دخترونه
- soheil
- آخرشه !
- محل اقامت: silver_unicorn2007@yahoo.com
- تماس:
soheil نوشته شده:بحث پیچیده شد یه کم...
حسادت های کودکانه آقایون؟
دقیقا حسادت های کودکانه ای که خودشون هم بهش معترف هستن
همسر من خیلی راحت خودش می گه و انقدر اعتماد به نفس داره که در مقابل همه خوبی هاش اینو بپذیره که گاهی کودک می شه و با یکسری حسادت هایی که گاهی واسه خودشون هم خنده داره اطرافیانشون رو آزار می دن
حتی یه برادر حاضره خواهرش بمیره اما با پسری رابطه نداشته باشه و اینو عشق می دونه
یا یک پدر
همسر که دیگه حای خود داره
گاهی انقدر کودکانه هست این رفتار که من ترجیح می دم سکوت کنم و بذارم که اینجوری علاقشونو ثابت کنن
مثلا خود تو سهیل جان
اگه ببینی مثلا دوست دخترت با فلان دوست پسر تو یه مقدار صمیمی احوال پرسی می کنه تنها به صرف اینکه دوست توئه خون تو رگات به جوش نمیاد؟
اسمشم می ذارید غیرت اما خودتون خیلی راحت با هر دتختر یا خانومی روابط حسنه دارید با روابط عاشقانه اشتباه نشه لطفا
وقتی هم از شما سوال میشه چرا خیلی راحت می گید اون به من نیاز داره الان وظیفه انسانی حکم می کنه کمکش کنم

حالا از همه اینها بگذریم حرف من اینه که چرا راه حسادت رو برای ابراز علاقش انتخاب می کنه
با این قسمت از حرف الهام موافقم که آقایون دوست ندارن نه تنها همسر خودشون بلکه هیچ خانومی بالاتر از خودشون باشه وقتی میبینن که نمی تونن خودشونو بالاتر ببرن سعی می کنن جلو پیشرفت خانوما رو بگیرن
°°°°°°°°°|/
°°°°°°°°°|_/
°°°°°°°°°|__/°
°°°°°°°°°|___/°
°°° ____|___________
~~~\_SOMAYEH___//~~~
´¨¯¨`*•~-.¸,.-~*´¨¯¨`*•~-.¸,.
°°°°°°°°°|_/
°°°°°°°°°|__/°
°°°°°°°°°|___/°
°°° ____|___________
~~~\_SOMAYEH___//~~~
و اما حسادتsoheil نوشته شده:بحث پیچیده شد یه کم...
حسادت های کودکانه آقایون؟
اینو که خیلیا میگن ، من شنیدم مردا حتی به بچه ی خودشونم حسادت می کنن که چرا همسرشون اونو بیشتر دوست داره

