من هم شب زنده دارم هم کم خوابabri نوشته شده:
ای بابا...شما هم شب زنده داری؟؟؟ ساعت 2:07 بامداد...اینجا کانادا است صدای ابرک ابری جاسم پفپفی خسته خوابالو تنها
صندلي داغ ...!
- Babak Radfar
- جغد پیر
Re: صندلي داغ ...!
من ابتدا از همه دوستانی که سعی در داغ کردن صندلی من دارند تشکر فراوان به عمل می آورم
به جای من هادی ترسیده در رفته
به جای من هادی ترسیده در رفته
°°°°°°°°°|/
°°°°°°°°°|_/
°°°°°°°°°|__/°
°°°°°°°°°|___/°
°°° ____|___________
~~~\_SOMAYEH___//~~~
´¨¯¨`*•~-.¸,.-~*´¨¯¨`*•~-.¸,.
°°°°°°°°°|_/
°°°°°°°°°|__/°
°°°°°°°°°|___/°
°°° ____|___________
~~~\_SOMAYEH___//~~~
خوووووب سميه بذار يه چندتا دونه سوالم من بپرسم ازت بفرمایید
بگو ببينم تو که از طرفداران پروپاقرص هوش مصنوعي هستي اول هوش مصنوعي رو تعريف کن مختصر برامون بعد بگو تا حالا فکرکردي اگه اين هوش مصنوعي يه روزي بياد جلوي هوش طبيعي قد علم کنه تکليف آدمها چي ميخواد بشه!!! آدمها اين روزا خودشونم با هم کنار نميان تو دنيا اونوقت يه موجود ديگه اي که مصنوع دست بشر باشه و بياد کافه رو بريزه به هم...
جونم براتون بگه اول از همه هوش مصنوعی عخش منه بعدشم همین طور که از اسمش پیداست توی این درس سعی بر این است که یک ربات با رفتار و تفکر انسانی رو پدید بیاورند از جمله فکر کردن، یادگیری، عمل کردن (کاملا شبیه انسان) حتی ربات هایی طراحی شده که می تونن شعر بگن، نقاشی بکشن، اخم کنن، بخندن (حالات چهره) و حتی ربات هایی با تشخیص پزشکی که بتونن بیمارها رو مهاینه کرده و معالجه کنن در جریان هستید که ربات هایی برای اتاق عمل که جراحی هایی در حد نانو هم انجام میدن.
حتی ربات هایی طراحی میشه که می تونه جرزنی (توی بازی) رو توی آدم ها تشخیص بده
با این حرف شما موافقم که این ربات ها ممکنه که چه عرض کنم مطمئناً برای انسان ها خطر ساز خواهند بود از آونجایی که بشر از هر چیزی توی راه بد (مثل نیروی هسته ای) استفاده می کنن همین الان هم بیشترین سرمایه گذاری روی این کار توسط سازمان سیا و ... هست ولی به خاطر این خطرها از مزیت های اون هم نمیشه گذشت مثلا علم نجوم، صنایع، پزشکی، حتی کارهای خونه (جاروبرقی) و ... که خیلی از اینها رو همین الان هم ازشون استفاده می کنیم.
سرتونو درد نیارم، بخوام در این مورد صحبت کنم طولانی میشه ولی هرکی علاقمند هست می تونم Voice استادمون که سر کلاس تدریس می کردن رو در اختیارش بذارم. استادمون انقدر عالی تدریس کرده که بخواین گوش کنید اصلا حس نمی کنید سر کلاس داره این صحبتا انجام میشه و داره تدریس میشه
تعريفي اگه از هنر داري برام بگو. هنر در واقع نشان دهنده درون انسانیه که اون رو خلق کرده
هنوز نقاشي ميکشي ؟ چرا نه؟مگه تو طول روز چکار ميکني که وقت نميکني؟ مگه يکي از علاقمنديهات نبوده؟ توجيهش نکن!!! به اين ميگن پيش داوري يا يه حدس درست؟ نقاشی می کشم ولی طول ترم اصلا فرصت نمیشه تصمیم گرفتم تابستون بشینم چند تا تابلو بکشم نمایشگاه بزنم تا الانم هرچی کشیدم هل هلی بوده خوب نشده
چرا پيانو؟ پس چی؟؟؟ از اینکه پیانو ندارم و مجبورم به جای پیانو برم گیتار یاد بگیرم در عذابم
کسي از نزديک برات نواخته که علاقمند شدي؟ از نزدیک که نه ولی از بچگیام تو کارتونا هی نشون میداد منم علاقمند شدم گیگه
حالا اگه يه روزي صاحب يه پيانوي سلطنتي شدي ميخواي باهاش کدوم سبک موسيقايي رو بزني سنتي ايران يا موزيک غربي؟ چرا؟ پیانو رویال مشکی دوست دارم نمی دونم منظورت از سلطنتی چیه ولی آهنگ ها ی آروم خوشم میاد به خصوص آهنگ فیلم اعتبار. ایرانی پاپ دوست دارم، از آهنگ های غربی آهنگ های کلاسیک رو دوست دارم با اینکه خیلی از مردم نمی تونن بفهمن این نوع موسیقی رو(دوست خودم میره ویلون سبک کلاسیک کار می کنه همه مسخره اش می کنن چون هیچی حالیشون نمیشه )
هنوز چاقوهاي زنجان درجه يک اند؟ آره ولی دیگه مثل قدیما تولید نمیشه. در کل صنایع دستی توی ایران مثل خیلی چیزای دیگه از هویتمون داره فراموش میشه. باورت میشه! توی چاقو فروشی های زنجان چاقوی زنجان کمتر می تونی پیدا کنی
چرا اسم زنجان شد زنجان؟ نمی دونم
زنجان اسم با مسماييه واسه همين ميپرسم زنجان شوهرجان مادرزنجان فلان جا رفتيم پدرزنجان...اصلا ربطي به اين مسائل داره؟
درآينده اي که زمانش مهم نيست قصد ازدواج داري؟ حتماً
آدم مسئوليت پذيري هستي تو زندگي؟ سعی می کنم مسئولیت کاری رو قبول کنم که مطمئنم از عهده انجامش بر میام
فکرميکني آدم بعد از ازدواج چه چيزايي رو به دست مياره و چه چيزايي رو از دست ميده؟ بستگی به نوع ازدواج داره، اگه با علاقه و از روی عقل باشه خیلی چیزا رو به دست میاری ولی کلا توی زندگی به خصوص بعد از ازدواج باید بیشتر از خود گذشتگی نشون داد البته این مورد باید متقابل باشه. تو مجردی هرچی بگی مامان و بابات در اختیارن در واقع به قول معروف پادشاهی می کنی اما بعد از ازدواج اینطوری نیست شاید بشه گفت یه کم آزادی آدم محدود میشه
از ازدواج چي ميخواي به چي برسي باهاش؟ هرکی برای ازدواج دلیلی داره البته بعضیا دلیل هم ندارن فقط خوششون میاد
دخترا با پسرا تفاوت خیلی بزرگی دارن که اونم احساساتشونه اینو که همه می دونن. من الان حس می کنم خوشبختم و زندگی خوبی دارم پس از ازدواج چیز دیگه می خوام.
اونم عشقه. شاید برای همینه که اینقدر سخت گیری می کنم همه رو ذله کردم
البته دوست دارم ازدواجم باعث بشه توی درس و کارم خیلی پیشرفت کنم تا اون حدی که آرزومه، پس یه دلیل دیگه اش هم اینه
خيلي ها امنيت ميخوان اهم از مادي و رواني يا تجربه معاشقه يا ميخوان به کمال برسن با هم جفت بشن و واحد تشکيل بدن و يکي بشن و تجربه فداکاري واسه هم رو داشته باشن يا ميخوان ازتنهايي دربيان يا باهم معامله اي بکنن که هر کدومشون در اين زندگي مشترک يه خدماتي به طرف مقابل بکنن ودرمقابلش يه دستآوردهايي هم واسه خودشون داشته باشن...
عشق کجاي ازدواجه؟ برای کل ازدواجه
اصلا به ازدواج ربطي داره؟ چی؟
توشهرشما سالن تئاتر هست؟ بله
چقدر به تئاتر ميري؟ نمی رم چون فکر نمی کنم اون تأتری که اینجا اجرا میشه خیلی به درد بخور باشه در ضمن وقتشو ندارم
ميونت با حيوون خونگي چطوره؟ فقط ماهی، دوست ندارم تو خونه حیوون باشه
بعد از درس ميخواي چه بکني؟ کار
به نظرت شهريه اي که تو دانشگاه آزاد ميدي رو بعدا ميتوني در بياري؟يعني ارزششو داره ترمي 700 800 تومن؟ الان ترمی 650000 تومن شهریه منه، امیدوارم بتونم
با انشا چطور بودي تومدرسه؟ بد نبودم خیلی به نویسندگی علاقه دارم ولی استعدادشو ندارم، نگارشم زیاد خوب نیست باید بیشتر تمرین کنم
علم بهتره يا ثروت؟ هر دو مکمل همدیگه ان بدون ثروت نمی تونی درس بخونی و با علم می تونی به ثروت برسی
چند تا از شعرهايي که تو وبلاگ 360 ميذاري رو خودت ميگي؟ هیچ کدوم، حتی ممکنه ربطی به روحیه خودم تو اون زمان نداشته باشه فقط شعرایی که دوست دارم می ذارم تو وبلاگ. من شعر نمیگم فقط اون داستان "دلسپرده" رو خودم نوشته بودم که چون نگارشم خوب نیست ادامه ندادم اما باز به سرم زده یه داستانی که تو ذهنمه بنویسم اما این بار سعی می کنم بهتر بنویسم (امیدوارم)
آيا وبلاگو جايي ميدوني که هر نوشته اي از هر کسي که خوشت اومدو کپي کني بذاري اونجا همه بخونن لذت ببرن؟ البته، زیبایی ها رو باید به همه نشون داد
تا حالا کليات سعدي رو باز کردي بخوني؟ نه، سعدی رو دوست ندارم
تو نقاشي کدوم سبکو دوست داري؟ پرتره و فانتزی. نمی دونم چرا اصلا دوست ندارم طبیعت بکشم
پيشرفت تکنولوژي رو حسن ميدوني يا عيب؟باهاش موافقي؟ نظرت چيه؟ لازمه، موافقم. فقط از آدما انتظار دارم با پیشرفت تکنولوژی از انسانیت خودشون نزول نکنن
نظرت راجع به ساختارشکني چيه؟ تو هرزمينه اي باشه فرق نميکنه. گاهی که آدم به نتیجه برسه ساختاری اشتباهه (بر اساس اینکه انسان کامل نیست و علم و آداب و رسوم هم ممکنه نقص داشته باشه) می تونه اونو تغییر بده
شايد منظورم تحول خواهيه يا سرکشي يا اين که بخواي متفاوت رفتار کني رفتار منحصر به فرد خودتو داشته باشي و بقيه رو وادارکني که به اين خواستت احترام بذارن و تورو اون جور که هستي قبول کنند.
