امروز حالت چطوره؟!
- Babak Radfar
- جغد پیر
- Babak Radfar
- جغد پیر
- Babak Radfar
- جغد پیر
TNZ نوشته شده:شعرایی که تازگیا خواننده های داخل مرز می خونن خیلی بی محتوا و تکراریه
عزيز دلم جوابش فوق العاده ساده س
از اون زمانی که اينجا همه نوع موسيقي حرام اعلام شد و شاهد کوچ دسته جمعي خوانندگان پيش از انقلاب به لس آنجلس بوديمموسيقي ايران ازبين رفت.چون در ايران فقط موسيقي سنتي ارائه ميشد و فقط هم شجريان بود که ارائه ميداد.در نتيجه بي رقيب بود.فهم موسيقايي من اونقدر نيست که کارهاي شجريان رو نقد کنم ولي اينو ميدونم که اگر کسي تو کارش رقيب نداشته باشه احتمال اين که درجابزنه خيلي زياد ميشه و گوش مخاطبها فقط به شنيدن يک سبک از ارائه موسيقي و يک خواننده عادت ميکنه و تنوع نخواهد داشت
حالا با هم بريم اون ور.اونهايي که رفتند وقتي اينجا بودند کيا و بيا يي داشتند هوادار داشتند مردم دوستشون داشتند.تو محيط کشور خودشون بودند با مردم بودندبراي مردم بودند.بهترين آهنگ سازهاي وقت براي خوبتر هاشون آهنگ ميساختندمثل مرحوم تجويدي يا ياحقي يا خيليهاي ديگه....اينها مجبور شدند اين همه شهرت ومحبوبيت رو ول کنند و از ايران بروند واونجا يک زندگي رو از صفر شروع کنند.با محيط جديد با فرهنگ جديد خو بگيرندو بهش عادت کنند.خيلي ها افسردگي گرفتند...و اما الآن.نسل اون خواننده هاي قديمي که ديگه يکي يکي دارن از بين ميرن همون طور که شاهد هستيم واونهايي که هستند چون آهنگ سازهاي بزرگ ديگه نيستند و اونهايي هم که هستند تحت تاثير فرهنگ اونجا و محيط اونجا قرار دارند ناخود آگاه کارشون ديگه ماندگاري نداره يک بار مصرفه يک بار دو بار که گوش کني ميخواي بندازي دور.ديگه ماندگاري نداره.يا آهنگهاي قديميشونو دوباره ميخونن يا آهنگهاي قديميها رو ميدزدند و دوباره ميخونند يا به اصطلاح خودشون بازخوني ميکنند.با يکيشون يک مصاحبه شده بود قبل از اون زماني که اين سايتهاي دانلود راه اندازي بشن که اينها ورشکست بشن و راه درآمدشون فقط از راه کنسرت باشه از خوانندهه پرسيدند که تو چرا نصف آهنگهات رو فارسي ميخوني نصفشو انگليسي؟گفت خوب تو ايران که کپي رايت نيست فقط يک کاست هم بره اونجا کافيه که همه کپي کنن.من همه بازار فروشم همينجا تو آمريکاست وآمريکاييها هم بايد از اين آهنگا خوششون بياد که بخرند(يعني ديگه اونها واسه ما نميخونند.تو حال و هواي جامعه ما نيستند که موسيقيشون به دل ما بچسبه)و مورد ديگه اين که نسل دوميهاشون که همين طور عين مورو ملخ دارن رشد ميکنن و زياد ميشن کارشون ديگه کاملا تجارتي شده يعني با کيبوردو سينتي سايزر ميشينن صدا توليد ميکنن و هنر سازنده دستگاهها و کاراييشونو به رخ ميکشن و عرضه ميکنن بدون اين که ازخودشون هنري داشته باشن(يه عده اي همين جا هم شروع کردند به اين کار)اين نوع موسيقي صرفا براي کسب درآمد ساخته ميشه و هيچ هنري توش نيست.
اونهايي هم که اينجا دارن کار موسيقي ميکنن به نظرم هنرشون سياسي شده ودرخدمت سياست قرار گرفته وگر نه چه لزومي داره که يهو شش تا خواننده با هم سبز بشن که صداي ابراهيم حامدي رو تقليد کنند يا داريوش اقبالي يا عارف و ديگران؟يا اونقدر بدبخت باشندو به فلاکت افتاده باشند که از اينج ملوديهاي آهنگ هاي اون بدبختها رو بدزدندو شعرهاشونو کش برن ! اگه اونها هنرشون مورد قبوله و خواننده هاي ما کارهاي اونها رو تقليد ميکنند و مقلد راه و روش اونها هستند پس چراخودشون اينجا نيستند؟و با رفتن اونها چون بعضيهاشون حرفه اي کار کرده بودند و کلاس ديده و دوره ديده بودندعلاقه مندان تو ايران از ياد گيري موسيقي از اونها محروم شدند.
ما بايد سعي کنيم که گوشمون رو به شنيدن موسيقي خوب عادت بديم که به نظرم در يک سبک که اون هم موسيقي سنتي ايراني باشه ديگه موسيقي خوب ارائه نميشه تو سبکهاي ديگه متاسفانه!
انقلاب یعنی شروع دوباره
البته معمولاً فقط برای فرهنگ و سیاست
ولی خوب تو ایران همه چیز دوباره از اول شروع شد، خواننده هایی هم که رفتن دنبال چیز دیگه ای بودن و خبر نداشتن که مرور زمان همه چیزو درست میکنه !
همونطوری که اونایی که موندن ، مثل فرهاد و کوروش یغمایی اگر چه با 10 سال تاخیر، ولی اثرشون پخش شد و نتیجه داد
البته معمولاً فقط برای فرهنگ و سیاست
ولی خوب تو ایران همه چیز دوباره از اول شروع شد، خواننده هایی هم که رفتن دنبال چیز دیگه ای بودن و خبر نداشتن که مرور زمان همه چیزو درست میکنه !
همونطوری که اونایی که موندن ، مثل فرهاد و کوروش یغمایی اگر چه با 10 سال تاخیر، ولی اثرشون پخش شد و نتیجه داد