و اینکه الهام جان گفت مثلا مردا میگن چرا با فلانی صمیمی برخورد می کنی خوب این که از بالا بودن آداب معاشرت طرفه و خیلی به آدم بر می خوره یه همچین حرفی رو بشنوه
°°°°°°°°°|/
°°°°°°°°°|_/
°°°°°°°°°|__/°
°°°°°°°°°|___/°
°°° ____|___________
~~~\_SOMAYEH___//~~~
°°°°°°°°°|_/
°°°°°°°°°|__/°
°°°°°°°°°|___/°
°°° ____|___________
~~~\_SOMAYEH___//~~~
البته همونطور که گفتم من حس می کنم همه این حسادتها و اینا به دلیل دوست داشتنه البته گاهی هم از روی عدم اطمینان که کمتر پیش میاد
بعضیا چون بین اطرافیان یا تو محل کار یا زندگیشون با چیزایی برخورد میکنن که نسبت به همه بدبین میشن ، اینجور آدما فکر میکنن چون مثلا همسر همکارش بهش خیانت کرده حتما همسر خودش و بقیه خانوما هم همونطورین
و این تقصیر اطرافیان و دید بدبینانه ی خودشه
بعضیا چون بین اطرافیان یا تو محل کار یا زندگیشون با چیزایی برخورد میکنن که نسبت به همه بدبین میشن ، اینجور آدما فکر میکنن چون مثلا همسر همکارش بهش خیانت کرده حتما همسر خودش و بقیه خانوما هم همونطورین
°°°°°°°°°|/
°°°°°°°°°|_/
°°°°°°°°°|__/°
°°°°°°°°°|___/°
°°° ____|___________
~~~\_SOMAYEH___//~~~
°°°°°°°°°|_/
°°°°°°°°°|__/°
°°°°°°°°°|___/°
°°° ____|___________
~~~\_SOMAYEH___//~~~
طناز جان منم می دونم از عشقه
چرا کسی نسبت به دخترای غریبه این حساسیت ها رو نداره
من می گم چرا باید باشه؟
با یکم اعتماد می شه کنار اومد همونطظور که خانم ها کنار میاد و خودشون رو متقاعد می کنن
منم در مورد شوهرم خیلی حساس هستم چون باید که باشم
شوهر من فقط مال منه نه همه
اما اینو می تونم درک کنم که اگر من بخوام همه چیز شوهرم رو ازش بگیرم الان نداشتمش
اگر شوهر من سرکار نره فردا من گرسنه می مونم
اگر شوهرم معاشرت نکنه فردا اولین کسی که ضرر می کنه از این انزوا منم
خوب در مورد خانوم ها هم همینطوره
دوستی تعریف می کرد آقایی بوده که خانمش رو خیلی دوست داشته و همیشه ترس از اینکه خانمش رهاش کنه درش وجود داشته واسه همین به هیچ کس خانمش رو نشون نمی داده آخرش میاد یه زن دیگه می گیره که فقط باهاش بیاد مهمونی و اجتماع
و همچنان عاشق زنش بوده انقدر به خانمش فشار میاره که اون خانم خودکشی می کنه
در حالی که اون خانم هم عاشق شوهرش بوده والا چطور تونست یه مدت هم تحمل کنه این مسئله رو
همونطور که مردا وقتی عاشق می شن هیچ زن دیگه ای به چشمشون نمیاد زنا هم همینطور هستن و هیچ مرد دیگه ای بچشمشون نمیاد
همه مردا هم اینو می دونن اما چه می شه کرد مردا در همه حالات بچه هستن
چرا کسی نسبت به دخترای غریبه این حساسیت ها رو نداره
من می گم چرا باید باشه؟
با یکم اعتماد می شه کنار اومد همونطظور که خانم ها کنار میاد و خودشون رو متقاعد می کنن
منم در مورد شوهرم خیلی حساس هستم چون باید که باشم
شوهر من فقط مال منه نه همه
اما اینو می تونم درک کنم که اگر من بخوام همه چیز شوهرم رو ازش بگیرم الان نداشتمش
اگر شوهر من سرکار نره فردا من گرسنه می مونم
اگر شوهرم معاشرت نکنه فردا اولین کسی که ضرر می کنه از این انزوا منم
خوب در مورد خانوم ها هم همینطوره
دوستی تعریف می کرد آقایی بوده که خانمش رو خیلی دوست داشته و همیشه ترس از اینکه خانمش رهاش کنه درش وجود داشته واسه همین به هیچ کس خانمش رو نشون نمی داده آخرش میاد یه زن دیگه می گیره که فقط باهاش بیاد مهمونی و اجتماع
و همچنان عاشق زنش بوده انقدر به خانمش فشار میاره که اون خانم خودکشی می کنه
در حالی که اون خانم هم عاشق شوهرش بوده والا چطور تونست یه مدت هم تحمل کنه این مسئله رو
همونطور که مردا وقتی عاشق می شن هیچ زن دیگه ای به چشمشون نمیاد زنا هم همینطور هستن و هیچ مرد دیگه ای بچشمشون نمیاد
همه مردا هم اینو می دونن اما چه می شه کرد مردا در همه حالات بچه هستن
زن و مرد باید طوری رفتار کنن که اعتماد همدیگه رو جاب کنن
من اعتقاد دارم وقتی آدم به کسی اعتماد نداره نباید باهاش ازدواج کنه و هسرشو همونطور که دیده قبول کنه و سعی نکنه عوضش کنه لباس پوشیدن هر کس نشانه ی سلیقه و شخصیت هر کسیه پس خودخواهیه که بخواهیم شخصیت کسی رو اونطور که خودمون می خوایم عوض کنیم
من اعتقاد دارم وقتی آدم به کسی اعتماد نداره نباید باهاش ازدواج کنه و هسرشو همونطور که دیده قبول کنه و سعی نکنه عوضش کنه لباس پوشیدن هر کس نشانه ی سلیقه و شخصیت هر کسیه پس خودخواهیه که بخواهیم شخصیت کسی رو اونطور که خودمون می خوایم عوض کنیم
زندگي هديه خداست به تو. طرز زندگي کردن تو، هديه ي توست به خدا
حالا یه بحث دخترونه دیگه
آقایون دیگه پائین تر نیاید کاملا دخترونست
و آگاهش کنم
خوب چرا همیشه ماها باید چوب عدم آگاهیمونو بخوریم؟
آقایون دیگه پائین تر نیاید کاملا دخترونست

