امروز حالت چطوره؟!
سعیده جان ضربه رو آدم زیاد می خوره مهم اینه که بجای غصه خوردن سعی کنه دیگه تکرارش نکنه
اگر با گریه اثر ضربه خورده شده از بین میره گریه کن ولی اگر واسه سبک شدن گریه می کنی توصیه من اینه که دیگه کافیه
چون اون شخصی که ضربه می زنه با هدف خورد کردنت این کارو می کنه پس بلند شو و بایست ثابت کن که تو خیلی آدم قوی و محکمی هستی و هیچ ضربه ای نمی تونه زانوهاتو از ایستادن منع کنه
سعیده جان زندگی هنوز ادامه داره و تو هم باید ادامه بدی این جبره عزیزم
یادت باشه که تو زندگی تو فقط یه نفر آدم نبوده که حالا با ضربه ای که اون یه نفر زده تو اینطور خورد شی تو زندگی تو خواهری مثل سمیه هست که کنارته و من مطمئنم که حاضره دستت رو بگیره تا مثل سابق راهتو دوباره پیدا کنی
پدر و مادری که مطمئنم با این حال و روزی که تو داری اونا هم غصه می خورن پس پاشو بایست
یاد بگیر به هر کسی اعتماد نکنی و مراقب خودت باش
اولین پیام عشق و دوستی رو هم من بعنوان یه دوست مجازی بهت می دم
دوستت دارم سمیه جان
اگر با گریه اثر ضربه خورده شده از بین میره گریه کن ولی اگر واسه سبک شدن گریه می کنی توصیه من اینه که دیگه کافیه
چون اون شخصی که ضربه می زنه با هدف خورد کردنت این کارو می کنه پس بلند شو و بایست ثابت کن که تو خیلی آدم قوی و محکمی هستی و هیچ ضربه ای نمی تونه زانوهاتو از ایستادن منع کنه
سعیده جان زندگی هنوز ادامه داره و تو هم باید ادامه بدی این جبره عزیزم
یادت باشه که تو زندگی تو فقط یه نفر آدم نبوده که حالا با ضربه ای که اون یه نفر زده تو اینطور خورد شی تو زندگی تو خواهری مثل سمیه هست که کنارته و من مطمئنم که حاضره دستت رو بگیره تا مثل سابق راهتو دوباره پیدا کنی
پدر و مادری که مطمئنم با این حال و روزی که تو داری اونا هم غصه می خورن پس پاشو بایست
یاد بگیر به هر کسی اعتماد نکنی و مراقب خودت باش
اولین پیام عشق و دوستی رو هم من بعنوان یه دوست مجازی بهت می دم
دوستت دارم سمیه جان
عشقها میمیرند رنگها رنگ دگر می گیرند و فقط خاطره هاست که چه شیرین و چه تلخ دست نخورده بجا می مانند ...
saeedeh نوشته شده:من حالم خیلی بده بر خلاف همیشه دارم بدترین روزای زندگیمو میگذرونم
الان 2 ماهه که کارم شده گریه
از کسی ضربه خوردم که هنوز بامرم نشده زخمی بهم زدن که هر روز 1000 بار کشتتم
احساس بدبختی می کنم بر خلاف همیشه
.
.
.
الهی من فدای تو بشم

°°°°°°°°°|/
°°°°°°°°°|_/
°°°°°°°°°|__/°
°°°°°°°°°|___/°
°°° ____|___________
~~~\_SOMAYEH___//~~~
´¨¯¨`*•~-.¸,.-~*´¨¯¨`*•~-.¸,.
°°°°°°°°°|_/
°°°°°°°°°|__/°
°°°°°°°°°|___/°
°°° ____|___________
~~~\_SOMAYEH___//~~~
´¨¯¨`*•~-.¸,.-~*´¨¯¨`*•~-.¸,.
الهام جان ممنونم ازت
حالم خوب نیست پر بغضم ولی اینبار مسمم چون تصمیممو گرفتم
هادی واقعاً ازت ممنونم مثل یه دوست واقعی راهنماییم کردی اس ام اس اون شبت واقعاً بهم کمک کرد شاید خودت باورت نشه ولی کمکم کرد که یه بار دیگه بهتر فکر کنم و همون تصمیم و دوباره بگیرم ولی با این تفاوت که در آینده دیگه حسرت اینو نمی خورم که چرا درست تصمیم نگرفتم
حالم خوب نیست پر بغضم ولی اینبار مسمم چون تصمیممو گرفتم
هادی واقعاً ازت ممنونم مثل یه دوست واقعی راهنماییم کردی اس ام اس اون شبت واقعاً بهم کمک کرد شاید خودت باورت نشه ولی کمکم کرد که یه بار دیگه بهتر فکر کنم و همون تصمیم و دوباره بگیرم ولی با این تفاوت که در آینده دیگه حسرت اینو نمی خورم که چرا درست تصمیم نگرفتم
زندگي هديه خداست به تو. طرز زندگي کردن تو، هديه ي توست به خدا
چه کسی حاضر است؟
کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 0 مهمان