صندلي داغ ...!

معرفی اعضا و مناسبت های مرتبط
نمایه کاربر
hamideht
گروه وب سايت
گروه وب سايت

پست توسط hamideht » سه شنبه 8 آبان 1386, 8:14 pm

hamideh aya kore ya setareyi bozorgtar az khorshid vojood dare ?
این از اون سوالای سر کاری بودا
آره وجود دارد
کره الاغ حسن از خورشیدم بزگتره :P

age na ... chera ?
age are .. chandbarabar ?
تقریبا 2 برابرشه :D
بیا ، و ظلمت ادراک را چراغان کن
که یک اشاره بس است

نمایه کاربر
abri
آخرشه !
آخرشه !

پست توسط abri » جمعه 11 آبان 1386, 3:13 am

چی شد اینجا؟؟؟

نوبت کیه؟؟ بابک؟؟؟

حمیده پاشو!!
آقا بابک بفرمایید!

:D

سوال کنین حالا!

ای خدا، ای فلک، ای طبیعت، شام تاریک ما را سحر کن...

نمایه کاربر
hamideht
گروه وب سايت
گروه وب سايت

پست توسط hamideht » جمعه 11 آبان 1386, 1:25 pm

بابک فرار کرد؟ :D
بیا ، و ظلمت ادراک را چراغان کن
که یک اشاره بس است

نمایه کاربر
TNZ
پادشاه
پادشاه
تماس:

پست توسط TNZ » جمعه 11 آبان 1386, 2:19 pm

آخه هنوز کسی سوال نپرسیده که بابک جواب بده :roll:

دوست داشتی خواهر داشتی یا برادر؟

چی شد که با هادی دوست شدی؟ ( خاطره شو تعریف کن )

