قصه سازي
حمیده پارک را قدم زنان طی می کرد ناگهان چهره اي آشنا از پشت درخت هویدا شد هیولااااااااااا که می خواست حمیده رو بدزدد وای خدا !
صدای حمیده بلند به هوا برخواست و ناگهان جیغی
آره منم موافقم دیگه هم نویسنده خودمونیم هم خودمون چاپ میکنیم پولهاشم خرج این سایت فلک زده میکنیم
صدای حمیده بلند به هوا برخواست و ناگهان جیغی
آره منم موافقم دیگه هم نویسنده خودمونیم هم خودمون چاپ میکنیم پولهاشم خرج این سایت فلک زده میکنیم

بیا ، و ظلمت ادراک را چراغان کن
که یک اشاره بس است
که یک اشاره بس است
حمیده پارک را قدم زنان طی می کرد ناگهان چهره اي آشنا از پشت درخت هویدا شد هیولااااااااااا که می خواست حمیده رو بدزدد وای خدا !
صدای حمیده بلند به هوا برخواست و ناگهان جیغی وحشتناک بلند
نه دیگه خرج سایت یعنی خرج خودمون دیگه حالا پیش خودتون بمونه یه درصدی هم به شما میدیم برای پشتکارتون و همدلیهای دلسوزانتون
صدای حمیده بلند به هوا برخواست و ناگهان جیغی وحشتناک بلند
نه دیگه خرج سایت یعنی خرج خودمون دیگه حالا پیش خودتون بمونه یه درصدی هم به شما میدیم برای پشتکارتون و همدلیهای دلسوزانتون

که یک اشاره بس است
که یک اشاره بس است
صدای حمیده بلند به هوا برخواست و ناگهان جیغی وحشتناک بلند به
من هم قول میدم کسی از این کاری که ما میخواهیم بکنیم مطلع نشه
بابت دلسوزیهام هم چون شمایید از همون سودی که میخواین به من بدید کم کنید
فکر کنیم با بقیش بشه یک مدرسه ای مسجدی حوزه علمیه ای چیزی ساخت

صدای حمیده بلند به هوا برخواست و ناگهان جیغی وحشتناک بلند به
من هم قول میدم کسی از این کاری که ما میخواهیم بکنیم مطلع نشه
بابت دلسوزیهام هم چون شمایید از همون سودی که میخواین به من بدید کم کنید
فکر کنیم با بقیش بشه یک مدرسه ای مسجدی حوزه علمیه ای چیزی ساخت

صدای حمیده بلند به هوا برخواست و ناگهان جیغی وحشتناک بلند به گوش
هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا پــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــول
صدای حمیده بلند به هوا برخواست و ناگهان جیغی وحشتناک بلند به گوش
هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا پــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــول

که یک اشاره بس است
که یک اشاره بس است
صدای حمیده بلند به هوا برخواست و ناگهان جیغی وحشتناک بلند به گوش رسید هیولا که
اینجوری که پیش میره فکر کنم که تا پنج، شش سال دیگه داستان به جاهای حساس خودش برسه
بس که این topic مورد اقبال عمومی قرارگرفته ....

صدای حمیده بلند به هوا برخواست و ناگهان جیغی وحشتناک بلند به گوش رسید هیولا که
اینجوری که پیش میره فکر کنم که تا پنج، شش سال دیگه داستان به جاهای حساس خودش برسه
بس که این topic مورد اقبال عمومی قرارگرفته ....

صدای حمیده بلند به هوا برخواست و ناگهان جیغی وحشتناک بلند به گوش رسید هیولا که ترسیده
آره من و شما بزودی جایزه بهترینها رو میگیریم
چه پشتکاری دقت کردی؟

صدای حمیده بلند به هوا برخواست و ناگهان جیغی وحشتناک بلند به گوش رسید هیولا که ترسیده
آره من و شما بزودی جایزه بهترینها رو میگیریم
چه پشتکاری دقت کردی؟

که یک اشاره بس است
که یک اشاره بس است
چه کسی حاضر است؟
کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 1 مهمان