و آگاهش کنم
TNZ نوشته شده:البته همونطور که گفتم من حس می کنم همه این حسادتها و اینا به دلیل دوست داشتنه البته گاهی هم از روی عدم اطمینان که کمتر پیش میاد
من چون اينجا دخترونست بيش از اين دخالت نميكنم
ولي از اونجايي كه با تمام حرفاي طناز موافقم وكال تام الاختيار بلا صلب ميدم كه از حقوق مردا دفاع كنه
طناز قبول داري؟؟

معرفت از درخت آموز که سایه از سر هیزم شکن هم بر نمی دارد
- sepideh.n
- تازه اولاشه
- محل اقامت: bachenaneyelooos@yahoo.com
- تماس:
Elham نوشته شده:حالا یه بحث دخترونه دیگه
آقایون دیگه پائین تر نیاید کاملا دخترونست![]()
![]()
ولی من معتقدم اگه آقایون هم تو بحث شرکت کنن نه به خاطر دفاع از خودشون برا کانتکت بیشتر بحثمون بهتر به نتیجه میرسه
اما با اینم موافقم که بعضی حرفا رو بهتره آقایون نشنون

اگه موافقید بحثای خصوصی باشه تو همین تاپیک که آقایون دیگه تشریف نیارن و بحثایی مثل بحث قبلی که بهتره نظر آقایون رو هم بشنویم تاپیک جدید بزنیم
°°°°°°°°°|/
°°°°°°°°°|_/
°°°°°°°°°|__/°
°°°°°°°°°|___/°
°°° ____|___________
~~~\_SOMAYEH___//~~~
°°°°°°°°°|_/
°°°°°°°°°|__/°
°°°°°°°°°|___/°
°°° ____|___________
~~~\_SOMAYEH___//~~~
Elham نوشته شده:
ببینید چرا خیلی از چیزها توی جامعه ما به بچه ها آموزش داده نمیشه
امروز دوستم می خواست به خواهرزادش بگه که موقع بازی به پسرا نمیشه دامن بپوشه اما هرکاری کرد نتونست یه دلیل منطقی واسه اون بچه بیاره
درحالی که اگر من بودم ترجیح میدادم دلیلشو بهش بگم
و آگاهش کنم
کاملا موافقم
به نظر من باید همیشه حقیقت گفته بشه چرا فکر می کنیم چون بچه اس نباید چیزی بهش گفت اتفاقا چون بچه اس باید همه چیز رو بهش بگیم تا بیشتر مواظب خودش باشه و با خطرا آشنا بشه
°°°°°°°°°|/
°°°°°°°°°|_/
°°°°°°°°°|__/°
°°°°°°°°°|___/°
°°° ____|___________
~~~\_SOMAYEH___//~~~
°°°°°°°°°|_/
°°°°°°°°°|__/°
°°°°°°°°°|___/°
°°° ____|___________
~~~\_SOMAYEH___//~~~