نیست که حتما هر دو رو بگید،می تونید یکی رو بگید.

به نظرم اینطوری بیشتر با خصوصیات هم دیگه آشنا میشیم.....

اول خودم می شروعم تا باهم بشروعیم......سپس شروعیده می شویم.......
چه حالو هولی میکنه این یارو عروسک فروشه.. هرچی جنس بنجول واسش مونده ، زرتی میندازه به این آبجی ما ... آخه چراااااااااااااااااااا. من یکمی رگ غیرتم قلبه شد. دست خودم نیست.....Nersi نوشته شده:من،چند تا مغازه رو خیلی دوس می دارم:یکی مغازه لوازم تحریری،وقتی می رم توش مسخ رنگ ها می شم،دوست دارم مداد بخرم،بوم بخرم،کاغذهای کاهی رو میبینم خیلی دوس می دارم،خودکارای متنوع. همه چی لوازم تحریری رو دوس می دارم.![]()
بعدی کتاب فروشیه، کتابای شعر،کتابای روانشناسی ،کتابایی که جملات نغز و زیبا از بزرگان توشه هم خیلی دوست می دارم.
بعدی مغازه لوازم بهداشتی و آرایشیه،انواع مختلف لوازم بهداشتی رو دوس میدارم خیلی اهمیت می دم به لوازم بهداشتیم.از قدیم گفتن النظافت من الایمان.![]()
![]()
بعدی مغازه چیزای لوکس و تزئینی کوچیک و خوشگله.
و بالاخره مغازه عروسک فروشی،من عروسک های با مزه،کر کر خنده،زشت و بانمک،اونایی که هیچکی دوسشون نداره من دوس می دارم،علی الخصوص الاغ های خری.از عروسکای باربی و چشم آبی و مو طلائی هم خیلی بدم میاد.![]()
اینا مغازه هایی که اگه مری بره توشون جیبشو نابود می کنه میاد بیرون.تنها مغازه ای که دوست نمی دارم مغازه طلا فروشیه که اصلا پشت ویترینشم وای نمی ایستم.
می گم غیرت،منم غیرتی میشم می ری هر چی گریپ فروت از مغازه میوه فروشی بار می کنی میاریمحمود نوشته شده:چه حالو هولی میکنه این یارو عروسک فروشه.. هرچی جنس بنجول واسش مونده ، زرتی میندازه به این آبجی ما ... آخه چراااااااااااااااااااا. من یکمی رگ غیرتم قلبه شد. دست خودم نیست.....Nersi نوشته شده:من،چند تا مغازه رو خیلی دوس می دارم:یکی مغازه لوازم تحریری،وقتی می رم توش مسخ رنگ ها می شم،دوست دارم مداد بخرم،بوم بخرم،کاغذهای کاهی رو میبینم خیلی دوس می دارم،خودکارای متنوع. همه چی لوازم تحریری رو دوس می دارم.![]()
بعدی کتاب فروشیه، کتابای شعر،کتابای روانشناسی ،کتابایی که جملات نغز و زیبا از بزرگان توشه هم خیلی دوست می دارم.
بعدی مغازه لوازم بهداشتی و آرایشیه،انواع مختلف لوازم بهداشتی رو دوس میدارم خیلی اهمیت می دم به لوازم بهداشتیم.از قدیم گفتن النظافت من الایمان.![]()
![]()
بعدی مغازه چیزای لوکس و تزئینی کوچیک و خوشگله.
و بالاخره مغازه عروسک فروشی،من عروسک های با مزه،کر کر خنده،زشت و بانمک،اونایی که هیچکی دوسشون نداره من دوس می دارم،علی الخصوص الاغ های خری.از عروسکای باربی و چشم آبی و مو طلائی هم خیلی بدم میاد.![]()
اینا مغازه هایی که اگه مری بره توشون جیبشو نابود می کنه میاد بیرون.تنها مغازه ای که دوست نمی دارم مغازه طلا فروشیه که اصلا پشت ویترینشم وای نمی ایستم.![]()
![]()
gemini نوشته شده:من شنیدن صدای آب رو دوست دارم
شمع رو دوست دارم
همه ی دوستامو دوست دارم :ghalb:
هدیه دادن رو دوست دارم
نوشتن رو دوست دارم
همه ی دفتر خاطراتامو دوست دارم
از سکوت طولانی بدم می یاد....
از محمد رضا گلزار بدم می یاد
کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 1 مهمان