هرچی بیشتر می گذره بیشتر پی می برم تفکرم با بقیه خیلی فرق داره متاسفانه جامعه ما طوری که هرکی بخواد مسیر مخالف آب شنا کنه له میشه. انگار ظرفیت قبول افکار دیگران رو ندارن هر چند خوب باشه دلشون می خواد اونی که هستن بمونن و اون طور که دوست دارن در مورد کسی قضاوت کنن اصلا هم گذشته رفتاری اون شخص براشون مهم نیست. مثلا من اصلا از تعارف زیاد خوشم نمیاد ولی خیلیا به خاطر اخلاق من ناراحت شدن که مثلا گاهی پیش میاد رفتیم خونه کسی موقه شام رسیدیم(ممکنه خانواده ای زود شام بخورن خانواده ای دیر) چرا تعارف می کنم شام بخور نمی خوری در حالی که من گرسنه نیستم دلم نمی خواد چیزی بخورم اگه منو دوست داره نباید مجبورم کنه خلاف میلم عمل کنم ولی خیلیا این رفتارو بی احترمی می دونن و خیلی چیزای دیگه
يه مثال ميزنم که ساده س و شايد خنده ات بگيره ولي مثلا اولين کسي که خيارو با نمک خورد شايد همه بهش خنديدند ولي بعد که امتحانش کردند ديدن خوشمزست! تو ميخواي يه کسي مثل همين اولين نفره باشي يا دوست داري تابع رفتارهاي عمومي و عادي و تعريف شده جامعه ت باشي
من چیزی رو قبول نداشته باشم انجام نمی دم و رفتاری رو بدونم درسته انجام میدم
آدم خلاقي هستي؟ در حد متوسط
نظم کجاي زندگيته؟ به نظم اهمیت میدم
درونگرايي يا اجتماعي؟ هر دو، احساساتم درونیه ولی برخورد اجتماعیم معمولیه
چرا منو ميبيني ياد کتاب ميافتي؟ من سمبل کتابم مگه؟يا تک بعدي ام؟
بس که کتاب می خونی حرف زدنت هم مثل کتابه، مگه بده؟ من که از شخصیتت خوشم میاد
غير از سميه و طناز چه اسمي؟ رایکا
تو پسرها چي؟ غير از راد؟ به نظرم راد گفته بودي... سیاوش
از علامتهاي نوشتاري از کدومش خوشت ميادد؟ .،"() ؟!... علامت !
چرا مداد؟ حس بیشتری به آدم منتقل می کنه، تازه خوش خط تر میشه باهاش نوشت
چرا خودکار نه؟ انعطاف پذیر نیست
اشکنه رو چطوري ميپزن؟ تاحالا خوردي؟ از اشکنه خوشم نمیاد، فکر کنم همه چیزو (از قبیل سیب زمینی، تخم مرغ، پیاز و غیره) می ریزن تو قابلمه آب و رب می ریزن
میزارن می پزه
تهرانو واسه زندگي ميپسندي يا تفريح؟ تهران فقط برای تحصیل و کار، برای زندگی هیچ جا بهتر از زنجان نمیشه. نه که فکر کنی چون شهر خودمه میگم هر کی اومده اینجا همینو میگه چون کوچیکه امنیت داره، آب و هواش خیلی خوبه
بهترين تفريح؟ گردش و مسافرت
بهترين ورزش؟ بدمینتون
بيشتر آينده نگري يا تو حال زندگي ميکني يا با خاطراتتي؟ به گذشته کاری ندارم، بیشتر آینده و کمی حال :D
0 تا 9 کدوم عدد؟ 7
فست فود يا غذاي سنتي؟ فست فود اگه ساندویچ باشه دوست ندارم ولی بقیه بد نیستن سنتی هم که حتما
رستوران يا خونه؟ خونه
خوش سفري يا تو سفر همه امکانات بايد فراهم باشه؟ سفر بدون امکاناتش هم یه جور دیگه خوش می گذره
کمپيننگ يا هتل؟ کمپ
خاويار خوردي تا حالا؟ نه
مسافرت به خارج... کدوم کشور؟چرا؟ یونان، مصر، به خاطر تمدنی که دارن
مسافرت به خارج... زندگي تحصيل يا تفريح؟ زندگی که فقط ایران، تحصیل و تفریح
تعريفي از دين داري؟ دين يعني چي؟ فرقش با اخلاق چيه؟ فرقش با سنت؟
دین چگونگی پرستش خداست، اخلاق و سنت رو هم دین تعیین می کنه پس نمی تونه فرق زیادی داشته باشه
پي سي يا لپ تاپ؟ هر دو لازمه، ولی اگه یکی باید انتخاب بشه پی سی
روزي چند ساعت مطالعه درسي؟ چند ساعت متفرقه؟ حدودا... زیاد درس نمی خونم طوری که بشه گفت روزی چند ساعت
بيشتر منطقي هستي يا احساسي؟ منطقی
چه رنگي؟ سبز
به مطالبي که تو اين طالع بينيها ميگن باور داري؟متولدين دی فلانند يا خرداديها چنان؟ تا حدودی، چون با دیدن اخلاق متولدین هر ماه میشه گفت تا چه حد درسته. در مورد من میشه گفت 90% درسته
تو خريد دوست داري يه چيز گرون و با کيفيت بخري يا يه چيز ارزون که بتوني مرتب بخري و متنوع باشي؟ پول ندارم گرون بخرم
ولی در کل چیزی رو که دوست داشته باشم می خرم ولی سعی می کنم زیاد گرون نباشه اما خوب گاهی از دستم در میره گرون میشه
تو خرت و پرت فروشيها (من به اين مغازه هايي که توش خيلي شلوغه و شمع و چراغ و تابلو و گلدون و گل و عود و..ميفروشن ميگم خرت و پرت فروشي) اگه بخواي واسه دکور واسه خودت يه چيزي بخري اون چي ميتونه باشه؟ گلدون
کادو معمولا چي ميدي به دوستها و آشناها؟ بر اساس کسی که بهش هدیه می دم فرق می کنه مثلا برای پدرم بیشتر ادکلن یا بلوز برای مامانم پارچه برای لباس برای خواهرام بیشتر پول میدم هر چی دوست دارن بخرن
دوست داري چي بگيري؟ نوع هدیه برام مهم نیست
تو فرايند کادو دادن يا گرفتن کاغذ کادو چقدر اهميت داره؟ من کادو ها رو تزیین می کنم، قوطی های تزیینی و این چیزا
پارکت موکت يا سنگ و سراميک؟ پارکت موکت
يه خط از مشيري همين الآن ذهني بگو...
شعر حفظ نمی کنم، فقط می خونم
يکي از سهراب...
يه خط نصيحت از مامان جون... مامانم به من بیشتر در مورد خونه داری و مهمون داری و این چیزا منو نصیحت می کنه (فکر نکنید بلد نیستما، مادره دیگه)
يه خط از خودت بنويس. خودم که تو یه خط جا نمیشم
کدوم وقت از شبانه روز؟ وقت طلوع خورشید
چه رنگي واسه لباس؟ به من سفید و طوسی و قهوه ای بیشتر میاد
واسه پس زمينه مانيتور؟ دسک تاپ من همیشه سفیده با یه عکس فانتزی وسطش، الان عکس ممل رو گذاشتم
کلا چه رنگي؟ قبلا گفتما، سبز
کوير گردي يا نشستن جلوي دريا؟ نشستن جلوی دریا، الان خسته ام حال راه رفتن ندارم
کوه نوردي يا جنگل پيمايي؟ عاشق هر دو
اسب سواري يا دوچرخه سواري؟ دوچرخه، البته اسب سواری هم دوست دارما ولی چون بلد نیستم ممکنه بیفتم ناقص بشم
راديو يا تلوزيون؟چرا؟ تلوزیون، آخه رادیو فقط صداست
ديگه خسته شدم... خسته نباشی
نظرت راجع به اين سوالها؟ خیلی عالی بود، مرسی واقعاً زحمت کشیدی
هرکدومو که دوست داشتي جواب نده همه رو جواب دادم
در ضمن نظرت راجع به قوميتهاي ساکن ايران و نحوه برخوردت و نظرت و احترامي که نسبت بهشون قائلي رو بسيار قابل ستايش ميدونم و شديدا باهات موافقم.
لطف داری
بگو ببينم تو که از طرفداران پروپاقرص هوش مصنوعي هستي اول هوش مصنوعي رو تعريف کن مختصر برامون بعد بگو تا حالا فکرکردي اگه اين هوش مصنوعي يه روزي بياد جلوي هوش طبيعي قد علم کنه تکليف آدمها چي ميخواد بشه!!! آدمها اين روزا خودشونم با هم کنار نميان تو دنيا اونوقت يه موجود ديگه اي که مصنوع دست بشر باشه و بياد کافه رو بريزه به هم...
جونم براتون بگه اول از همه هوش مصنوعی عخش منه بعدشم همین طور که از اسمش پیداست توی این درس سعی بر این است که یک ربات با رفتار و تفکر انسانی رو پدید بیاورند از جمله فکر کردن، یادگیری، عمل کردن (کاملا شبیه انسان) حتی ربات هایی طراحی شده که می تونن شعر بگن، نقاشی بکشن، اخم کنن، بخندن (حالات چهره) و حتی ربات هایی با تشخیص پزشکی که بتونن بیمارها رو مهاینه کرده و معالجه کنن در جریان هستید که ربات هایی برای اتاق عمل که جراحی هایی در حد نانو هم انجام میدن.
حتی ربات هایی طراحی میشه که می تونه جرزنی (توی بازی) رو توی آدم ها تشخیص بده
با این حرف شما موافقم که این ربات ها ممکنه که چه عرض کنم مطمئناً برای انسان ها خطر ساز خواهند بود از آونجایی که بشر از هر چیزی توی راه بد (مثل نیروی هسته ای) استفاده می کنن همین الان هم بیشترین سرمایه گذاری روی این کار توسط سازمان سیا و ... هست ولی به خاطر این خطرها از مزیت های اون هم نمیشه گذشت مثلا علم نجوم، صنایع، پزشکی، حتی کارهای خونه (جاروبرقی) و ... که خیلی از اینها رو همین الان هم ازشون استفاده می کنیم.
سرتونو درد نیارم، بخوام در این مورد صحبت کنم طولانی میشه ولی هرکی علاقمند هست می تونم Voice استادمون که سر کلاس تدریس می کردن رو در اختیارش بذارم. استادمون انقدر عالی تدریس کرده که بخواین گوش کنید اصلا حس نمی کنید سر کلاس داره این صحبتا انجام میشه و داره تدریس میشه
تعريفي اگه از هنر داري برام بگو. هنر در واقع نشان دهنده درون انسانیه که اون رو خلق کرده
هنوز نقاشي ميکشي ؟ چرا نه؟مگه تو طول روز چکار ميکني که وقت نميکني؟ مگه يکي از علاقمنديهات نبوده؟ توجيهش نکن!!! به اين ميگن پيش داوري يا يه حدس درست؟ نقاشی می کشم ولی طول ترم اصلا فرصت نمیشه تصمیم گرفتم تابستون بشینم چند تا تابلو بکشم نمایشگاه بزنم تا الانم هرچی کشیدم هل هلی بوده خوب نشده
چرا پيانو؟ پس چی؟؟؟ از اینکه پیانو ندارم و مجبورم به جای پیانو برم گیتار یاد بگیرم در عذابم
کسي از نزديک برات نواخته که علاقمند شدي؟ از نزدیک که نه ولی از بچگیام تو کارتونا هی نشون میداد منم علاقمند شدم گیگه
حالا اگه يه روزي صاحب يه پيانوي سلطنتي شدي ميخواي باهاش کدوم سبک موسيقايي رو بزني سنتي ايران يا موزيک غربي؟ چرا؟ پیانو رویال مشکی دوست دارم نمی دونم منظورت از سلطنتی چیه ولی آهنگ ها ی آروم خوشم میاد به خصوص آهنگ فیلم اعتبار. ایرانی پاپ دوست دارم، از آهنگ های غربی آهنگ های کلاسیک رو دوست دارم با اینکه خیلی از مردم نمی تونن بفهمن این نوع موسیقی رو(دوست خودم میره ویلون سبک کلاسیک کار می کنه همه مسخره اش می کنن چون هیچی حالیشون نمیشه )
هنوز چاقوهاي زنجان درجه يک اند؟ آره ولی دیگه مثل قدیما تولید نمیشه. در کل صنایع دستی توی ایران مثل خیلی چیزای دیگه از هویتمون داره فراموش میشه. باورت میشه! توی چاقو فروشی های زنجان چاقوی زنجان کمتر می تونی پیدا کنی
چرا اسم زنجان شد زنجان؟ نمی دونم
زنجان اسم با مسماييه واسه همين ميپرسم زنجان شوهرجان مادرزنجان فلان جا رفتيم پدرزنجان...اصلا ربطي به اين مسائل داره؟
درآينده اي که زمانش مهم نيست قصد ازدواج داري؟ حتماً
آدم مسئوليت پذيري هستي تو زندگي؟ سعی می کنم مسئولیت کاری رو قبول کنم که مطمئنم از عهده انجامش بر میام
فکرميکني آدم بعد از ازدواج چه چيزايي رو به دست مياره و چه چيزايي رو از دست ميده؟ بستگی به نوع ازدواج داره، اگه با علاقه و از روی عقل باشه خیلی چیزا رو به دست میاری ولی کلا توی زندگی به خصوص بعد از ازدواج باید بیشتر از خود گذشتگی نشون داد البته این مورد باید متقابل باشه. تو مجردی هرچی بگی مامان و بابات در اختیارن در واقع به قول معروف پادشاهی می کنی اما بعد از ازدواج اینطوری نیست شاید بشه گفت یه کم آزادی آدم محدود میشه
از ازدواج چي ميخواي به چي برسي باهاش؟ هرکی برای ازدواج دلیلی داره البته بعضیا دلیل هم ندارن فقط خوششون میاد
دخترا با پسرا تفاوت خیلی بزرگی دارن که اونم احساساتشونه اینو که همه می دونن. من الان حس می کنم خوشبختم و زندگی خوبی دارم پس از ازدواج چیز دیگه می خوام.