روزی چند ساعت اینترنت میای؟

اگه خودت رو بخوای نقاشی کنی چه رنگی می کنی؟

مارمولک ، سوسک ، آهو تو رو یاد چی میندازن؟
°°°°°°°°°|/
°°°°°°°°°|_/
°°°°°°°°°|__/°
°°°°°°°°°|___/°
°°° ____|___________
~~~\_SOMAYEH___//~~~
´¨¯¨`*•~-.¸,.-~*´¨¯¨`*•~-.¸,.

نمایه کاربر
Babak Radfar
جغد پیر
جغد پیر

پست توسط Babak Radfar » جمعه 11 آبان 1386, 5:51 pm

دوست داشتی خواهر داشتی یا برادر؟
فکر مي کنم ميونم با خواهر بهتر از برادر باشه ولي خوب اين يه حدسه چون تجربه داشتن هيچ کدومشونو نداشتم
چی شد که با هادی دوست شدی؟ ( خاطره شو تعریف کن )

متاسفانه يادم نيست ولي فکر مي کنم چند باري تو خط ميني بوس تهران دماوند کنار هم نشستيم و سر صحبتي باز شده و رفيق شديم و رسيديم به اينجا.(براي اطلاعات بيشتر با هادي تماس بگيريد! تلفن: ........ :lol: )
روزی چند ساعت اینترنت میای؟
بستگي داره چه کار داشته باشم چک کردن دو سه تا ايميل و فروم و وبلاگ که هميشه هست امعمولا اين برنامه روزي دو بار اتفاق مي افته اگه خونه باشم که نيم ساعت يا کمتر طول ميکشه اگر هم بخوام آهنگ يا کتاب دانلود کنم خوب بيشتر
گاهي وقتي هم وبلاگها و وب سايتهاي فارسي فيزيک رو نگاه مي کنم ببينم مقاله چي گذاشتن
اگه خودت رو بخوای نقاشی کنی چه رنگی می کنی؟

خوب همين رنگي که هستم نقاشي ميکنم اين حقيقته و واقعيت داره (البته اگر بيشتر توضيح دادي شايد بهتر منظورت رو از طرح اين پرسش بفهمم)
مارمولک ، سوسک ، آهو تو رو یاد چی میندازن؟
مارمولک منو ياد آخوند ميندازه در نگاه اول و حالا که بيشتر بهش فکر کردم ياد يه موجود ترسو افتادم و البته حشره خوار قهار
سوسک سمبل مقاومته شايد ! چون تنها موجوديه که همزمان با دايناسورها ميزيسته و ببينين که چقدر پوست کلفت بوده که نسل دايناسور از بين رفت ولي سوسکها هنوز وجود دارند اون هم به وفور ! ولي موجود چندش آوريه
و اما آهو: زيبايي و خوش تراشي بدنش منو ياد زن ميندازه! همه چيز متناسب و در زيبا ترين شکل ممکن

نمایه کاربر
mmk
آخرشه !
آخرشه !
تماس:

پست توسط mmk » جمعه 11 آبان 1386, 6:27 pm

سلام بابک جون
سوالای من شروع شد
1-به نظرت اول مرغ بود یا اردک؟
2-رابطتت با خدا چهجوریه؟؟؟
3-با کروم از بچه ها بیشتر حال میکنی؟
4-اگه رییس جمهور بشی چه کار میکنی(بدون تفره رفتن)
5-این سایت چه جوریه؟؟
دست هایی که کمک میکنند مقدس تر از لبهایی هستند که دعا می خوانند(کوروش کبیر)

نمایه کاربر
Babak Radfar
جغد پیر
جغد پیر

پست توسط Babak Radfar » جمعه 11 آبان 1386, 7:06 pm

1-به نظرت اول مرغ بود یا اردک؟
چه فرقي ميکنه؟ من گوشت هر جفتشونو خوردم بيشتر دوست دارم همون گوشت مرغو بخورم تا اردک البته اونم گهگاهي خوردنش تازگي داره.ولي خوب رفتارهاي اردک نسبت به مرغ بامزه تر و شايد هوشمندانه تره اردک خوشگل تر هم هست. اول و دوم هم نداره به نظرم هر کدوم يه حسن دارن
2-رابطتت با خدا چهجوریه؟؟؟
(خيلي دلم ميخواد بدونم که وسه چي اين سوالو ميپرسي. سوالت خيلي گل و گشاده!) تا همين حد الآن جواب ميدم که مذهبي نيستم ولي قبولش دارم . تا دلت بخواد فلسفه پشتش هست که تفاوتهايي وجود داره در اين که به چه شکل قبولش داشته باشي مثلا به عنوان ديگري بزرگ يا چيز هاي ديگه. .اينم بگم که اگه قبولش داشته باشي در جريان زندگيت تاثير گذاره و بهش فکر ميکني و تو زندگيت هست و اگر قبولش نداشته باشي اصلا وجود نداره تو زندگيت که من هر دو بعدش رو امتحان کردم بسيار زياد.
3-با کروم از بچه ها بیشتر حال میکنی؟
خيلي فرقي ندارن برام همه هم محاسن دارن هم معايب از دختر ها با حميده و آزاده که از اين سايت رفت به دلايلي و از پسرها با محمود و هادي
