ترکه داشته امتحان رانندگي ميداده. سرهنگه ازش مي پرسه: اگه يه نفر وسط خيابون بود، بوق ميزني يا چراغ؟ ترکه ميگه: برف پاك كن جناب سرهنگ! سرهنگه كف مي كنه مي پرسه: يعني چي؟ ترکه ميگه: يعني يا برو اين طرف يا برو اون طرف
به تركه می گن : شما آشغالاتون رو تو چی می ریزید ؟
می گه : لای نون
می گن : لای نون ؟
می گه : نمی دونم ، لای نون یا نای لون
ترکه از یه دختره می پرسه اسم شما چیه؟ دختره می گه اسم من توی تمام باغچه ها هست. ترکه می گه: آهان فهمیدم، شلنگه
لره میره بانك میگه: آقا تموم موجودى من رو بدین تمام موجودیش روبهش میدن میشمارشون میگه:ها بووم درستن حالا بنسون سر جاس
غضنفر میره دستشوئی زنانه میگیرنش میگن کوری نمیبینی زنونست ؟ میگه من چکار کنم اونجا نوشته زنا نه ، اونطرف هم نوشته مردا نه .
رشتیه شب از خواب بیدار میشه به زنش میگه من میرم آب بخورم جامو بگیر الان میام ...
مادر پسره براش میره خواستگاری، پدر دختره میپرسه خوب پسرتون چه کاره هست؟
مادره میگه: پسرم دیپلماته پدر دختره میگه: اوه چه عالی! یعنی چی؟ مادره میگه: یعنی از وقتی پسرم دیپلمش گرفته همینطوری ماته
خبرنگار از تركه میپرسه : نظر شما درباره ی اینكه این كوچه آسفالت نیست چیه ؟ تركه میگه : به نام خدا و با عرض سلام خدمت دست اندركاان صدا و سیما و با عرض سلام ویژه خدمت مقام معظم رهبری و خانواده معظم شهدا و جانبازان و ایثارگران من بچه ی این محل نیستم
یه ترکه میره مسجد وقتی می خواد بره خونه میبینه کفشش نیست
میگه 4 حالت داره
1- نیومدم
2-بدون کفش اومدم
3- بعدا میام
4-اومدم و برگشتم
مبانی کامپیوتر: آن بخش از یک سیستم را که میتوان با چکش خرد کرد، سختافزار و آن قسمت را که فقط میتوان به آن فحش داد، نرمافزار میگویند!
[]یه روز معلمه سر کلاس میگه یه خنگ بلند بشه
یکی از دانش آموز ها بلند میشه میگه:
آقا به خدا ما خنگ نیستیم فقط می خواستیم شما تنها نباشی
حوا وقتی زن آدم شد 5 شانس آورد
1- مادر شوهر نداشت
2-خواهر شوهر نداشت
3-جاری نداشت
4-هوو نداشت
5-شوهرش آدم بود