اونم عشقه. شاید برای همینه که اینقدر سخت گیری می کنم همه رو ذله کردم
البته دوست دارم ازدواجم باعث بشه توی درس و کارم خیلی پیشرفت کنم تا اون حدی که آرزومه، پس یه دلیل دیگه اش هم اینه
خيلي ها امنيت ميخوان اهم از مادي و رواني يا تجربه معاشقه يا ميخوان به کمال برسن با هم جفت بشن و واحد تشکيل بدن و يکي بشن و تجربه فداکاري واسه هم رو داشته باشن يا ميخوان ازتنهايي دربيان يا باهم معامله اي بکنن که هر کدومشون در اين زندگي مشترک يه خدماتي به طرف مقابل بکنن ودرمقابلش يه دستآوردهايي هم واسه خودشون داشته باشن...
عشق کجاي ازدواجه؟ برای کل ازدواجه
اصلا به ازدواج ربطي داره؟ چی؟
توشهرشما سالن تئاتر هست؟ بله
چقدر به تئاتر ميري؟ نمی رم چون فکر نمی کنم اون تأتری که اینجا اجرا میشه خیلی به درد بخور باشه در ضمن وقتشو ندارم
ميونت با حيوون خونگي چطوره؟ فقط ماهی، دوست ندارم تو خونه حیوون باشه
بعد از درس ميخواي چه بکني؟ کار
به نظرت شهريه اي که تو دانشگاه آزاد ميدي رو بعدا ميتوني در بياري؟يعني ارزششو داره ترمي 700 800 تومن؟ الان ترمی 650000 تومن شهریه منه، امیدوارم بتونم
با انشا چطور بودي تومدرسه؟ بد نبودم خیلی به نویسندگی علاقه دارم ولی استعدادشو ندارم، نگارشم زیاد خوب نیست باید بیشتر تمرین کنم
علم بهتره يا ثروت؟ هر دو مکمل همدیگه ان بدون ثروت نمی تونی درس بخونی و با علم می تونی به ثروت برسی
چند تا از شعرهايي که تو وبلاگ 360 ميذاري رو خودت ميگي؟ هیچ کدوم، حتی ممکنه ربطی به روحیه خودم تو اون زمان نداشته باشه فقط شعرایی که دوست دارم می ذارم تو وبلاگ. من شعر نمیگم فقط اون داستان "دلسپرده" رو خودم نوشته بودم که چون نگارشم خوب نیست ادامه ندادم اما باز به سرم زده یه داستانی که تو ذهنمه بنویسم اما این بار سعی می کنم بهتر بنویسم (امیدوارم)
آيا وبلاگو جايي ميدوني که هر نوشته اي از هر کسي که خوشت اومدو کپي کني بذاري اونجا همه بخونن لذت ببرن؟ البته، زیبایی ها رو باید به همه نشون داد
تا حالا کليات سعدي رو باز کردي بخوني؟ نه، سعدی رو دوست ندارم
تو نقاشي کدوم سبکو دوست داري؟ پرتره و فانتزی. نمی دونم چرا اصلا دوست ندارم طبیعت بکشم
پيشرفت تکنولوژي رو حسن ميدوني يا عيب؟باهاش موافقي؟ نظرت چيه؟ لازمه، موافقم. فقط از آدما انتظار دارم با پیشرفت تکنولوژی از انسانیت خودشون نزول نکنن
نظرت راجع به ساختارشکني چيه؟ تو هرزمينه اي باشه فرق نميکنه. گاهی که آدم به نتیجه برسه ساختاری اشتباهه (بر اساس اینکه انسان کامل نیست و علم و آداب و رسوم هم ممکنه نقص داشته باشه) می تونه اونو تغییر بده
شايد منظورم تحول خواهيه يا سرکشي يا اين که بخواي متفاوت رفتار کني رفتار منحصر به فرد خودتو داشته باشي و بقيه رو وادارکني که به اين خواستت احترام بذارن و تورو اون جور که هستي قبول کنند.
هرچی بیشتر می گذره بیشتر پی می برم تفکرم با بقیه خیلی فرق داره متاسفانه جامعه ما طوری که هرکی بخواد مسیر مخالف آب شنا کنه له میشه. انگار ظرفیت قبول افکار دیگران رو ندارن هر چند خوب باشه دلشون می خواد اونی که هستن بمونن و اون طور که دوست دارن در مورد کسی قضاوت کنن اصلا هم گذشته رفتاری اون شخص براشون مهم نیست. مثلا من اصلا از تعارف زیاد خوشم نمیاد ولی خیلیا به خاطر اخلاق من ناراحت شدن که مثلا گاهی پیش میاد رفتیم خونه کسی موقه شام رسیدیم(ممکنه خانواده ای زود شام بخورن خانواده ای دیر) چرا تعارف می کنم شام بخور نمی خوری در حالی که من گرسنه نیستم دلم نمی خواد چیزی بخورم اگه منو دوست داره نباید مجبورم کنه خلاف میلم عمل کنم ولی خیلیا این رفتارو بی احترمی می دونن و خیلی چیزای دیگه
يه مثال ميزنم که ساده س و شايد خنده ات بگيره ولي مثلا اولين کسي که خيارو با نمک خورد شايد همه بهش خنديدند ولي بعد که امتحانش کردند ديدن خوشمزست! تو ميخواي يه کسي مثل همين اولين نفره باشي يا دوست داري تابع رفتارهاي عمومي و عادي و تعريف شده جامعه ت باشي
من چیزی رو قبول نداشته باشم انجام نمی دم و رفتاری رو بدونم درسته انجام میدم
آدم خلاقي هستي؟ در حد متوسط
نظم کجاي زندگيته؟ به نظم اهمیت میدم
درونگرايي يا اجتماعي؟ هر دو، احساساتم درونیه ولی برخورد اجتماعیم معمولیه
چرا منو ميبيني ياد کتاب ميافتي؟ من سمبل کتابم مگه؟يا تک بعدي ام؟
بس که کتاب می خونی حرف زدنت هم مثل کتابه، مگه بده؟ من که از شخصیتت خوشم میاد
غير از سميه و طناز چه اسمي؟ رایکا
تو پسرها چي؟ غير از راد؟ به نظرم راد گفته بودي... سیاوش
از علامتهاي نوشتاري از کدومش خوشت ميادد؟ .،"() ؟!... علامت !
چرا مداد؟ حس بیشتری به آدم منتقل می کنه، تازه خوش خط تر میشه باهاش نوشت
چرا خودکار نه؟ انعطاف پذیر نیست
اشکنه رو چطوري ميپزن؟ تاحالا خوردي؟ از اشکنه خوشم نمیاد، فکر کنم همه چیزو (از قبیل سیب زمینی، تخم مرغ، پیاز و غیره) می ریزن تو قابلمه آب و رب می ریزن
میزارن می پزه
تهرانو واسه زندگي ميپسندي يا تفريح؟ تهران فقط برای تحصیل و کار، برای زندگی هیچ جا بهتر از زنجان نمیشه. نه که فکر کنی چون شهر خودمه میگم هر کی اومده اینجا همینو میگه چون کوچیکه امنیت داره، آب و هواش خیلی خوبه
بهترين تفريح؟ گردش و مسافرت
بهترين ورزش؟ بدمینتون
بيشتر آينده نگري يا تو حال زندگي ميکني يا با خاطراتتي؟ به گذشته کاری ندارم، بیشتر آینده و کمی حال :D
0 تا 9 کدوم عدد؟ 7
فست فود يا غذاي سنتي؟ فست فود اگه ساندویچ باشه دوست ندارم ولی بقیه بد نیستن سنتی هم که حتما
رستوران يا خونه؟ خونه
خوش سفري يا تو سفر همه امکانات بايد فراهم باشه؟ سفر بدون امکاناتش هم یه جور دیگه خوش می گذره
کمپيننگ يا هتل؟ کمپ
خاويار خوردي تا حالا؟ نه
مسافرت به خارج... کدوم کشور؟چرا؟ یونان، مصر، به خاطر تمدنی که دارن
مسافرت به خارج... زندگي تحصيل يا تفريح؟ زندگی که فقط ایران، تحصیل و تفریح
تعريفي از دين داري؟ دين يعني چي؟ فرقش با اخلاق چيه؟ فرقش با سنت؟
دین چگونگی پرستش خداست، اخلاق و سنت رو هم دین تعیین می کنه پس نمی تونه فرق زیادی داشته باشه
پي سي يا لپ تاپ؟ هر دو لازمه، ولی اگه یکی باید انتخاب بشه پی سی
روزي چند ساعت مطالعه درسي؟ چند ساعت متفرقه؟ حدودا... زیاد درس نمی خونم طوری که بشه گفت روزی چند ساعت
بيشتر منطقي هستي يا احساسي؟ منطقی
چه رنگي؟ سبز
به مطالبي که تو اين طالع بينيها ميگن باور داري؟متولدين دی فلانند يا خرداديها چنان؟ تا حدودی، چون با دیدن اخلاق متولدین هر ماه میشه گفت تا چه حد درسته. در مورد من میشه گفت 90% درسته
تو خريد دوست داري يه چيز گرون و با کيفيت بخري يا يه چيز ارزون که بتوني مرتب بخري و متنوع باشي؟ پول ندارم گرون بخرم
ولی در کل چیزی رو که دوست داشته باشم می خرم ولی سعی می کنم زیاد گرون نباشه اما خوب گاهی از دستم در میره گرون میشه
تو خرت و پرت فروشيها (من به اين مغازه هايي که توش خيلي شلوغه و شمع و چراغ و تابلو و گلدون و گل و عود و..ميفروشن ميگم خرت و پرت فروشي) اگه بخواي واسه دکور واسه خودت يه چيزي بخري اون چي ميتونه باشه؟ گلدون
کادو معمولا چي ميدي به دوستها و آشناها؟ بر اساس کسی که بهش هدیه می دم فرق می کنه مثلا برای پدرم بیشتر ادکلن یا بلوز برای مامانم پارچه برای لباس برای خواهرام بیشتر پول میدم هر چی دوست دارن بخرن
دوست داري چي بگيري؟ نوع هدیه برام مهم نیست
تو فرايند کادو دادن يا گرفتن کاغذ کادو چقدر اهميت داره؟ من کادو ها رو تزیین می کنم، قوطی های تزیینی و این چیزا
پارکت موکت يا سنگ و سراميک؟ پارکت موکت
يه خط از مشيري همين الآن ذهني بگو...