دختر ها و پسرها رو شيطون و بذله گو دوست دارم منتها همه چي به جاي خودش
4-اگه رییس جمهور بشی چه کار میکنی(بدون تفره رفتن)
من به دموکراسي و سيستم رياست جمهوري هيچ اعتقادي ندارم که اگه بخوام ريس جمهور بشم کاري بکنم.دموکراسي يه دروغ بسيار بزرگ شاخ داره به نظر من. (ميتونم اثباتش کنم)
5-این سایت چه جوریه؟؟
چيش چه جوريه؟ بچه هاش؟ بچه هاشبچه هاي خيلي خوبين و لي حرفهايي که ميزنند ايدآل من نيست خيلي.بعضي وقتها با طرح بعضي سوال ها و مسائل سعي مي کنم يک کم بيشتر بچه ها رو به فکر کردن وادار کنم تو بعضي مسائل ولي عموما به جايي نمي رسم واين گاهي اوقات کلافه ام مي کنه.بيشتر حرفها واسه تفريحه و کسي بحث جدي نمي کنه و هر چي هم که ميگذره حرفها تکراري تر ميشن اوايل درکش و هضمش برام خيلي سخت بود ولي الآن سختيش کمتر شده ميام مطالب و حرفها رو ميخونم گاهي چيزهايي هم مينويسم ولي بيشتر دنبال حرف جديد و به قول معروف يه سر نخ مي گردم که کسي حرفي بزنه و بحثي راه بندازه منم پي اش رو بگيرم شايد بقيه هم شرکت کردند.
(ميدونين بيشتر دلم ميخواد جايي برم که کسايي باشن که مسائل ذهني ايجاد کنند و آدمو به فکر کردن وادار کنن و بعد همه راجع بهش نظر بدن و مسائل ذهنيم برطرف بشه

نمایه کاربر
hadi
كارش درسته
كارش درسته
تماس:

پست توسط hadi » یک شنبه 13 آبان 1386, 6:27 pm

1-تا حالا شده بری جلوی آینه یکی دیگه رو ببینی؟

2-تا حالا عاشق شدی؟

3- چند تا دوست دختر داری؟

4- چند تا دخترو تا حالا کشتی؟ :D

5-علم بهتر است یا ثروت؟

6- هر دو ممکنه درکسی جمع بشه؟

7- تو مزخرف تری یا من؟

8-تا حالا شده تصمیم به خود کشی بگیری؟دیگر کشی چطور؟

معرفت از درخت آموز که سایه از سر هیزم شکن هم بر نمی دارد

نمایه کاربر
ATOSA
آخرشه !
آخرشه !
تماس:

پست توسط ATOSA » یک شنبه 13 آبان 1386, 6:34 pm

از سازها کدوماشون رو دوست داری

استعدادت در شعر چه طوره

کدوم مجله یا روزنامه رو میخونی

بدترین اتفاقی که هنوز رو نروته چیه
هر کجا هستم باشم
آسمان مال من است.
پنجره، فکر، هوا، عشق، زمین مال من است

نمایه کاربر
hadi
كارش درسته
كارش درسته
تماس:

پست توسط hadi » یک شنبه 13 آبان 1386, 6:41 pm

Babak Radfar نوشته شده:چی شد که با هادی دوست شدی؟ ( خاطره شو تعریف کن )

متاسفانه يادم نيست ولي فکر مي کنم چند باري تو خط ميني بوس تهران دماوند کنار هم نشستيم و سر صحبتي باز شده و رفيق شديم و رسيديم به اينجا.(براي اطلاعات بيشتر با هادي تماس بگيريد! تلفن: ........ :lol: )
دروغ میگه بابا
تو آزمایشگاه فیزیک پایه 2 و شیمی آشنا شدیم :P

معرفت از درخت آموز که سایه از سر هیزم شکن هم بر نمی دارد

نمایه کاربر
Babak Radfar
جغد پیر
جغد پیر

پست توسط Babak Radfar » یک شنبه 13 آبان 1386, 7:13 pm

1-تا حالا شده بری جلوی آینه یکی دیگه رو ببینی؟

خوب آره يه وقتا آدم خودش نيست کارهايي ميکنه يا فکرهايي ميکنه که مربوط به خودش نيست... يا خيلي چيزاي ديگه. اتفاقا وقتي يه همچين موردي پيش بياد ميرم جلو آينه بهش ميگم هووووي پاشو گورت و گم کن از زندگيم بورو بيرون!چخه!!!

2-تا حالا عاشق شدی؟
هم آره هم نه.عاشق کاري که ميکنم شدم.ولي به اون معنا که رايجه عاشق دختري نشدم (که بگم يا اين يا هيچ کس)ولي خوب به بعضيها واقعا علاقه مند شدم دوستشون داشتم ولي اين احساس رو يک طرفه داشتم و بيان نشده هيچ وقت متاسفانه و خوب بعد از مدتي هم که اين رابطه يک طرفه که تو دلم بوده و خواسته شورشو در بياره رفتم جلوي آينه!!! :D (هي پسر!بشين سرجات تو الآن شرايطشو نداري)

