آشپزخونه
Elham نوشته شده:عزيزمي
بيايد آموزش غذاهاي ساده و سريع رو داشته باشيم
غذاهايي واسه مهموناي يهويييييييي
بهترین غذایی که تابستون می چسبه
آب دوغ خیار
تهیه:
آب و ماست رو قاطی می کنید میشه دوغ بعدشم توش خیار و سبزی و این چیزا می ریزین
آخر از همه توش نون خرد می کنید
°°°°°°°°°|/
°°°°°°°°°|_/
°°°°°°°°°|__/°
°°°°°°°°°|___/°
°°° ____|___________
~~~\_SOMAYEH___//~~~
´¨¯¨`*•~-.¸,.-~*´¨¯¨`*•~-.¸,.
°°°°°°°°°|_/
°°°°°°°°°|__/°
°°°°°°°°°|___/°
°°° ____|___________
~~~\_SOMAYEH___//~~~
´¨¯¨`*•~-.¸,.-~*´¨¯¨`*•~-.¸,.
- Babak Radfar
- جغد پیر
- پست: 868
- تاریخ عضویت: شنبه 7 مرداد 1385, 8:36 am
من آب نميريزم توش.اينجوري درست ميکنم که ماست رو با خيار خيلي خيلي ريز شده قاطي مي کنم.بعد کمي کشمش پلويي و مغز گردوي ريز شده رو هم ميريزم با نون سمناني ميخورم.TNZ نوشته شده:Elham نوشته شده:عزيزمي
بيايد آموزش غذاهاي ساده و سريع رو داشته باشيم
غذاهايي واسه مهموناي يهويييييييي
بهترین غذایی که تابستون می چسبه
آب دوغ خیار
تهیه:
آب و ماست رو قاطی می کنید میشه دوغ بعدشم توش خیار و سبزی و این چیزا می ریزین
آخر از همه توش نون خرد می کنید
نون سمناني همون نونهاي خشکيه که بايد اول تر کرد بعد خورد منتها نونه زرده يعني زعفران داره توش احتمالا.
امتحان کنيد خوشمزه است
پیتزا دریایی
-------------------------------------
مواد لازم :
سه چهارم ليوان
آرد
يك قاشق چاي خوري
بيكينگ پودر
نصف قاشق چاي خوري
نمك
يك سوم ليوان
شير
دوقاشق سوپ خوري
روغن مايع
120 گرم
پوره گوجه فرنگي
يك قاشق مرباخوري
رب گوجه فرنگي
يك حبه
سيرله شده
يك قاشق چاي خوري
پودر ارگانو
يك قاشق چاي خوري
پودر جعفري
به ميزان لازم
نمك و فلفل
سه چهارم ليوان
ميگو
2-3 عدد ( بدون هسته)
زيتون سياه يا سبز
150 گرم
پنير پيتزا
يك عدد
كنسرو كيلكا
-------------------------------------------
طرز تهيه :
آرد، بيكينگ پودر و نمك را داخل كاسه اي ريخته ، شير و روغن را اضافه مي كنيم و به طور مرتب هم مي زنيم. خمير را ورز داده و
بصورت توپ در مي آوريم (اگر خمير چسبنده بود كمي آرد اضافه مي كنيم و اگر خيلي سفت بود شير مي افزاييم). روي خمير
پوشش كشيده و مي گذاريم خمير نيم ساعت بماند. پوره گوجه فرنگي، رب گوجه، سبزي هاي معطر و سير را در ماهي تابه
كوچكي با هم مخلوط كرده، روي حرارت كم قرار مي دهيم تا غليظ شده و در ادامه بعد از سردشدن ، خمير را در ظرفي با قطر 30
سانتي متر پهن مي كنيم. سس آماده شده را برش نازك داده و روي بقيه مواد چيده شده، كمي پودر ارگانو مي پاشيم. فر را از 20
دقيقه قبل در دماي 200 درجه سانتي گراد روشن كرده، پيتزا را درون فر گذاشته تا زماني كه روي پنير طلايي شود.