شعر حفظ نمی کنم، فقط می خونم
يکي از سهراب...
يه خط نصيحت از مامان جون... مامانم به من بیشتر در مورد خونه داری و مهمون داری و این چیزا منو نصیحت می کنه (فکر نکنید بلد نیستما، مادره دیگه)
يه خط از خودت بنويس. خودم که تو یه خط جا نمیشم
کدوم وقت از شبانه روز؟ وقت طلوع خورشید
چه رنگي واسه لباس؟ به من سفید و طوسی و قهوه ای بیشتر میاد
واسه پس زمينه مانيتور؟ دسک تاپ من همیشه سفیده با یه عکس فانتزی وسطش، الان عکس ممل رو گذاشتم
کلا چه رنگي؟ قبلا گفتما، سبز
کوير گردي يا نشستن جلوي دريا؟ نشستن جلوی دریا، الان خسته ام حال راه رفتن ندارم
کوه نوردي يا جنگل پيمايي؟ عاشق هر دو
اسب سواري يا دوچرخه سواري؟ دوچرخه، البته اسب سواری هم دوست دارما ولی چون بلد نیستم ممکنه بیفتم ناقص بشم
راديو يا تلوزيون؟چرا؟ تلوزیون، آخه رادیو فقط صداست
ديگه خسته شدم... خسته نباشی
نظرت راجع به اين سوالها؟ خیلی عالی بود، مرسی واقعاً زحمت کشیدی
هرکدومو که دوست داشتي جواب نده همه رو جواب دادم
در ضمن نظرت راجع به قوميتهاي ساکن ايران و نحوه برخوردت و نظرت و احترامي که نسبت بهشون قائلي رو بسيار قابل ستايش ميدونم و شديدا باهات موافقم.
لطف داری
°°°°°°°°°|/
°°°°°°°°°|_/
°°°°°°°°°|__/°
°°°°°°°°°|___/°
°°° ____|___________
~~~\_SOMAYEH___//~~~
°°°°°°°°°|_/
°°°°°°°°°|__/°
°°°°°°°°°|___/°
°°° ____|___________
~~~\_SOMAYEH___//~~~
واستا بشینی رو صندلی همچین سوالای عشق و عشاق ازت بپرسم اون وقت میگی تو گیگه کی هستیNersi نوشته شده:به به می بینم که آقا بابک هم به جمع صندلی دااااخی ها پیوست
سمیــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــه چرا تن به داااااخ شدن نمی دی!!!!!!!!!!!! هان هان هان!!!!(نا سلامتی اینجا صندلی داااخه) جواب سوالارو کامل و واضح بده طوری که اگر کودکی کوچک از این سایت گذر کرد بداند که عشق چیست و مضروب عشق کیست و عشاق به چه کسانی می گویند در ضمن از زیر سوال ها در نرو کامل بگو که اون خواستگار فامیل کی بوده و انگیزه اش از انگیزش چی بوده!!!! الان کاملا ملتفت شدی این خودش و همون و اون کیه؟(حالا که اینطور شد،ممد یه سیبیل آتشی واسه سمیه برو طوری که دیگه سبیل در نیاره ) من همین دورو برا هستم دست از پا خطا کنی میام سراغتااااا بعد رگم بزنه بالا دیگه به قول خودت شیشکی جلو دارم نیستااااا
°°°°°°°°°|/
°°°°°°°°°|_/
°°°°°°°°°|__/°
°°°°°°°°°|___/°
°°° ____|___________
~~~\_SOMAYEH___//~~~
°°°°°°°°°|_/
°°°°°°°°°|__/°
°°°°°°°°°|___/°
°°° ____|___________
~~~\_SOMAYEH___//~~~
تا حالا شده تو خیابون انقدر ضایع بشی که بخوای تا خونه سینه خیز بری؟
معرفت از درخت آموز که سایه از سر هیزم شکن هم بر نمی دارد
به به چه خبره اینجا
میبینم صندلی داغو دادین به سمیه
خوبی سمیه جون
خوب اینارو جواب بده ببینم
به چه صدایی حساسی؟ چندشت می شه؟
تا حالا به پای سوسک نخ بستی؟ نه، می ترسی؟
بال مگسو چطور؟ کندی بعد مگسه رو بندازی تو لباس بقل دستیت!؟
آهویی رفته بود چرا نه خود چرید نه بچه را پس چرا رفته بود چرا؟
اگه تو جنگلای کنیا تک و تنها با گرگای گرسنه و ببرای درنده و خرسای چنگولی و پشه های مالاریا تنهات بزارن چیکا می کنی؟
شب و دوست داری یا روزو؟
ببخشید ساعت چنده؟
ساعت می بندی دستت همیشه؟
رابطت با طلا و جواهر چطوره؟
صدای پای آب و بیشتر دوست داری یا نفس باد صبا؟
کیف وسایل آرایشت چه رنگیه؟
آرایش کردنو دوست داری یا فکر می کنی مال زناست؟
اس ام اس برات میاد می دویی به سمت موبایل؟ خالی نبند می دونم می دویی؟
تکه کلام داری؟ چیه؟
تا حالا آواز خوندی؟ برا خودت یا تو جمعی چیزی؟ برا مامانت؟ بابات؟
فکر می کنی صدات خوبه؟ دوست داشتی یه خواننده معروف می شدی؟
به نظرت شماعی زاده جواده یا باهاله یا همینجور برا خودش خوشه؟
جنم داری؟
هر چی می شه زودی داد می زنی مااااااااااامااااااااااااااااان؟
بابایی هستی یا مامانی؟
بچه بودی شمشیر بازی بیشتر دوست داشتی یا عروسک بازی؟
کله عروسکاتو کندی؟
دماغت آویزون بود؟ آب دهنت چطور؟
دستتو می کردی تو دماغت؟ خودم می دونم می کردی نمی خواد بگی!
نوک دماغت همیشه سیاه بود؟
با شن قلعه درست کردی؟ گرد بود یا مستطیل؟
مامانت از دستت می زد تو سرش؟
با پسرا بیشتر همبازی بودی یا دخترا؟
از بزرگتر از خودت تو سری می خوردی یا نه کم نمیاوردی حقشونو می ذاشتی کف دستشون؟
طولانی ترین زمانی که یه نفرو بغل کردی کی بوده چی وقت برای چی؟
بدترین جراحتی که داشتی چی بوده؟ بچگیات؟ بزرگیات چی؟
کلا به ترک دیوار می خندی یا یکی جوک تعریف می کنه چپ چپ نیگاش می کنی؟
تو جمع جوک تعریف می کنی؟
دوست داری همه در موردت بگن چجور آدمی هستی؟ تریپ غمگین؟ شاد؟ اکتیو؟ آنرمال؟ مخ تعطیل؟ معمولی؟
چرا بنی آدم اعضای یک پیکرند؟
تا حالا به کسی کمک کردی؟ کجا؟کی؟ چرا؟
دوست داری بقیه بهت کمک کنن یا مغروری می خوای خودت همه کاراتو بکنی؟
موافقی که آدمای خلاق یا دزد می شن یا مخترع؟ اگه نه پس چی میشن؟
دکور اتاقت چجوریه؟ پر از عروسک؟ پر از کتاب؟ مدرن؟ کوبیسم!؟
اسم عروسکت که خیلی دوسش داشتی چی بوده؟
تا حالا رو بوم با رنگ روغن نقاشی کردی؟ نقاشی دوست داری؟
جورابت سولاخ میشه بلتی بدوزیش؟ اصلا دوست داری بدوزیش یا می دی به مامانت؟
الان که داری جواب می دی داری آهنگ گوش میکنی؟ اسمش چیه خوانندش کیه؟
کلا رابطت با هنر چجوریه؟
اصلا فعالیت هنری کردی؟ تو چه زمینه ای؟ چی بلدی؟
به فال حافظ اعتقاد داری؟
اگه در مورد کاری نتونی تصمیم بگیری فال می گیری یا استخاره می کنی؟
نماز می خونی؟ روزه می گیری؟
نظرت درمورد اسلام چیه؟
اگه می خواستی دوباره دینتو انتخاب کنی چی رو انتخاب می کردی؟
شاید این جمعه بیاید شاید؟ منتظر هستی که بیاد؟ اگه بیاد خوشحال میشی؟حاضری هر چی گفت ( حتی اگه گفت بمیر) گوش کنی؟
از مردن می ترسی؟ اصلا مردن ترس داره؟
دنیا دو روزه؟
با این شاعر موافقی؟ "یک شبی را که در آنیم صفایی بکنیم شاید نرسیدیم به فردای دگر"
چون می گذرد غمی نیست؟
چو فردا شود فکر فردا کنیم؟
در ناامیدی بسی امید است پایان شب سیه سپید است؟
تا حالا شعر گفتی؟ اگه آره یکیشو بگو؟ بگو دیگه!
آرزو کردی که کاش یه فرصت دیگه برا زندگی کردن داشتی؟
دوست داشتی تو یه جای دور دنیا بدنیا میومدی اصلا نمی دونستی ایران کجای نقشه هست؟
به گذشته ایران باید افتخار کرد؟
به نظرت افتخار متریه یعنی هر پادشاهی که جاهای بیشتری رو گرفت افتخار بیشتری کسب کرد؟
به کوروش کبیر باید افتخار کرد یا به افشین قطبی؟
از این شعر خوشت میاد که میگه "ای ایران ای مرز پر گهر"؟ به نظرت نباید سرود ملی می شد؟
سیاست میل دارین؟
حکومت بر دلها سیاسته یا حکومت بر مغزها؟
خاتمی یا احمدی نژاد یا رفسنجانی؟
از نفت چیزی گیر ما میاد؟
دور اول انتخابات ریاست جمهوری رای دادی؟ به کی؟
فکر می کنی اینقدر که داریم به عراق و فلسطین خوبی می کنیم آخرش پشیمون می شیم یا نه؟
چقدر می تونی صندلی داغو تحمل کنی؟ آره ه ه ه ه؟
دندون درد گرفتی؟
دندون پزشک رفتی؟ می ترسی؟
تا حالا عمل جراحی داشتی؟ اگه آره اون موقع چه حسی داشتی اشهدتو خوندی رفتی یا نه ریلکس بودی؟
اگه نه یوقت پیش بیاد فکر می کنی بتونی از پس ترس قبل از عمل بربیای یا رنگت مثل گچ سفید می شه؟
از بوی الکل دلت غیری ویری می ره چون یاد مطب میوفتی؟
دنیا چه رنگیه؟
سیاهیش می چربه یا سفیدیش؟
می تونی به نیمه پر لیوان اکتفا کنی؟
تا حالا آرزو کردی کاش اصلا دنیا نمیومدی؟
دلتنگ شدی؟
شرایط می تونه برای آدما تصمیم بگیره؟
ممکنه کسی اگه توی یه شرایطی خوب باشه توی یه شرایطی بد؟
بخشش یا انتقام؟
تا حالا به بخشیدن کسی که ازش متنفری فکر کردی؟
به نظرت وقتی آدما میمیرن باید بخشیدشون؟
گریه می کنی؟ آخرین باری که گریه کردی کی بود بخاطر چی؟
موافقی با این حرف که خوبی مجانیه؟
تا حالا یه کابوسو چند بار دیدی؟ اگه دوست داشتی تعریف کن؟
به نظرت فضولم؟
به خدا چی می گی اگه ببینیش؟
مسافرت دوست داری؟
کشتی یا هواپیما؟
اتوبوس یا قطار یا ماشین شخصی؟
دوست داشتی مثل مارکوپلو بودی؟
مسافرت به کدوم کشورو ترجیح میدی؟
شایعه درست کردی؟ چی؟
بچه ها رو ماچ مالی می کنی؟
بچه ها دوست دارن؟
از بچه ها خوشت میاد؟ یا دلت می خواد با لگد بزنی تو دماغشون!؟
به عشق اعتقاد داری؟
اگه نه تا حالا فکر کردی که حالا شایدم واقعیت داشته باشه؟
کسی بوده که فکر کنی لایق عشقت هست؟
زندگی با عشق کسل کنندس یا بدون عشق؟
تا حالا کسی به خاستگاریت اومده یا ازت خاستگاری کرده؟ قشنگ کامل با ذکر جزئیات توضیح بده بینیم؟!