3- چند تا دوست دختر داری؟
هيچي متاسفانه و تا حالا داشتنشو تجربه هم نکردم :(
4- چند تا دخترو تا حالا کشتی؟
من با کشتن سوسک هم مشکل دارم چه برسه به آدم! ولي اين که چند تا دختر تا حالا کشته شده باشن از اون نظر کمون نمي کنم آش دهن سوزي باشم!
5-علم بهتر است یا ثروت؟
در حالت عادي علم راه رسيدن به ثروته ولي الآن شرايط عادي برقرار نيست!
علم و ثروت الآن هر دو در دست سياسيونه که هرگز لا اقل براي علم خوب نيست! من علمو بيشتر دوست دارم
6- هر دو ممکنه درکسی جمع بشه؟
ثروت داريم تا ثروت اگه تو به حقوق ماهيانه يه استاد عضو هيئات علمي هم بگي ثروت آره هر دو در اون جمع ميشه .تو به نهايت مدرک علم ميتوني تو اين زمان برسي ولي به ثروت زياد نه. ثروت زياد قدرت مياره قدرت اعمال نفوذ مياره و ...ولي تو خيلي قبل تر از اون که بخواي به اين مراحل برسي هيئات حاکم زير پاتو خالي ميکنه.اگه بخواي به اونجاها برسي بايد بري تو دستگاه.مستقلا هرگز.
7- تو مزخرف تری یا من؟
چه فقي ميکنه؟ البته اينو بايد ديگران نظر بدن (آهاي ديگران...ديگران بدويين بياين نظر بدين!!!) :D
راجع بهش فکر کردم ولي فقط فکر کردم ونه راجع به خودم راجع به خود خودکشي
ديگر کشي هم که نه سوسک هم نميکشم. حيوانات و حشرات هم مهمان خانه هستند ولي خوب اونها رو با خاک انداز ميبرم بيرون ولشون ميکنم. کشتن يعني چي؟ مگه ما کي هستيم که موجود زنده ديگه اي رو از بين ببريم!

نمایه کاربر
Babak Radfar
جغد پیر
جغد پیر

پست توسط Babak Radfar » یک شنبه 13 آبان 1386, 7:28 pm

از سازها کدوماشون رو دوست داری
براي نواتن سه تار براي گوش کردنسه تار و تار .قانون هم خوبه البته
پيانو و گيتار رو هم از سازهاي غربي ميپسندم.

استعدادت در شعر چه طوره
در شعر گفتن خوب نيست ولي خوب مينويسم.خوندن هر دو رو هم بينهايت دوست دارم.

کدوم مجله یا روزنامه رو میخونی
روز نامه :هر روز اعتماد گاه گاهي خبر ورزشي
مجله ها زيادن مجله فيزيک . گاما .نجوم . دانشمند . دانشگر در زمينه علوم عمومي و تخصصي و در زمينه اجتماعي مجله چيستا واقعا عاليه

بدترین اتفاقی که هنوز رو نروته چیه
مرگ دوست جوان نوزده ساله ام که همبازي دوران بچگيم بود که 26 فروردين امسال در اثر ايست قلبي درگذشتو چون خانواده کم فايلي داشت تمام مراسمهاي تدفينو ختم و... رو دوش خودم بود :?

نمایه کاربر
abri
آخرشه !
آخرشه !

پست توسط abri » دو شنبه 14 آبان 1386, 2:47 am

آقا بابک

از میوه ها کدوما رو دوست داری؟

به نظرت آدم شکمویی هستی؟

از شعرهای کدوم شاعر بیشتر لذت می بری؟

بهترین کتابی رو که تا به حال خوندی چه کتابی بوده؟

چه شعر یا آهنگی رو روزانه با خودت زمزمه می کنی؟

آخرین آهنگی رو که گوش کردی چی بوده؟

:?:

نمایه کاربر
Babak Radfar
جغد پیر
جغد پیر

پست توسط Babak Radfar » دو شنبه 14 آبان 1386, 10:12 am

از میوه ها کدوما رو دوست داری؟
ميوه هاي زمستونه.پرتقال سيب لبنان نارنگي و انار. از تابسنونه ها هم هندوانه موز هم که انگار 4 فصل شده
به نظرت آدم شکمویی هستی؟
من اضافه وزن خيلي دارم منتها اضافه وزنم مال بي تحرکيمه آشپزي هم البته خيلي خوب ميکنم
اگه مصداق شکمويي هله هوله خوردنه نه من اصلا شکمو نيستم که پفک وبستني و ... همش دلم بخواد. من سه وعده غذايي ام. غذامو دوست دارم کامل بخورم ولي بين غذا فقط اگه چايي باشه مي خورم
از شعرهای کدوم شاعر بیشتر لذت می بری؟
خيام معرکه س .مولانا هم عاليه به خصوص ديوان شمسش از نو گراها هم اخوان و مشيري رو بيشتر دوست دارم وصد البته سهراب که واقعا اشعارش خيال انگيز و در توصيف گري بي نظيره