-------------------------------------
مواد لازم :
سه چهارم ليوان
آرد
يك قاشق چاي خوري
بيكينگ پودر
نصف قاشق چاي خوري
نمك
يك سوم ليوان
شير
دوقاشق سوپ خوري
روغن مايع
120 گرم
پوره گوجه فرنگي
يك قاشق مرباخوري
رب گوجه فرنگي
يك حبه
سيرله شده
يك قاشق چاي خوري
پودر ارگانو
يك قاشق چاي خوري
پودر جعفري
به ميزان لازم
نمك و فلفل
سه چهارم ليوان
ميگو
2-3 عدد ( بدون هسته)
زيتون سياه يا سبز
150 گرم
پنير پيتزا
يك عدد
كنسرو كيلكا
-------------------------------------------
طرز تهيه :
آرد، بيكينگ پودر و نمك را داخل كاسه اي ريخته ، شير و روغن را اضافه مي كنيم و به طور مرتب هم مي زنيم. خمير را ورز داده و
بصورت توپ در مي آوريم (اگر خمير چسبنده بود كمي آرد اضافه مي كنيم و اگر خيلي سفت بود شير مي افزاييم). روي خمير
پوشش كشيده و مي گذاريم خمير نيم ساعت بماند. پوره گوجه فرنگي، رب گوجه، سبزي هاي معطر و سير را در ماهي تابه
كوچكي با هم مخلوط كرده، روي حرارت كم قرار مي دهيم تا غليظ شده و در ادامه بعد از سردشدن ، خمير را در ظرفي با قطر 30
سانتي متر پهن مي كنيم. سس آماده شده را برش نازك داده و روي بقيه مواد چيده شده، كمي پودر ارگانو مي پاشيم. فر را از 20
دقيقه قبل در دماي 200 درجه سانتي گراد روشن كرده، پيتزا را درون فر گذاشته تا زماني كه روي پنير طلايي شود.
°°°°°°°°°|/
°°°°°°°°°|_/
°°°°°°°°°|__/°
°°°°°°°°°|___/°
°°° ____|___________
~~~\_SOMAYEH___//~~~
´¨¯¨`*•~-.¸,.-~*´¨¯¨`*•~-.¸,.
°°°°°°°°°|_/
°°°°°°°°°|__/°
°°°°°°°°°|___/°
°°° ____|___________
~~~\_SOMAYEH___//~~~
´¨¯¨`*•~-.¸,.-~*´¨¯¨`*•~-.¸,.
شاتو بریان با سس قارچ
--------------------------------
مواد لازم:
گوشت فیله ......................... 800 گرم
سس قارچ ........................... 1 لیوان
کره ................................... 150 گرم
روغن زیتون .......................... 50 گرم
نمک و فلفل ......................... به میزان لازم
آرد ....................................3 قاشق
شیر .................................. یک لیوان
خردل ................................. یک قاشق غذا خوری
-------------------------------
طرز تهیه سس:
کره را با آرد تفت می دهیم، سپس خامه را با شیر مخلوط کرده و به آن اضافه می کنیم. سپس خردل را افزوده و هم می زنیم، بعد از آن قارج را که ریز خورد کرده و تفت دادیم درون مایع ریخته و نمک و فلفل را به آن اضافه می کنیم ( سس نباید زیاد غلیظ باشد، اگر غلیظ بود می توانید آن را با یک لیوان آب گوشت رقیق کنید).
-----------------------------
طرز تهیه:
گوشت فیله شده را به 4 قسمت بریده و با گوشت کوب کوبیده تا به شکل گرد منظم درآید. آنگاه دو طرف آن را آغشته به نمک و فلفل کرده دو طرف گوشت را یکی یکی در ماهی تابه برشته کرده و اگر فکر می کنید مغز گوشت خام است کمی به آن آب اضافه کنید و در ظرف مناسب چیده و سس را رویش ریخته و اطراف آن را با جعفری و سیب زمینی سرخ شده تزیین کنید.
--------------------------------
مواد لازم:
گوشت فیله ......................... 800 گرم
سس قارچ ........................... 1 لیوان
کره ................................... 150 گرم
روغن زیتون .......................... 50 گرم
نمک و فلفل ......................... به میزان لازم
آرد ....................................3 قاشق
شیر .................................. یک لیوان
خردل ................................. یک قاشق غذا خوری
-------------------------------
طرز تهیه سس:
کره را با آرد تفت می دهیم، سپس خامه را با شیر مخلوط کرده و به آن اضافه می کنیم. سپس خردل را افزوده و هم می زنیم، بعد از آن قارج را که ریز خورد کرده و تفت دادیم درون مایع ریخته و نمک و فلفل را به آن اضافه می کنیم ( سس نباید زیاد غلیظ باشد، اگر غلیظ بود می توانید آن را با یک لیوان آب گوشت رقیق کنید).