اگه آره جوابت چی بوده؟ چجوری گفتی؟
تا حالا کسی بوده که بدت نیاد بیاد خاستگاریت!؟
تا حالا چند بار عــــــــاشق شدی؟ (از اون لحاظ)
جان؟ رومو زیاد نکنم؟
می خوای بزنی نصفم کنی؟ گرگای گرسنه بخورنم؟
دلت می خواد بچه داشته باشی؟ چند تا؟
طرف چیکاره باشه خوبه؟
اگه یه یارو با کله تاس، تاجر فرش، پولش از پارو بالا می ره، 15 سالم ازت بزرگتره، بگه بیا زن من شو چی میگی؟ چیکار می کنی؟
حالا برعکس چی؟ نگرفتی؟ ببم جان یهنی اگه یکی تریپ جود لاو! به قول بچه ها گفتنی cool man، ولی دیگه پولو شرمنده! اونوقت چی؟
گزینه سوم هر دو؟
کار کردنو دوست داری؟
دوست داری صبح تا شب کار بریزه رو سرت یا نه بشینی پشت یه میزو کامیپوترو برا خودت بچتی آخر ماهم یه حقوقی بگیری؟
آب پرتقال میل دارین یا آب آلبالو؟
بگوییم نوازندگان هم بنوازند؟
نون اضافه سالاد دلستر آبجو ودکا عرق سگی (هوووووووووق)؟
خسته ای؟ انگشتات درد گرفته؟
چقدر تو دلت فحشم دادی؟ یه چند تاشو بگو خالی شی عیب نداره؟
از جواب دادن این سوالا حس تازه ای پیدا کردی؟ این حس تازه ارتباطی با کف دست و گرگ نداره احیاناً؟
خوب دیگه من بهتره هر چه سریعتر اینجارو ترک کنم. مرسی سمیه جون که به سوالام جواب دادی؟ هان نه این سوالی نبود !!!
خوبی سمیه جون
به چه صدایی حساسی؟ چندشت می شه؟
تا حالا به پای سوسک نخ بستی؟ نه، می ترسی؟
بال مگسو چطور؟ کندی بعد مگسه رو بندازی تو لباس بقل دستیت!؟
آهویی رفته بود چرا نه خود چرید نه بچه را پس چرا رفته بود چرا؟
اگه تو جنگلای کنیا تک و تنها با گرگای گرسنه و ببرای درنده و خرسای چنگولی و پشه های مالاریا تنهات بزارن چیکا می کنی؟
شب و دوست داری یا روزو؟
ببخشید ساعت چنده؟
ساعت می بندی دستت همیشه؟
رابطت با طلا و جواهر چطوره؟
صدای پای آب و بیشتر دوست داری یا نفس باد صبا؟
کیف وسایل آرایشت چه رنگیه؟
آرایش کردنو دوست داری یا فکر می کنی مال زناست؟
اس ام اس برات میاد می دویی به سمت موبایل؟ خالی نبند می دونم می دویی؟
تکه کلام داری؟ چیه؟
تا حالا آواز خوندی؟ برا خودت یا تو جمعی چیزی؟ برا مامانت؟ بابات؟
فکر می کنی صدات خوبه؟ دوست داشتی یه خواننده معروف می شدی؟
به نظرت شماعی زاده جواده یا باهاله یا همینجور برا خودش خوشه؟
جنم داری؟
هر چی می شه زودی داد می زنی مااااااااااامااااااااااااااااان؟
بابایی هستی یا مامانی؟
بچه بودی شمشیر بازی بیشتر دوست داشتی یا عروسک بازی؟
کله عروسکاتو کندی؟
دماغت آویزون بود؟ آب دهنت چطور؟
نوک دماغت همیشه سیاه بود؟
با شن قلعه درست کردی؟ گرد بود یا مستطیل؟
مامانت از دستت می زد تو سرش؟
با پسرا بیشتر همبازی بودی یا دخترا؟
از بزرگتر از خودت تو سری می خوردی یا نه کم نمیاوردی حقشونو می ذاشتی کف دستشون؟
بدترین جراحتی که داشتی چی بوده؟ بچگیات؟ بزرگیات چی؟
کلا به ترک دیوار می خندی یا یکی جوک تعریف می کنه چپ چپ نیگاش می کنی؟
تو جمع جوک تعریف می کنی؟
دوست داری همه در موردت بگن چجور آدمی هستی؟ تریپ غمگین؟ شاد؟ اکتیو؟ آنرمال؟ مخ تعطیل؟ معمولی؟
چرا بنی آدم اعضای یک پیکرند؟
تا حالا به کسی کمک کردی؟ کجا؟کی؟ چرا؟
دوست داری بقیه بهت کمک کنن یا مغروری می خوای خودت همه کاراتو بکنی؟
موافقی که آدمای خلاق یا دزد می شن یا مخترع؟ اگه نه پس چی میشن؟
دکور اتاقت چجوریه؟ پر از عروسک؟ پر از کتاب؟ مدرن؟ کوبیسم!؟
اسم عروسکت که خیلی دوسش داشتی چی بوده؟
تا حالا رو بوم با رنگ روغن نقاشی کردی؟ نقاشی دوست داری؟
جورابت سولاخ میشه بلتی بدوزیش؟ اصلا دوست داری بدوزیش یا می دی به مامانت؟
الان که داری جواب می دی داری آهنگ گوش میکنی؟ اسمش چیه خوانندش کیه؟
کلا رابطت با هنر چجوریه؟
اصلا فعالیت هنری کردی؟ تو چه زمینه ای؟ چی بلدی؟
به فال حافظ اعتقاد داری؟
اگه در مورد کاری نتونی تصمیم بگیری فال می گیری یا استخاره می کنی؟
نماز می خونی؟ روزه می گیری؟
نظرت درمورد اسلام چیه؟
اگه می خواستی دوباره دینتو انتخاب کنی چی رو انتخاب می کردی؟
شاید این جمعه بیاید شاید؟ منتظر هستی که بیاد؟ اگه بیاد خوشحال میشی؟حاضری هر چی گفت ( حتی اگه گفت بمیر) گوش کنی؟
از مردن می ترسی؟ اصلا مردن ترس داره؟
دنیا دو روزه؟
با این شاعر موافقی؟ "یک شبی را که در آنیم صفایی بکنیم شاید نرسیدیم به فردای دگر"
چون می گذرد غمی نیست؟
چو فردا شود فکر فردا کنیم؟
در ناامیدی بسی امید است پایان شب سیه سپید است؟
تا حالا شعر گفتی؟ اگه آره یکیشو بگو؟ بگو دیگه!
آرزو کردی که کاش یه فرصت دیگه برا زندگی کردن داشتی؟
دوست داشتی تو یه جای دور دنیا بدنیا میومدی اصلا نمی دونستی ایران کجای نقشه هست؟
به گذشته ایران باید افتخار کرد؟
به نظرت افتخار متریه یعنی هر پادشاهی که جاهای بیشتری رو گرفت افتخار بیشتری کسب کرد؟
به کوروش کبیر باید افتخار کرد یا به افشین قطبی؟
از این شعر خوشت میاد که میگه "ای ایران ای مرز پر گهر"؟ به نظرت نباید سرود ملی می شد؟
سیاست میل دارین؟
حکومت بر دلها سیاسته یا حکومت بر مغزها؟
خاتمی یا احمدی نژاد یا رفسنجانی؟
از نفت چیزی گیر ما میاد؟
دور اول انتخابات ریاست جمهوری رای دادی؟ به کی؟
فکر می کنی اینقدر که داریم به عراق و فلسطین خوبی می کنیم آخرش پشیمون می شیم یا نه؟
چقدر می تونی صندلی داغو تحمل کنی؟ آره ه ه ه ه؟
دندون درد گرفتی؟
دندون پزشک رفتی؟ می ترسی؟
تا حالا عمل جراحی داشتی؟ اگه آره اون موقع چه حسی داشتی اشهدتو خوندی رفتی یا نه ریلکس بودی؟
اگه نه یوقت پیش بیاد فکر می کنی بتونی از پس ترس قبل از عمل بربیای یا رنگت مثل گچ سفید می شه؟
دنیا چه رنگیه؟
سیاهیش می چربه یا سفیدیش؟
می تونی به نیمه پر لیوان اکتفا کنی؟
تا حالا آرزو کردی کاش اصلا دنیا نمیومدی؟
دلتنگ شدی؟
شرایط می تونه برای آدما تصمیم بگیره؟
ممکنه کسی اگه توی یه شرایطی خوب باشه توی یه شرایطی بد؟
بخشش یا انتقام؟
تا حالا به بخشیدن کسی که ازش متنفری فکر کردی؟
به نظرت وقتی آدما میمیرن باید بخشیدشون؟
گریه می کنی؟ آخرین باری که گریه کردی کی بود بخاطر چی؟
موافقی با این حرف که خوبی مجانیه؟
تا حالا یه کابوسو چند بار دیدی؟ اگه دوست داشتی تعریف کن؟
به نظرت فضولم؟
به خدا چی می گی اگه ببینیش؟
مسافرت دوست داری؟
کشتی یا هواپیما؟
اتوبوس یا قطار یا ماشین شخصی؟
دوست داشتی مثل مارکوپلو بودی؟
مسافرت به کدوم کشورو ترجیح میدی؟
شایعه درست کردی؟ چی؟
بچه ها رو ماچ مالی می کنی؟
بچه ها دوست دارن؟
از بچه ها خوشت میاد؟ یا دلت می خواد با لگد بزنی تو دماغشون!؟
به عشق اعتقاد داری؟
اگه نه تا حالا فکر کردی که حالا شایدم واقعیت داشته باشه؟
زندگی با عشق کسل کنندس یا بدون عشق؟
تا حالا کسی به خاستگاریت اومده یا ازت خاستگاری کرده؟ قشنگ کامل با ذکر جزئیات توضیح بده بینیم؟!