معرفت از درخت آموز که سایه از سر هیزم شکن هم بر نمی دارد
امروز روز خیلی پر کاری بود برام
از صبح که پاشدم به مامانم کمک کردم که اسبابارو جابجا کنیم
بعد از شرکت زنگیدن که برم جلسه ایران ترانسفو برای هدایای تبلیغاتی
بعدم باید می رفتم اداره بهداشت واسه کاراشون
بعدم با بچه های گروه اکتشافات تو پارک قرار داشتیم
الان خیلی خستم کمرم داره می درده
از صبح که پاشدم به مامانم کمک کردم که اسبابارو جابجا کنیم
بعد از شرکت زنگیدن که برم جلسه ایران ترانسفو برای هدایای تبلیغاتی
بعدم باید می رفتم اداره بهداشت واسه کاراشون
بعدم با بچه های گروه اکتشافات تو پارک قرار داشتیم
الان خیلی خستم کمرم داره می درده

زندگي هديه خداست به تو. طرز زندگي کردن تو، هديه ي توست به خدا
- Babak Radfar
- جغد پیر
امروز عالي هستم.همه چيز خوب پيش رفته
هم يه بحث خوب اينجا توسايت با الهام خانوم دوست خوبم داشتم.هم فرصت کردم که يه کتاب خوب رو تموم کنم و خوندنشو به هادي دوباره ودوباره تاکيد کنم. هم حال جسميم نسبت به ديروز بهتره و اون بيماري خفيف کاملا از بين رفت (که باعث شد يه روز کامل غذا خوردنو تعطيل کنم) هم امکانش هست که امشب يه برنامه استخر و يا يه برنامه سينما براي فيلم خارجي داشته باشم...
ديگه چي بهتر از اين؟ هر کاري خواستم کردم تو يه روز!
هم يه بحث خوب اينجا توسايت با الهام خانوم دوست خوبم داشتم.هم فرصت کردم که يه کتاب خوب رو تموم کنم و خوندنشو به هادي دوباره ودوباره تاکيد کنم. هم حال جسميم نسبت به ديروز بهتره و اون بيماري خفيف کاملا از بين رفت (که باعث شد يه روز کامل غذا خوردنو تعطيل کنم) هم امکانش هست که امشب يه برنامه استخر و يا يه برنامه سينما براي فيلم خارجي داشته باشم...
ديگه چي بهتر از اين؟ هر کاري خواستم کردم تو يه روز!

چه کسی حاضر است؟
کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 1 مهمان