-----------------------------
طرز تهیه:
گوشت فیله شده را به 4 قسمت بریده و با گوشت کوب کوبیده تا به شکل گرد منظم درآید. آنگاه دو طرف آن را آغشته به نمک و فلفل کرده دو طرف گوشت را یکی یکی در ماهی تابه برشته کرده و اگر فکر می کنید مغز گوشت خام است کمی به آن آب اضافه کنید و در ظرف مناسب چیده و سس را رویش ریخته و اطراف آن را با جعفری و سیب زمینی سرخ شده تزیین کنید.
°°°°°°°°°|/
°°°°°°°°°|_/
°°°°°°°°°|__/°
°°°°°°°°°|___/°
°°° ____|___________
~~~\_SOMAYEH___//~~~
´¨¯¨`*•~-.¸,.-~*´¨¯¨`*•~-.¸,.
°°°°°°°°°|_/
°°°°°°°°°|__/°
°°°°°°°°°|___/°
°°° ____|___________
~~~\_SOMAYEH___//~~~
´¨¯¨`*•~-.¸,.-~*´¨¯¨`*•~-.¸,.
گاتای شکلات
------------------------------------
مواد لازم :
تخم مرغ
5 عدد
پودر قند
175 گرم
آب جوش
2 قاشق بزرگ
خامه
300 میلی لیتر
پودر قند
1 قاشق سوپخوری
پودر قند الک شده
به مقدار لازم
دمای فر
180 درجه فارنهاید
------------------------------------------
طرز تهيه :
زرده و سفیده تخم مرغ ها را به دقت جدا می کنیم وارد شدن زرده تخم مرغ در سفیده مانع کف کردن سفیده شدهو در کیفیت
شیرینی شما اقر می گذارد. زرده ها و پودر قند را مخلوط کرده با همزن برقی خوب می زنیم تا رنگ آن روشن شده و کرم لطیفی
به دست آید.
شکلات ذوب شده را افزوده با همزن برقی کمی دیگر هم می زنیم سپس آب را اضافه می کنیم.
سفیده تخم مرغ را با همزن برقی می زنیم تا سفت و سفید شوند و اگر ظرف را برگردانیم نریزد آن را به آرامی به مخلوط زرده تخم
مرغ و پودر قند اضافه می کنیم و مایه گاتارا در دو قالب گرد به قطر 20 سانتی متر که آنها را قبلا چرب کرده و کف آنها را با کاغذ
روغنی پوشانده ایم می ریزیم و به مدت 15 دقیقه الی 20 دقیقه در فر می پزیمو فررا باید از یک ربع قبل روشن کنیم تا کاملا داغ
باشد پس از حدود 20 دقیقه شیرینی ها را از فر خارج کرده و می گذاریم در قالب سرد شوند.
خامه را در ظرفی ریخته آن را در درون ظرف بزرگتری مختوی یخ قرار می دهیم و با همزن برقی می زنیم وقتی کمی فرم گرفت
پودر قند را اضافه می کنیم و دوباره می زنیم تا فرم بگیرد. از هم زدن بیش از اندازه خامه بپرهیزید زیرا تبدیل به کره خواهد شد.
گاتاها را از قالب خارج کنید . خامه را بر روی یکی از آنها ریخته دیگری را بر روی لایه خامه قرار دهیدسپس کمی پودر قند نرم را بر
روی آن الک کنید.
------------------------------------
مواد لازم :
تخم مرغ
5 عدد
پودر قند
175 گرم
آب جوش
2 قاشق بزرگ
خامه
300 میلی لیتر
پودر قند
1 قاشق سوپخوری
پودر قند الک شده
به مقدار لازم
دمای فر
180 درجه فارنهاید
------------------------------------------
طرز تهيه :
زرده و سفیده تخم مرغ ها را به دقت جدا می کنیم وارد شدن زرده تخم مرغ در سفیده مانع کف کردن سفیده شدهو در کیفیت
شیرینی شما اقر می گذارد. زرده ها و پودر قند را مخلوط کرده با همزن برقی خوب می زنیم تا رنگ آن روشن شده و کرم لطیفی
به دست آید.
شکلات ذوب شده را افزوده با همزن برقی کمی دیگر هم می زنیم سپس آب را اضافه می کنیم.