اگه آره جوابت چی بوده؟ چجوری گفتی؟
تا حالا کسی بوده که بدت نیاد بیاد خاستگاریت!؟
تا حالا چند بار عــــــــاشق شدی؟ (از اون لحاظ)
جان؟ رومو زیاد نکنم؟
می خوای بزنی نصفم کنی؟ گرگای گرسنه بخورنم؟
دلت می خواد بچه داشته باشی؟ چند تا؟
طرف چیکاره باشه خوبه؟
اگه یه یارو با کله تاس، تاجر فرش، پولش از پارو بالا می ره، 15 سالم ازت بزرگتره، بگه بیا زن من شو چی میگی؟ چیکار می کنی؟
حالا برعکس چی؟ نگرفتی؟ ببم جان یهنی اگه یکی تریپ جود لاو! به قول بچه ها گفتنی cool man، ولی دیگه پولو شرمنده! اونوقت چی؟
گزینه سوم هر دو؟
کار کردنو دوست داری؟
دوست داری صبح تا شب کار بریزه رو سرت یا نه بشینی پشت یه میزو کامیپوترو برا خودت بچتی آخر ماهم یه حقوقی بگیری؟
آب پرتقال میل دارین یا آب آلبالو؟
بگوییم نوازندگان هم بنوازند؟
خسته ای؟ انگشتات درد گرفته؟
چقدر تو دلت فحشم دادی؟ یه چند تاشو بگو خالی شی عیب نداره؟
از جواب دادن این سوالا حس تازه ای پیدا کردی؟ این حس تازه ارتباطی با کف دست و گرگ نداره احیاناً؟
خوب دیگه من بهتره هر چه سریعتر اینجارو ترک کنم. مرسی سمیه جون که به سوالام جواب دادی؟ هان نه این سوالی نبود !!!
دست هایی که کمک میکنند مقدس تر از لبهایی هستند که دعا می خوانند(کوروش کبیر)
هرگزhadi نوشته شده:تا حالا شده تو خیابون انقدر ضایع بشی که بخوای تا خونه سینه خیز بری؟
°°°°°°°°°|/
°°°°°°°°°|_/
°°°°°°°°°|__/°
°°°°°°°°°|___/°
°°° ____|___________
~~~\_SOMAYEH___//~~~
°°°°°°°°°|_/
°°°°°°°°°|__/°
°°°°°°°°°|___/°
°°° ____|___________
~~~\_SOMAYEH___//~~~
به به چه خبره اینجا
خوبی سمیه جون
به چه صدایی حساسی؟ چندشت می شه؟ هیچی
تا حالا به پای سوسک نخ بستی؟ نه، می ترسی؟ نه
بال مگسو چطور؟ کندی بعد مگسه رو بندازی تو لباس بقل دستیت!؟ بچه بودم بالشو کندم ولی تو لباس کسی ننداختم
آهویی رفته بود چرا نه خود چرید نه بچه را پس چرا رفته بود چرا؟ آهو عاشق آقا شیره شده بود رفته بود اونو ببینه
اگه تو جنگلای کنیا تک و تنها با گرگای گرسنه و ببرای درنده و خرسای چنگولی و پشه های مالاریا تنهات بزارن چیکا می کنی؟ توسط همونایی که گفتی خورده میشم البته ممکنه اون طرفا یه تارزانی چیزی پیدا بشه نجاتم بده
شب و دوست داری یا روزو؟ شب
ببخشید ساعت چنده؟ 23:52
ساعت می بندی دستت همیشه؟ همییییییشه
رابطت با طلا و جواهر چطوره؟ دوست دارم ولی خوشم نمیاد دستم پر از انگشتر و الگو این چیزا باشه، انگشتر که اصلا نمی ندازم
صدای پای آب و بیشتر دوست داری یا نفس باد صبا؟ آب
کیف وسایل آرایشت چه رنگیه؟ کیف نداره، با خودم لوازم آرایشی حمل نمی کنم
آرایش کردنو دوست داری یا فکر می کنی مال زناست؟ دوست دارم، نه که خودم آرایش کنما کلاً به آرایش و آرایشگری علاقه دارم
اس ام اس برات میاد می دویی به سمت موبایل؟ خالی نبند می دونم می دویی؟ موبایلم کجا بود
تکه کلام داری؟ چیه؟ نه
تا حالا آواز خوندی؟ برا خودت یا تو جمعی چیزی؟ برا مامانت؟ بابات؟ نه
فکر می کنی صدات خوبه؟ دوست داشتی یه خواننده معروف می شدی؟ نه، البته یه بار بهم پیشنهاد خوانندگی (هم خوانی) شده ولی قبول نکردم
به نظرت شماعی زاده جواده یا باهاله یا همینجور برا خودش خوشه؟ هیچ کدوم
جنم داری؟ تا دلت بخواد
هر چی می شه زودی داد می زنی مااااااااااامااااااااااااااااان؟ نه
بابایی هستی یا مامانی؟ هیچ کدوم
بچه بودی شمشیر بازی بیشتر دوست داشتی یا عروسک بازی؟ عروسک
کله عروسکاتو کندی؟ نه، الانم عروسکامو دارم
دماغت آویزون بود؟ آب دهنت چطور؟ نه
نوک دماغت همیشه سیاه بود؟ دماغ من نوک نداره
با شن قلعه درست کردی؟ گرد بود یا مستطیل؟ هیچ کدوم
مامانت از دستت می زد تو سرت؟ هیچ کدوم
با پسرا بیشتر همبازی بودی یا دخترا؟ دخترا
از بزرگتر از خودت تو سری می خوردی یا نه کم نمیاوردی حقشونو می ذاشتی کف دستشون؟ هیچ کدوم، اصلا پیش نیومده با کسی دعوا کنم بخوام تو سری بخورم
پسر دائیم، نی نی بود 3 ماهش بود، بس که بغل کرده بودم بعد از اینکه رفتن دستام درد گرفته بودن
بدترین جراحتی که داشتی چی بوده؟ بچگیات؟ بزرگیات چی؟ بچگیام ، دستم سوخته بود
کلا به ترک دیوار می خندی یا یکی جوک تعریف می کنه چپ چپ نیگاش می کنی؟ هیچ کدوم
تو جمع جوک تعریف می کنی؟ اگه جمع جوک بگن منم می گم
دوست داری همه در موردت بگن چجور آدمی هستی؟ تریپ غمگین؟ شاد؟ اکتیو؟ آنرمال؟ مخ تعطیل؟ معمولی؟ هرطوری که هستم
چرا بنی آدم اعضای یک پیکرند؟ زیرا
تا حالا به کسی کمک کردی؟ کجا؟کی؟ چرا؟ بله، خیلی پیش اومده
دوست داری بقیه بهت کمک کنن یا مغروری می خوای خودت همه کاراتو بکنی؟ کاری رو که نتونم تنهایی انجام بدم آره، دوست دارم کمکم کنن
موافقی که آدمای خلاق یا دزد می شن یا مخترع؟ اگه نه پس چی میشن؟ نه، آدما متفاوتن نمیشه گفت همه خلاقا دزد میشن یا همه دزدا خلاقن
دکور اتاقت چجوریه؟ پر از عروسک؟ پر از کتاب؟ مدرن؟ کوبیسم!؟ معمولی
اسم عروسکت که خیلی دوسش داشتی چی بوده؟ یادم نیست
تا حالا رو بوم با رنگ روغن نقاشی کردی؟ نقاشی دوست داری؟ بله
جورابت سولاخ میشه بلتی بدوزیش؟ اصلا دوست داری بدوزیش یا می دی به مامانت؟ من اصلا جوراب دوخته شده نمی پوشم، سوراخ بشه می ندازم دور
الان که داری جواب می دی داری آهنگ گوش میکنی؟ اسمش چیه خوانندش کیه؟ نه
کلا رابطت با هنر چجوریه؟ خوبه
اصلا فعالیت هنری کردی؟ تو چه زمینه ای؟ چی بلدی؟ عکاسی، نقاشی، گلدوزی و ...
به فال حافظ اعتقاد داری؟ کلا به فال اعتقاد ندارم
اگه در مورد کاری نتونی تصمیم بگیری فال می گیری یا استخاره می کنی؟ به هیچ کدوم اعتقاد ندارم
نماز می خونی؟ روزه می گیری؟ بله
نظرت درمورد اسلام چیه؟ قبولش دارم
اگه می خواستی دوباره دینتو انتخاب کنی چی رو انتخاب می کردی؟ اسلام
شاید این جمعه بیاید شاید؟ منتظر هستی که بیاد؟ اگه بیاد خوشحال میشی؟حاضری هر چی گفت ( حتی اگه گفت بمیر) گوش کنی؟ معلومه
از مردن می ترسی؟ اصلا مردن ترس داره؟ نه نمی ترسم دوست دارم مرگو
دنیا دو روزه؟ یه روزه
با این شاعر موافقی؟ "یک شبی را که در آنیم صفایی بکنیم شاید نرسیدیم به فردای دگر" صفا اگه منظور خوش گذرونیه نباید طوری باشه که چیزای مهم رو فراموش کنیم
چون می گذرد غمی نیست؟ ?what
چو فردا شود فکر فردا کنیم؟ نه
در ناامیدی بسی امید است پایان شب سیه سپید است؟ بله
تا حالا شعر گفتی؟ اگه آره یکیشو بگو؟ بگو دیگه! نه
آرزو کردی که کاش یه فرصت دیگه برا زندگی کردن داشتی؟ نه بابا همینشم منتظرم هر چه زودتر تموم بشه
دوست داشتی تو یه جای دور دنیا بدنیا میومدی اصلا نمی دونستی ایران کجای نقشه هست؟ نه، ایران عشق منه
به گذشته ایران باید افتخار کرد؟ نه، فقط بعشی چیزاش. بیشترش که سرافکندگیه با این پادشاه هاش و ...
