منم یه جمله از خودم در کردم نگاه کن دیوونه
ديوونه خونه
بچه ها می گن اینجا دیوونه خونه است.پس همه دیوووووووونه ها رو عشق است.
شاعر می گه : دیووونه چو دیوووونه ببیند خوشگلش می آید!!!!! حالا این خوشگله کی میاد!!!.الله اعلم.حاجی می مونه خر با باقالیش.راستی سوت سوتی می گن 2 ماه دیگه می خواد امریکا بزنه ایرانو آره؟!!! توپ تانک مسلسل دیگر اثر ندارد.به مادرم بگویید نرسی پسر ندارد.
خب بچه ها ساعت داره نزدیکه 12 می شه همه دو انگشتی دست بزنین همسایه ها بیدار نشن!!!!آخه مردم خوابن.بی خواب می شن بی تاب می شن.ولی دستا شله ها!!!!!خب یه کلام ختم کلام همه دیوووووونه ها رو با خودم عشق است شپش در جوانی خیلی زشت است عمرا نتونی تو صورتش نگاه کنی!!!!!!

شاعر می گه : دیووونه چو دیوووونه ببیند خوشگلش می آید!!!!! حالا این خوشگله کی میاد!!!.الله اعلم.حاجی می مونه خر با باقالیش.راستی سوت سوتی می گن 2 ماه دیگه می خواد امریکا بزنه ایرانو آره؟!!! توپ تانک مسلسل دیگر اثر ندارد.به مادرم بگویید نرسی پسر ندارد.
خب بچه ها ساعت داره نزدیکه 12 می شه همه دو انگشتی دست بزنین همسایه ها بیدار نشن!!!!آخه مردم خوابن.بی خواب می شن بی تاب می شن.ولی دستا شله ها!!!!!خب یه کلام ختم کلام همه دیوووووونه ها رو با خودم عشق است شپش در جوانی خیلی زشت است عمرا نتونی تو صورتش نگاه کنی!!!!!!

----->
چه دیوونه ی باحالیNersi نوشته شده:بچه ها می گن اینجا دیوونه خونه است.پس همه دیوووووووونه ها رو عشق است.![]()
![]()
خب بچه ها ساعت داره نزدیکه 12 می شه همه دو انگشتی دست بزنین همسایه ها بیدار نشن!!!!آخه مردم خوابن.بی خواب می شن بی تاب می شن.ولی دستا شله ها!!!!!خب یه کلام ختم کلام همه دیوووووونه ها رو با خودم عشق است شپش در جوانی خیلی زشت است عمرا نتونی تو صورتش نگاه کنی!!!!!!![]()
![]()
![]()
زندگی قافیه باران است ، من اگر پاییزم و درختان امیدم همه بی برگ شدند تو بهاری و به اندازه باران خدا زیبایی . . . !
خب دیووونه ها عزیز و گرامی و ارجمند و قابل احترام، همه به صف شین، برین تو خط، نونو منظورم تو خط کارای منه،ابری نگفتم تو نخ کارای من که!!!!! خب حالا خوب شد.زیاد نگام نکنین به عنوان یه دیووونه رسما خجالت می کشم.
یهو فکر می کنم خیلی دیوووونم!!!!در صورتیکه از قسمت مخ به صورت شبانه روزی تعطیلم!!!!!
خب من برم دیگر مرا با شما کاری نباشد دگر،شما از دست رفته اید،امیدی نیست،مگه امریکا حمله کنه یا زلزله بیاد

خب من برم دیگر مرا با شما کاری نباشد دگر،شما از دست رفته اید،امیدی نیست،مگه امریکا حمله کنه یا زلزله بیاد
----->
چه کسی حاضر است؟
کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 1 مهمان