1-تا حالا شده بری جلوی آینه یکی دیگه رو ببینی؟
خوب آره يه وقتا آدم خودش نيست کارهايي ميکنه يا فکرهايي ميکنه که مربوط به خودش نيست... يا خيلي چيزاي ديگه. اتفاقا وقتي يه همچين موردي پيش بياد ميرم جلو آينه بهش ميگم هووووي پاشو گورت و گم کن از زندگيم بورو بيرون!چخه!!!
2-تا حالا عاشق شدی؟
هم آره هم نه.عاشق کاري که ميکنم شدم.ولي به اون معنا که رايجه عاشق دختري نشدم (که بگم يا اين يا هيچ کس)ولي خوب به بعضيها واقعا علاقه مند شدم دوستشون داشتم ولي اين احساس رو يک طرفه داشتم و بيان نشده هيچ وقت متاسفانه و خوب بعد از مدتي هم که اين رابطه يک طرفه که تو دلم بوده و خواسته شورشو در بياره رفتم جلوي آينه!!!

(هي پسر!بشين سرجات تو الآن شرايطشو نداري)
3- چند تا دوست دختر داری؟
هيچي متاسفانه و تا حالا داشتنشو تجربه هم نکردم
4- چند تا دخترو تا حالا کشتی؟
من با کشتن سوسک هم مشکل دارم چه برسه به آدم! ولي اين که چند تا دختر تا حالا کشته شده باشن از اون نظر کمون نمي کنم آش دهن سوزي باشم!
5-علم بهتر است یا ثروت؟
در حالت عادي علم راه رسيدن به ثروته ولي الآن شرايط عادي برقرار نيست!
علم و ثروت الآن هر دو در دست سياسيونه که هرگز لا اقل براي علم خوب نيست! من علمو بيشتر دوست دارم
6- هر دو ممکنه درکسی جمع بشه؟
ثروت داريم تا ثروت اگه تو به حقوق ماهيانه يه استاد عضو هيئات علمي هم بگي ثروت آره هر دو در اون جمع ميشه .تو به نهايت مدرک علم ميتوني تو اين زمان برسي ولي به ثروت زياد نه. ثروت زياد قدرت مياره قدرت اعمال نفوذ مياره و ...ولي تو خيلي قبل تر از اون که بخواي به اين مراحل برسي هيئات حاکم زير پاتو خالي ميکنه.اگه بخواي به اونجاها برسي بايد بري تو دستگاه.مستقلا هرگز.
7- تو مزخرف تری یا من؟
چه فقي ميکنه؟ البته اينو بايد ديگران نظر بدن (آهاي ديگران...ديگران بدويين بياين نظر بدين!!!)
8-تا حالا شده تصمیم به خود کشی بگیری؟دیگر کشی چطور؟
راجع بهش فکر کردم ولي فقط فکر کردم ونه راجع به خودم راجع به خود خودکشي
ديگر کشي هم که نه سوسک هم نميکشم. حيوانات و حشرات هم مهمان خانه هستند ولي خوب اونها رو با خاک انداز ميبرم بيرون ولشون ميکنم. کشتن يعني چي؟ مگه ما کي هستيم که موجود زنده ديگه اي رو از بين ببريم!