به نظرت افتخار متریه یعنی هر پادشاهی که جاهای بیشتری رو گرفت افتخار بیشتری کسب کرد؟ نه
به کوروش کبیر باید افتخار کرد یا به افشین قطبی؟ افشین نمی شناسم
از این شعر خوشت میاد که میگه "ای ایران ای مرز پر گهر"؟ به نظرت نباید سرود ملی می شد؟ قبلا سرود ملی بود
سیاست میل دارین؟ نه
حکومت بر دلها سیاسته یا حکومت بر مغزها؟ هر دو
خاتمی یا احمدی نژاد یا رفسنجانی؟ هیچ کدوم
از نفت چیزی گیر ما میاد؟ نه
دور اول انتخابات ریاست جمهوری رای دادی؟ به کی؟ منظورت این دوره آخریه؟ قالیباف
فکر می کنی اینقدر که داریم به عراق و فلسطین خوبی می کنیم آخرش پشیمون می شیم یا نه؟ من از همین الان پشیمونم
چقدر می تونی صندلی داغو تحمل کنی؟ آره ه ه ه ه؟ زیاد
دندون درد گرفتی؟ یادم نیست، شاید
دندون پزشک رفتی؟ می ترسی؟ بله
تا حالا عمل جراحی داشتی؟ اگه آره اون موقع چه حسی داشتی اشهدتو خوندی رفتی یا نه ریلکس بودی؟ نه، نداشتم
اگه نه یوقت پیش بیاد فکر می کنی بتونی از پس ترس قبل از عمل بربیای یا رنگت مثل گچ سفید می شه؟ فکر نمی کنم زیاد بترسم
دنیا چه رنگیه؟ دنیا رنگارنگه ولی آدما سیاه
می تونی به نیمه پر لیوان اکتفا کنی؟ همیشه باید همه ابعاد قضیه رو دید
تا حالا آرزو کردی کاش اصلا دنیا نمیومدی؟ همیشه
دلتنگ شدی؟ کم
شرایط می تونه برای آدما تصمیم بگیره؟ بیشتر وقتا
ممکنه کسی اگه توی یه شرایطی خوب باشه توی یه شرایطی بد؟ بله
بخشش یا انتقام؟ می تونی نبخشی ولی انتقام ... دلم نمیاد
تا حالا به بخشیدن کسی که ازش متنفری فکر کردی؟ تا حالا اونهمه از کسی متنفر نشدم
به نظرت وقتی آدما میمیرن باید بخشیدشون؟ نه
گریه می کنی؟ آخرین باری که گریه کردی کی بود بخاطر چی؟ بله
موافقی با این حرف که خوبی مجانیه؟ نه همیشه
تا حالا یه کابوسو چند بار دیدی؟ اگه دوست داشتی تعریف کن؟ خواب تکراری ندیدم
به نظرت فضولم؟ نه
به خدا چی می گی اگه ببینیش؟ خیلی چیزا
مسافرت دوست داری؟ بله
کشتی یا هواپیما؟ کشتی
اتوبوس یا قطار یا ماشین شخصی؟ اگه مسارفت طولانی باشه قطار راحت تره وگرنه شخصی
دوست داشتی مثل مارکوپلو بودی؟ نه
مسافرت به کدوم کشورو ترجیح میدی؟ کشورهای با تمدن بالا
شایعه درست کردی؟ چی؟ نه
بچه ها رو ماچ مالی می کنی؟ آره
بچه ها دوست دارن؟ اِی
از بچه ها خوشت میاد؟ یا دلت می خواد با لگد بزنی تو دماغشون!؟ عاشق بچه هام
به عشق اعتقاد داری؟ بله
اگه نه تا حالا فکر کردی که حالا شایدم واقعیت داشته باشه؟ واقعیت داره ولی آدما مغرورتر از این هستن که بخوان عاشق بشن
زندگی با عشق کسل کنندس یا بدون عشق؟ یه چی میگیا
اگه آره جوابت چی بوده؟ چجوری گفتی؟ مطمئناً نه بوده
تا حالا کسی بوده که بدت نیاد بیاد خاستگاریت!؟ شاید
تا حالا چند بار عــــــــاشق شدی؟ (از اون لحاظ) از کدوم لحاظ
جان؟ رومو زیاد نکنم؟
می خوای بزنی نصفم کنی؟ گرگای گرسنه بخورنم؟ نه، گرگای بیچاره چه گناهی کردن
دلت می خواد بچه داشته باشی؟ چند تا؟ یه دونه، حالا دو تا هم شد اشکال نداره
طرف چیکاره باشه خوبه؟ طرف کیه
اگه یه یارو با کله تاس، تاجر فرش، پولش از پارو بالا می ره، 15 سالم ازت بزرگتره، بگه بیا زن من شو چی میگی؟ چیکار می کنی؟ میگم این همه سال کجا بودی تو :lol:
گزینه سوم هر دو؟
کار کردنو دوست داری؟ کار خونه نه
دوست داری صبح تا شب کار بریزه رو سرت یا نه بشینی پشت یه میزو کامیپوترو برا خودت بچتی آخر ماهم یه حقوقی بگیری؟ کی واسه چت کردن حقوق میده؟ نه، خوصله چت ندارم
آب پرتقال میل دارین یا آب آلبالو؟ آب پرتقال
بگوییم نوازندگان هم بنوازند؟ بگو
خسته ای؟ انگشتات درد گرفته؟ نه
چقدر تو دلت فحشم دادی؟ یه چند تاشو بگو خالی شی عیب نداره؟ زیاااااااد، نمی شه بگم از اینجا خانواده رد میشه بده
از جواب دادن این سوالا حس تازه ای پیدا کردی؟ این حس تازه ارتباطی با کف دست و گرگ نداره احیاناً؟ نه
مرسی که وقت گذاشتی
خوبی سمیه جون
به چه صدایی حساسی؟ چندشت می شه؟ هیچی
تا حالا به پای سوسک نخ بستی؟ نه، می ترسی؟ نه
بال مگسو چطور؟ کندی بعد مگسه رو بندازی تو لباس بقل دستیت!؟ بچه بودم بالشو کندم ولی تو لباس کسی ننداختم
آهویی رفته بود چرا نه خود چرید نه بچه را پس چرا رفته بود چرا؟ آهو عاشق آقا شیره شده بود رفته بود اونو ببینه
اگه تو جنگلای کنیا تک و تنها با گرگای گرسنه و ببرای درنده و خرسای چنگولی و پشه های مالاریا تنهات بزارن چیکا می کنی؟ توسط همونایی که گفتی خورده میشم البته ممکنه اون طرفا یه تارزانی چیزی پیدا بشه نجاتم بده
شب و دوست داری یا روزو؟ شب
ببخشید ساعت چنده؟ 23:52
ساعت می بندی دستت همیشه؟ همییییییشه
رابطت با طلا و جواهر چطوره؟ دوست دارم ولی خوشم نمیاد دستم پر از انگشتر و الگو این چیزا باشه، انگشتر که اصلا نمی ندازم
صدای پای آب و بیشتر دوست داری یا نفس باد صبا؟ آب
کیف وسایل آرایشت چه رنگیه؟ کیف نداره، با خودم لوازم آرایشی حمل نمی کنم
آرایش کردنو دوست داری یا فکر می کنی مال زناست؟ دوست دارم، نه که خودم آرایش کنما کلاً به آرایش و آرایشگری علاقه دارم
اس ام اس برات میاد می دویی به سمت موبایل؟ خالی نبند می دونم می دویی؟ موبایلم کجا بود
تکه کلام داری؟ چیه؟ نه
تا حالا آواز خوندی؟ برا خودت یا تو جمعی چیزی؟ برا مامانت؟ بابات؟ نه
فکر می کنی صدات خوبه؟ دوست داشتی یه خواننده معروف می شدی؟ نه، البته یه بار بهم پیشنهاد خوانندگی (هم خوانی) شده ولی قبول نکردم
به نظرت شماعی زاده جواده یا باهاله یا همینجور برا خودش خوشه؟ هیچ کدوم
جنم داری؟ تا دلت بخواد
هر چی می شه زودی داد می زنی مااااااااااامااااااااااااااااان؟ نه
بابایی هستی یا مامانی؟ هیچ کدوم
بچه بودی شمشیر بازی بیشتر دوست داشتی یا عروسک بازی؟ عروسک
کله عروسکاتو کندی؟ نه، الانم عروسکامو دارم
دماغت آویزون بود؟ آب دهنت چطور؟ نه
نوک دماغت همیشه سیاه بود؟ دماغ من نوک نداره
با شن قلعه درست کردی؟ گرد بود یا مستطیل؟ هیچ کدوم
مامانت از دستت می زد تو سرت؟ هیچ کدوم
با پسرا بیشتر همبازی بودی یا دخترا؟ دخترا
از بزرگتر از خودت تو سری می خوردی یا نه کم نمیاوردی حقشونو می ذاشتی کف دستشون؟ هیچ کدوم، اصلا پیش نیومده با کسی دعوا کنم بخوام تو سری بخورم
پسر دائیم، نی نی بود 3 ماهش بود، بس که بغل کرده بودم بعد از اینکه رفتن دستام درد گرفته بودن
بدترین جراحتی که داشتی چی بوده؟ بچگیات؟ بزرگیات چی؟ بچگیام ، دستم سوخته بود
کلا به ترک دیوار می خندی یا یکی جوک تعریف می کنه چپ چپ نیگاش می کنی؟ هیچ کدوم
تو جمع جوک تعریف می کنی؟ اگه جمع جوک بگن منم می گم
دوست داری همه در موردت بگن چجور آدمی هستی؟ تریپ غمگین؟ شاد؟ اکتیو؟ آنرمال؟ مخ تعطیل؟ معمولی؟ هرطوری که هستم
چرا بنی آدم اعضای یک پیکرند؟ زیرا
تا حالا به کسی کمک کردی؟ کجا؟کی؟ چرا؟ بله، خیلی پیش اومده
دوست داری بقیه بهت کمک کنن یا مغروری می خوای خودت همه کاراتو بکنی؟ کاری رو که نتونم تنهایی انجام بدم آره، دوست دارم کمکم کنن
موافقی که آدمای خلاق یا دزد می شن یا مخترع؟ اگه نه پس چی میشن؟ نه، آدما متفاوتن نمیشه گفت همه خلاقا دزد میشن یا همه دزدا خلاقن
دکور اتاقت چجوریه؟ پر از عروسک؟ پر از کتاب؟ مدرن؟ کوبیسم!؟ معمولی
اسم عروسکت که خیلی دوسش داشتی چی بوده؟ یادم نیست
تا حالا رو بوم با رنگ روغن نقاشی کردی؟ نقاشی دوست داری؟ بله
جورابت سولاخ میشه بلتی بدوزیش؟ اصلا دوست داری بدوزیش یا می دی به مامانت؟ من اصلا جوراب دوخته شده نمی پوشم، سوراخ بشه می ندازم دور
الان که داری جواب می دی داری آهنگ گوش میکنی؟ اسمش چیه خوانندش کیه؟ نه
کلا رابطت با هنر چجوریه؟ خوبه
اصلا فعالیت هنری کردی؟ تو چه زمینه ای؟ چی بلدی؟ عکاسی، نقاشی، گلدوزی و ...
به فال حافظ اعتقاد داری؟ کلا به فال اعتقاد ندارم
اگه در مورد کاری نتونی تصمیم بگیری فال می گیری یا استخاره می کنی؟ به هیچ کدوم اعتقاد ندارم
نماز می خونی؟ روزه می گیری؟ بله
نظرت درمورد اسلام چیه؟ قبولش دارم
اگه می خواستی دوباره دینتو انتخاب کنی چی رو انتخاب می کردی؟ اسلام
شاید این جمعه بیاید شاید؟ منتظر هستی که بیاد؟ اگه بیاد خوشحال میشی؟حاضری هر چی گفت ( حتی اگه گفت بمیر) گوش کنی؟ معلومه
از مردن می ترسی؟ اصلا مردن ترس داره؟ نه نمی ترسم دوست دارم مرگو
دنیا دو روزه؟ یه روزه
با این شاعر موافقی؟ "یک شبی را که در آنیم صفایی بکنیم شاید نرسیدیم به فردای دگر" صفا اگه منظور خوش گذرونیه نباید طوری باشه که چیزای مهم رو فراموش کنیم
چون می گذرد غمی نیست؟ ?what
چو فردا شود فکر فردا کنیم؟ نه
در ناامیدی بسی امید است پایان شب سیه سپید است؟ بله
تا حالا شعر گفتی؟ اگه آره یکیشو بگو؟ بگو دیگه! نه
آرزو کردی که کاش یه فرصت دیگه برا زندگی کردن داشتی؟ نه بابا همینشم منتظرم هر چه زودتر تموم بشه
دوست داشتی تو یه جای دور دنیا بدنیا میومدی اصلا نمی دونستی ایران کجای نقشه هست؟ نه، ایران عشق منه
به گذشته ایران باید افتخار کرد؟ نه، فقط بعشی چیزاش. بیشترش که سرافکندگیه با این پادشاه هاش و ...