بهترین کتابی رو که تا به حال خوندی چه کتابی بوده؟
من کتاب خييييلي خوندم تا حالا براي هر سني يه جور کتاب خوبه.از قديميها يادمه سال دوم دبستانو تموم کرده بودم که تابستون بابام کتاب سه تفنگدار از الکساندر دوما رو داد بهم که بخونم 11 جلد بود تمام تابستون وقتمو گرفت.جذبش شدم اون موقع .واسه اون سن عالي بود.
کتابهايي که اخيرا خوندم وضعيت آخر بود در روانشناسي که معرکه بود عين آمار تا الآن 8 دفعه اين دو جلد کتابو واسه خودم خريدم که نگه دارم ولي هر دفعه هر کي مياد پيشم از دوستها و فاميل دلم نمياد بهش ميدم که ببره بخونه
تو فلسفه دو تا بوده يکي دست نوشته هاي اقتصادي و فلسفي 1844 از کارل مارکس و يکي هم آکاستوس دو گفتگوي افلاطوني راجع به هنر ودين که عالي بوده.
نمايش نامه 4 صندوق از بهرام بيضايي معرکه س و رمان خرمگس از اتل ليليان وينيچ هم عالي بوده
چه شعر یا آهنگی رو روزانه با خودت زمزمه می کنی؟
من يک کتاب دارم به نام ترانه ها و تصنيفهاي ايراني که از خواننده هاي قديمي و جديد تر تصنيفهايي رو توش گذاشته هر روز از اونهايي که ميشناسم ريتم آهنگهاشونو يکي رو انتخاب ميکنم تا شب زمزمه مي کنم از شجريان دلکش بديعي بنان حميرا هايده و ...
آخرین آهنگی رو که گوش کردی چی بوده؟
10 دقيقه پيش آلبوم قاصدک از شجريان بود که تموم شد.

نمایه کاربر
ATOSA
آخرشه !
آخرشه !
تماس:

پست توسط ATOSA » دو شنبه 14 آبان 1386, 10:33 am

چه کتابی آنچنان تاثیری روی شما گذاشته که باعث شده چند مرتبه اون رو بخوانی

یه شوخی

به نظر کارشناسان برخی از سیگاریها به دلیل استفاده از شیرخشک به جای شیر مادر در زمان تفولیت به سیگار کشیدن روی آورده اند دلیلش هم کمبود مکش عنوان میکنن نظر شما چیه :lol: :lol: :lol: :lol:
هر کجا هستم باشم
آسمان مال من است.
پنجره، فکر، هوا، عشق، زمین مال من است

نمایه کاربر
Babak Radfar
جغد پیر
جغد پیر

پست توسط Babak Radfar » دو شنبه 14 آبان 1386, 12:41 pm

چه کتابی آنچنان تاثیری روی شما گذاشته که باعث شده چند مرتبه اون رو بخوانی
تا حالا پيش نيومده ولي قصد دارم در آينده 3 4 تا کتابو دوباره بخونم يکي همين وضعيت آخره يکي خرمگس يکي بابک (بابک خرمدين نوشته جلال برگشاد)
اينها واقعا تاثير گذارند
به نظر کارشناسان برخی از سیگاریها به دلیل استفاده از شیرخشک به جای شیر مادر در زمان تفولیت به سیگار کشیدن روی آورده اند دلیلش هم کمبود مکش عنوان میکنن نظر شما چیه
مثال نقضش خود منم من از يک ماه و بيست روزگي شير مادر نخوردم!شير گاو هم نخوردم با ماست بزرگ شدم.اون موقع شير کم لاکتوز نبوداحتمالا اون نوع شيرو ميشده بخورم ولي خوب نبود.يه دکتر پيرمردي بود در زمينه اطفال که يکي از سرها بود تو رشته اش به نام دکتر زماني (که مرد و من و مامانم تو مراسم ختمش شرکت کرديم)اون به مامانم گفت که اگه به اين بچه شير بدي عقب مونده ذهني ميشه! دکترهاي ديگه نمي فهميدن من چمه به هر حال الآن هم که به اينجا رسيدم هنوز دودي نشدم که بخوام فرت و فرت بکش و شيره کش خونه راه بندازم :wink: :D ولي خوب تو محيطش اگه باشم مهموني اي باشه پيپمو ميکشم

نمایه کاربر
TNZ
پادشاه
پادشاه
تماس:

پست توسط TNZ » دو شنبه 14 آبان 1386, 1:54 pm

نمی خوای پیپ کشیدن رو ترک کنی؟ ( آخه ضرر داره )

چرا من وقتی تو رو می بینم حس می کنم مثل آدمای تو فیلمایی :D

آخرین باری که گریه کردی کی بود؟ برای چی؟

کی از ته دل خندیدی؟

عروسک دوست داری؟ از کدوما :P
°°°°°°°°°|/
°°°°°°°°°|_/
°°°°°°°°°|__/°
°°°°°°°°°|___/°
°°° ____|___________
~~~\_SOMAYEH___//~~~
´¨¯¨`*•~-.¸,.-~*´¨¯¨`*•~-.¸,.