سفیده تخم مرغ را با همزن برقی می زنیم تا سفت و سفید شوند و اگر ظرف را برگردانیم نریزد آن را به آرامی به مخلوط زرده تخم
مرغ و پودر قند اضافه می کنیم و مایه گاتارا در دو قالب گرد به قطر 20 سانتی متر که آنها را قبلا چرب کرده و کف آنها را با کاغذ
روغنی پوشانده ایم می ریزیم و به مدت 15 دقیقه الی 20 دقیقه در فر می پزیمو فررا باید از یک ربع قبل روشن کنیم تا کاملا داغ
باشد پس از حدود 20 دقیقه شیرینی ها را از فر خارج کرده و می گذاریم در قالب سرد شوند.
خامه را در ظرفی ریخته آن را در درون ظرف بزرگتری مختوی یخ قرار می دهیم و با همزن برقی می زنیم وقتی کمی فرم گرفت
پودر قند را اضافه می کنیم و دوباره می زنیم تا فرم بگیرد. از هم زدن بیش از اندازه خامه بپرهیزید زیرا تبدیل به کره خواهد شد.
گاتاها را از قالب خارج کنید . خامه را بر روی یکی از آنها ریخته دیگری را بر روی لایه خامه قرار دهیدسپس کمی پودر قند نرم را بر
روی آن الک کنید.
°°°°°°°°°|/
°°°°°°°°°|_/
°°°°°°°°°|__/°
°°°°°°°°°|___/°
°°° ____|___________
~~~\_SOMAYEH___//~~~
´¨¯¨`*•~-.¸,.-~*´¨¯¨`*•~-.¸,.
°°°°°°°°°|_/
°°°°°°°°°|__/°
°°°°°°°°°|___/°
°°° ____|___________
~~~\_SOMAYEH___//~~~
´¨¯¨`*•~-.¸,.-~*´¨¯¨`*•~-.¸,.
سالاد زمستانی
---------------------------------------
مواد لازم :
يك فنجان
مغز پرتقال
يك فنجان
انگورهسته گرفته
يك فنجان
مغز نارنگي
يك فنجان
سيب پوست گرفته ورقه ورقه شده
يك فنجان
موز حلقه حلقه شده
2 عدد
كيوي پوست گرفته شده
يك فنجان
خامه آماده شده
2 قاشق سوپخوري
آبليمو
---------------------------------------------
طرز تهيه :
آبليمو را در ظرف سالاد مي ريزيم. سيب ورقه شده را با آن مخلوط مي كنيم و سپس به جز كيوي بقيه ميوه ها را اضافه كرده و
ميوه ها را با آرامي مخلوط مي كنيم و بعد خامه را در قيف با ماسوره كنگره دار روي سالاد به صورت شكوفه قرار مي دهيم و
سپس كيوي ها را چهار قاچ كرده، روي سالاد را با آن تزئين مي كنيم
---------------------------------------
مواد لازم :
يك فنجان
مغز پرتقال
يك فنجان
انگورهسته گرفته
يك فنجان
مغز نارنگي
يك فنجان
سيب پوست گرفته ورقه ورقه شده
يك فنجان
موز حلقه حلقه شده
2 عدد
كيوي پوست گرفته شده
يك فنجان
خامه آماده شده
2 قاشق سوپخوري
آبليمو
---------------------------------------------
طرز تهيه :
آبليمو را در ظرف سالاد مي ريزيم. سيب ورقه شده را با آن مخلوط مي كنيم و سپس به جز كيوي بقيه ميوه ها را اضافه كرده و
ميوه ها را با آرامي مخلوط مي كنيم و بعد خامه را در قيف با ماسوره كنگره دار روي سالاد به صورت شكوفه قرار مي دهيم و
سپس كيوي ها را چهار قاچ كرده، روي سالاد را با آن تزئين مي كنيم
°°°°°°°°°|/
°°°°°°°°°|_/
°°°°°°°°°|__/°
°°°°°°°°°|___/°
°°° ____|___________
~~~\_SOMAYEH___//~~~
´¨¯¨`*•~-.¸,.-~*´¨¯¨`*•~-.¸,.
°°°°°°°°°|_/
°°°°°°°°°|__/°
°°°°°°°°°|___/°
°°° ____|___________
~~~\_SOMAYEH___//~~~
´¨¯¨`*•~-.¸,.-~*´¨¯¨`*•~-.¸,.
چه کسی حاضر است؟
کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 1 مهمان