یه شوخی بود کسی جدی نگرفت
من فهمیدم چی گفتم.گویا شما نفهمیدی؟Ahmaad نوشته شده:خودت فهمیدی چی گفتی ؟Nersi نوشته شده:این تاپیک داره از دست می ره. من نگرانمبر چشم بد لعنت بشــــــــــــــــــــــــــــــــــمار.بر حسود لعنت بشــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــمار.بشــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــمار.
هادی اجرت با امام زمان.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
صدق الله علی العظیم
باز هم نفهمیدم ولی بالاNersi نوشته شده:من فهمیدم چی گفتم.گویا شما نفهمیدی؟Ahmaad نوشته شده:خودت فهمیدی چی گفتی ؟Nersi نوشته شده:این تاپیک داره از دست می ره. من نگرانمبر چشم بد لعنت بشــــــــــــــــــــــــــــــــــمار.بر حسود لعنت بشــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــمار.بشــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــمار.
هادی اجرت با امام زمان.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
صدق الله علی العظیماگه خوب نگرفتی می تونی بری یه سر به قسمت ترین ها بندازی نوشته منو بخونی بعدا خوب می گیری بروو برووو پسر خوب بروو بخون برات خوبه.بعدن خووووووب موضوع رو می گیری
خوب می شی به حق 5 تن.حیف که الان خیلی حالم خوبهAhmaad نوشته شده:باز هم نفهمیدم ولی بالاNersi نوشته شده:من فهمیدم چی گفتم.گویا شما نفهمیدی؟Ahmaad نوشته شده: خودت فهمیدی چی گفتی ؟اگه خوب نگرفتی می تونی بری یه سر به قسمت ترین ها بندازی نوشته منو بخونی بعدا خوب می گیری بروو برووو پسر خوب بروو بخون برات خوبه.بعدن خووووووب موضوع رو می گیری
جناب محمود خان قرار شد هر وقت تشریف آوردید به سوال های من پاسخ بدیدمحمود نوشته شده:یه سوال میخواستی بپرسی منصرف شدی
![]()
سوالت این بود : دوست داری همسر آیندت شبیه کدوم یک از بچه های سایت باشه هم اخلاق هم شکل ظاهری!؟؟ (البته به غیر از خودم)
دیدی ممکنه باز دعوا بشه!!!
عوضش اینو پرسیدی !
دوست داری همسر آیندت کدوم خصوصیا بچه های سایت رو داشته باشه!
مثات تخاتقش شبیه کی باشه!
حرف زدنش
قیافش؟
حالا خودت اینو جواب بده
کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 1 مهمان