نمایه کاربر
Babak Radfar
جغد پیر
جغد پیر

پست توسط Babak Radfar » دو شنبه 14 آبان 1386, 2:49 pm

نمی خوای پیپ کشیدن رو ترک کنی؟ ( آخه ضرر داره )
اونقدر حساس نيست 3 4 ماه يک بار.زندگي تو تهران خودش ضرره! اگه بخواي از اين بعد بهش نگاه کني آلودگي هوا فشارهاي عصبي....افسردگي ناشي از بحرانهاي اقتصادي....
اين پيپ هم مثل قليون ميمونه کشيدنش بيشتر جنبه دور هم بودن داره يه عده از دوستان که دور هم جمع ميشن يه قليوني هم آتيش ميکنن و تفريحي ميکشن وگر نه اگه کسي بخواد تو اين اوضاع به اين چيزا هم معتاد بشه به 40 سال هم نميرسه!
چرا من وقتی تو رو می بینم حس می کنم مثل آدمای تو فیلمایی
شکل کدوماشونم؟ :wink: مگه آدمهاي تو فيلمها چه ويژگيهايي دارن که منو ياد تو ميندازن؟واسه خودمم جالبه بدونم شايد اگه از نزديک منو نديده بودي ميتونم بگم که از روي پستهايي که ميذارم يه همچين تصوير ذهني اي از من پيدا کردي! نميدونم والا !اين شايد يه احساسه که خودت بايد ترسيم و توصيفش کني
آخرین باری که گریه کردی کی بود؟ برای چی؟
من به شدت آدم احساساتي اي هستم منتها گريه کردنم نمياد هيچ وقت! خييييلي سخت گريه مي کنم !آخرين بار سر مراسم تدفين همان دوستم بود که در اوج ناراحتي چهارتا دونه اشک تونستم بريزم ولي به وقت ناراحتي بد سرم درد ميگيره !ميريزم تو خودم ولي هيچ وقت نمي ترکه!
کی از ته دل خندیدی؟
گمان مي کنم 2 ماه پيش بود تو يکي از اين مراسم هاي ماهانه اي که با دوستانم دارم يکي افتاده بود رو دنده چرت و پرت گفتن ما هي ريسه ميرفتيم :lol: معمولا خوش ميگذره جاي همه تون خالي :)
عروسک دوست داری؟ از کدوما
آره چرا که نه؟ هست چند تاييش تو اتاقم يه خرگوش هست خر هست يه جوجه تيغي خيلي با مزه هست که تيغهاش مو هستند .حيوون هاي پشمالو رو دوست دارم تو عروسکها! :D
آي بگيري فشششارشون بدي!! :D

نمایه کاربر
abri
آخرشه !
آخرشه !

پست توسط abri » دو شنبه 14 آبان 1386, 3:16 pm

Babak Radfar نوشته شده:-

راجع بهش فکر کردم ولي فقط فکر کردم ونه راجع به خودم راجع به خود خودکشي
ديگر کشي هم که نه سوسک هم نميکشم. حيوانات و حشرات هم مهمان خانه هستند ولي خوب اونها رو با خاک انداز ميبرم بيرون ولشون ميکنم. کشتن يعني چي؟ مگه ما کي هستيم که موجود زنده ديگه اي رو از بين ببريم!
پس چطور میتونی کباب و شیشلیک وزرشک پلو با مرغ و قرمه سبزی و....بخوری؟؟
اینا همه موجودات زنده بودن...
:shock:

نمایه کاربر
abri
آخرشه !
آخرشه !

پست توسط abri » دو شنبه 14 آبان 1386, 3:19 pm

Babak Radfar نوشته شده: عروسک دوست داری؟ از کدوما
آره چرا که نه؟ هست چند تاييش تو اتاقم يه خرگوش هست خر هست يه جوجه تيغي خيلي با مزه هست که تيغهاش مو هستند .حيوون هاي پشمالو رو دوست دارم تو عروسکها! :D
آي بگيري فشششارشون بدي!! :D

ارسال پست

چه کسی حاضر است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 1 مهمان