به نظرت افتخار متریه یعنی هر پادشاهی که جاهای بیشتری رو گرفت افتخار بیشتری کسب کرد؟ نه
به کوروش کبیر باید افتخار کرد یا به افشین قطبی؟ افشین نمی شناسم
از این شعر خوشت میاد که میگه "ای ایران ای مرز پر گهر"؟ به نظرت نباید سرود ملی می شد؟ قبلا سرود ملی بود
سیاست میل دارین؟ نه
حکومت بر دلها سیاسته یا حکومت بر مغزها؟ هر دو
خاتمی یا احمدی نژاد یا رفسنجانی؟ هیچ کدوم
از نفت چیزی گیر ما میاد؟ نه
دور اول انتخابات ریاست جمهوری رای دادی؟ به کی؟ منظورت این دوره آخریه؟ قالیباف
فکر می کنی اینقدر که داریم به عراق و فلسطین خوبی می کنیم آخرش پشیمون می شیم یا نه؟ من از همین الان پشیمونم
چقدر می تونی صندلی داغو تحمل کنی؟ آره ه ه ه ه؟ زیاد
دندون درد گرفتی؟ یادم نیست، شاید
دندون پزشک رفتی؟ می ترسی؟ بله
تا حالا عمل جراحی داشتی؟ اگه آره اون موقع چه حسی داشتی اشهدتو خوندی رفتی یا نه ریلکس بودی؟ نه، نداشتم
اگه نه یوقت پیش بیاد فکر می کنی بتونی از پس ترس قبل از عمل بربیای یا رنگت مثل گچ سفید می شه؟ فکر نمی کنم زیاد بترسم
دنیا چه رنگیه؟ دنیا رنگارنگه ولی آدما سیاه
می تونی به نیمه پر لیوان اکتفا کنی؟ همیشه باید همه ابعاد قضیه رو دید
تا حالا آرزو کردی کاش اصلا دنیا نمیومدی؟ همیشه
دلتنگ شدی؟ کم
شرایط می تونه برای آدما تصمیم بگیره؟ بیشتر وقتا
ممکنه کسی اگه توی یه شرایطی خوب باشه توی یه شرایطی بد؟ بله
بخشش یا انتقام؟ می تونی نبخشی ولی انتقام ... دلم نمیاد
تا حالا به بخشیدن کسی که ازش متنفری فکر کردی؟ تا حالا اونهمه از کسی متنفر نشدم
به نظرت وقتی آدما میمیرن باید بخشیدشون؟ نه
گریه می کنی؟ آخرین باری که گریه کردی کی بود بخاطر چی؟ بله
موافقی با این حرف که خوبی مجانیه؟ نه همیشه
تا حالا یه کابوسو چند بار دیدی؟ اگه دوست داشتی تعریف کن؟ خواب تکراری ندیدم
به نظرت فضولم؟ نه
به خدا چی می گی اگه ببینیش؟ خیلی چیزا
مسافرت دوست داری؟ بله
کشتی یا هواپیما؟ کشتی
اتوبوس یا قطار یا ماشین شخصی؟ اگه مسارفت طولانی باشه قطار راحت تره وگرنه شخصی
دوست داشتی مثل مارکوپلو بودی؟ نه
مسافرت به کدوم کشورو ترجیح میدی؟ کشورهای با تمدن بالا
شایعه درست کردی؟ چی؟ نه
بچه ها رو ماچ مالی می کنی؟ آره
بچه ها دوست دارن؟ اِی
از بچه ها خوشت میاد؟ یا دلت می خواد با لگد بزنی تو دماغشون!؟ عاشق بچه هام
به عشق اعتقاد داری؟ بله
اگه نه تا حالا فکر کردی که حالا شایدم واقعیت داشته باشه؟ واقعیت داره ولی آدما مغرورتر از این هستن که بخوان عاشق بشن
زندگی با عشق کسل کنندس یا بدون عشق؟ یه چی میگیا
اگه آره جوابت چی بوده؟ چجوری گفتی؟ مطمئناً نه بوده
تا حالا کسی بوده که بدت نیاد بیاد خاستگاریت!؟ شاید
تا حالا چند بار عــــــــاشق شدی؟ (از اون لحاظ) از کدوم لحاظ
جان؟ رومو زیاد نکنم؟
می خوای بزنی نصفم کنی؟ گرگای گرسنه بخورنم؟ نه، گرگای بیچاره چه گناهی کردن
دلت می خواد بچه داشته باشی؟ چند تا؟ یه دونه، حالا دو تا هم شد اشکال نداره
طرف چیکاره باشه خوبه؟ طرف کیه
اگه یه یارو با کله تاس، تاجر فرش، پولش از پارو بالا می ره، 15 سالم ازت بزرگتره، بگه بیا زن من شو چی میگی؟ چیکار می کنی؟ میگم این همه سال کجا بودی تو :lol:
گزینه سوم هر دو؟
کار کردنو دوست داری؟ کار خونه نه
دوست داری صبح تا شب کار بریزه رو سرت یا نه بشینی پشت یه میزو کامیپوترو برا خودت بچتی آخر ماهم یه حقوقی بگیری؟ کی واسه چت کردن حقوق میده؟ نه، خوصله چت ندارم
آب پرتقال میل دارین یا آب آلبالو؟ آب پرتقال
بگوییم نوازندگان هم بنوازند؟ بگو
خسته ای؟ انگشتات درد گرفته؟ نه
چقدر تو دلت فحشم دادی؟ یه چند تاشو بگو خالی شی عیب نداره؟ زیاااااااد، نمی شه بگم از اینجا خانواده رد میشه بده
از جواب دادن این سوالا حس تازه ای پیدا کردی؟ این حس تازه ارتباطی با کف دست و گرگ نداره احیاناً؟ نه
مرسی که وقت گذاشتی
°°°°°°°°°|/
°°°°°°°°°|_/
°°°°°°°°°|__/°
°°°°°°°°°|___/°
°°° ____|___________
~~~\_SOMAYEH___//~~~
°°°°°°°°°|_/
°°°°°°°°°|__/°
°°°°°°°°°|___/°
°°° ____|___________
~~~\_SOMAYEH___//~~~
mibinam ke khaste nabashi
soalat jaleb bod meysam
sandalit tamoom nashode?
aya?
begu yeki dige ro daagh konim
soalat jaleb bod meysam
sandalit tamoom nashode?
aya?
begu yeki dige ro daagh konim
ای خدا، ای فلک، ای طبیعت، شام تاریک ما را سحر کن...
نفر بعدی خودت بیا
ابری ... ابری ... بشین روی صندلی
ابری ... ابری ... بشین روی صندلی
°°°°°°°°°|/
°°°°°°°°°|_/
°°°°°°°°°|__/°
°°°°°°°°°|___/°
°°° ____|___________
~~~\_SOMAYEH___//~~~
°°°°°°°°°|_/
°°°°°°°°°|__/°
°°°°°°°°°|___/°
°°° ____|___________
~~~\_SOMAYEH___//~~~
90 % جوابات پرت و پلا بودا ! فقط جواب دادن کافی نیست
جواب های من از قوه ی ادراک تو خارجن برا همین به نظرت پرت و پلا میاد
به جز جواب دادن چیکار باید می کردم آیا
°°°°°°°°°|/
°°°°°°°°°|_/
°°°°°°°°°|__/°
°°°°°°°°°|___/°
°°° ____|___________
~~~\_SOMAYEH___//~~~
°°°°°°°°°|_/
°°°°°°°°°|__/°
°°°°°°°°°|___/°
°°° ____|___________
~~~\_SOMAYEH___//~~~
من سوالامو نپرسیده بودم هنووووووووووز!!
کجاااا؟؟؟
کجاااا؟؟؟
چطوری؟
فیلم the dark knight رو دیدی؟
اگه دیدی خوشت اومد ؟
بهترین کاراکترش کی بود ؟
بهترین دیالوگ ؟
بهترین صحنه ؟؟
اگه ندیدی کی می خوای ببینـــــــــــــــــــی پــــــــــــــــــــــس؟؟
فیلم the dark knight رو دیدی؟
اگه دیدی خوشت اومد ؟
بهترین کاراکترش کی بود ؟
بهترین دیالوگ ؟
بهترین صحنه ؟؟
اگه ندیدی کی می خوای ببینـــــــــــــــــــی پــــــــــــــــــــــس؟؟
اه ه ه ه ه ه!! کی صدا کرد منوووو....کی صدا کرد؟؟؟
چطوری؟ خوبم ممنون
فیلم the dark knight رو دیدی؟ نه...ولی شنیدم جالب نبوده
اگه دیدی خوشت اومد ؟ ندیدم
بهترین کاراکترش کی بود ؟ شرمنده
بهترین دیالوگ ؟ ای بابا
بهترین صحنه ؟؟ می بینم که جو گرفتتت !
اگه ندیدی کی می خوای ببینـــــــــــــــــــی پــــــــــــــــــــــس؟؟ می بینیم!!
چطوری؟ خوبم ممنون
بهترین دیالوگ ؟ ای بابا
اگه ندیدی کی می خوای ببینـــــــــــــــــــی پــــــــــــــــــــــس؟؟ می بینیم!!
ای خدا، ای فلک، ای طبیعت، شام تاریک ما را سحر کن...
هر کی گفته الکی گفته خیلی هم قشنگـــــــــــــــــــــــته!!abri نوشته شده:اه ه ه ه ه ه!! کی صدا کرد منوووو....کی صدا کرد؟؟؟
چطوری؟ خوبم ممنون
بهترین دیالوگ ؟ ای بابا
دُرســــــــــــــــــــــت جواب میدادی . دقت کن !: درستTNZ نوشته شده:جواب های من از قوه ی ادراک تو خارجن برا همین به نظرت پرت و پلا میاد
خوب ، حالا ابری
اول یه کم ماشینی
ماشین مورد علاقه ات چیه؟
بهترین ماشینی که تا حالا رانندگی کردی چی بوده؟
تا حالا چند بار جریمه شدی؟
اگه از 3 بار بیشتره خودت گواهینامه اتو پیوست کن !
بدترین تصادفت؟
بدترین تصادفی که دیدی؟
حالا یه کم ازدواجی
ازدواجو تعریف کن
بهترین سن برای ازدواج دختر؟
برای پسر؟
خودت قصد ازدواج داری؟
تا حالا چند تا خاستگار داشتی؟
چند تا رو با بیل بیرون کردی؟
چند تا معمولی؟
خاستگاری مدرن چیه؟
خاستگار مدرن هم داشتی تا حالا؟
حالا یه کم درسی
تا حالا شده بهترین نمره کلاسو بیاری؟
چه حسی داشتی؟
برا مدرک درس خوندنو قبول داری؟
هدف خودت از تحصیل؟
قصد ادامه تا کدوم مقطعو داری؟
تا حالا شده کلاً از درس خسته بشی دلت نخواد ادامه بدی؟
اگه شده چی باعث شده ادامه بدیش؟
بقیه باشه بعداً
اول یه کم ماشینی
ماشین مورد علاقه ات چیه؟
بهترین ماشینی که تا حالا رانندگی کردی چی بوده؟
تا حالا چند بار جریمه شدی؟
اگه از 3 بار بیشتره خودت گواهینامه اتو پیوست کن !
بدترین تصادفت؟
بدترین تصادفی که دیدی؟
حالا یه کم ازدواجی
ازدواجو تعریف کن
بهترین سن برای ازدواج دختر؟
برای پسر؟
خودت قصد ازدواج داری؟
تا حالا چند تا خاستگار داشتی؟
چند تا رو با بیل بیرون کردی؟
چند تا معمولی؟
خاستگاری مدرن چیه؟
خاستگار مدرن هم داشتی تا حالا؟
حالا یه کم درسی
تا حالا شده بهترین نمره کلاسو بیاری؟
چه حسی داشتی؟
برا مدرک درس خوندنو قبول داری؟
هدف خودت از تحصیل؟
قصد ادامه تا کدوم مقطعو داری؟
تا حالا شده کلاً از درس خسته بشی دلت نخواد ادامه بدی؟
اگه شده چی باعث شده ادامه بدیش؟
بقیه باشه بعداً
چطوری شد با پاتوق آشنا شدی؟
تو پاتوق نظرت در مورد من چی بود؟
الان نظرت چیه؟
الان جلسه چندم کلاسته؟ پیانو
کی میای ایران؟
تو پاتوق نظرت در مورد من چی بود؟
الان نظرت چیه؟
الان جلسه چندم کلاسته؟ پیانو