ارتباط جنگها و بیماریها با فعالیت خورشید

مكاني براي تبادل نظر و مشاهده مقالات، مسائل و ساير موارد فيزيكي

مدیر انجمن: بخش فيزيك

ارسال پست
نمایه کاربر
hadi
كارش درسته
كارش درسته
پست: 4070
تاریخ عضویت: چهار شنبه 4 مرداد 1385, 11:17 am
تماس:

ارتباط جنگها و بیماریها با فعالیت خورشید

پست توسط hadi » چهار شنبه 31 فروردین 1390, 8:32 am

دانشمندان بسیاری در طول یک قرن اخیر تحقیقات گسترده ای را برای کشف ارتباط میان حداکثر فعالیتهای خورشیدی و حوادث بزرگ تاریخ بشریت انجام داده و به نتایج شگفت انگیزی در تائید این ارتباط عجیب دست یافته اند.
لکه های خورشیدی به صورت لکه های تاریک کوچکی بر روی سطح خورشید ظاهر می شوند. درصورتیکه نور خورشید فیلتر شود رصد و شمارش این لکه ها بسیار آسان خواهد بود.
این لکه ها برپایه اسناد علمی غرب نخستین بار در 325 قبل از میلاد توسط " ثئوفراستوس"، فیلسوف و دانشمند یونانی مورد توجه قرار گرفتند و به سپس به طور مرتب تا نیمه قرن هفدهم شمارش شدند. این لکه ها در چرخه های حدود 11 سال ظاهر و ناپدید می شوند. ستاره شناسان مدرن این لکه های کوچک تاریک را همانند حبابهای انرژی مغناطیسی که به دلایلی چند، گازهای گرم داخل خود را سرد می کنند به تصویر کشیده اند. درحقیقت، این حبابهای سرد چندان کوچک نبوده و حتی اغلب در ابعاد زمین هستند. به طوریکه لکه های بسیار بزرگتر را می توان از زمین مشاهده کرد. در مدت جنگ جهانی اول، "ای. ال. تچیه وسکی"، استاد ستاره شناسی و فیزیک بیولوژیک روس مدعی شد که فورانهای خورشیدی موجب نبردهای سخت شدند.
از آنجا که لکه های خورشیدی در سالهای 1916 و 1917 در دوره پیک حداکثری خود بودند برای این دانشمند هیچ تردیدی باقی نمانده بود که جنگ جهانی اول و نبردهای مختلف و طولانی اش به شدت توسط انرژیهای تابیده شده از خورشید تحریک شده بودند. این دانشمند روس که به ارتباط میان رفتار انسان و فیزیک خورشید بسیار علاقه مند بود "شاخص تغییرپذیری بدن انسان" را تدوین کرد.
وی با بررسی داستانهای 72 کشور از سال 500 قبل از میلاد تا 1922 یک پایگاه اطلاعاتی یکپارچه را در حمایت از فرضیه خود ارائه کرد.
" تچیه وسکی " پس از طبقه بندی مهمترین حوادث تاریخ بشریت، کشف کرد که بیش از 80 درصد از قابل ملاحظه ترین حوادث بشریت که بخش اعظم آنها مربوط به جنگها و خشونتها بود کم و بیش در 5 سال فعالیت حداکثر لکه های خورشیدی رخ داده است. این دانشمند به مشاهدات خود ادامه داد و دریافت که انقلاب روسیه 1917 در دوره پیک چرخه لکه های خورشیدی بوده است اما این یکی از پرهزینه ترین مشاهدات علمی این دانشمند بود.
درحقیقت دادگاه شوروی تئوری تچیه وسکی را مخالف "مارکسیست جدلی" دانست و وی را به 30 سال زندان محکوم کرد. هرچند از آنزمان، ارتباط فعالیتهای خورشیدی با حوادث زمینی مورد مطالعه قرار گرفتند، اما بیشتر توجه دانشمندان به خورشید و اثرات چرخه فعالیت آن بر روی اقلیم، زمان، کشاورزی، بازارهای تجاری و سایر پدیده های مستقل از انسان معطوف بود. درحالی که بسیاری از انسانهای تمدنهای باستان به ویژه مصریان، سومریها، مایاها و چینی ها به شدت معتقد بودند که رفتارشان تحت تاثیر خورشید قرار دارد. تاثیر دوره ای بر روی زیست کره (بیوسفر) در 1915 الکساندر تچیه وسکی اثری با عنوان "تاثیر دوره ای خورشید بر روی زیست کره" را منتشر کرد که در آن ارتباط میان آشفتگیهای خورشیدی و زندگی بر روی زمین را نشان می داد. این دانشمند یک ارتباط شگفت انگیز میان بزرگترین اپیدمهای طاعون و پیک چرخه لکه های خورشیدی را کشف کرد. این پژوهشگر روس بر روی 80 اپیدمی طاعون که بین قرنهای ششم تا نوزدهم در اروپا رخ داده بود تحقیق کرد و دریافت که 52 مورد از این اپیدمی (65 درصد) در دوره های حداکثر فعالیت خورشید بوده اند. نظریه تچیه وسکی نشان می داد که اپیدمیهای طاعون نیز همانند خورشید یک چرخه حدود 11 سال دارند. وی همچنین ارتباط میان اپیدمیهای وبا و فعالیت خورشیدی را بررسی کرد.
تاثیرگذاری تحقیقات تچیه وسکی بر جامعه علمی جامعه علمی با دید بسیار مثبتی به کار این پژوهشگر نگاه می کند. به طوریکه سایر دانشمندان، تحقیقات تچیه وسکی را دنبال کردند و بازهم به نتایجی دست یافتند که اثرگذاری فعالیتهای خورشیدی بر روی حیات زمین را نشان می دادند.
یکی از این دانشمندان، زیست شناس ژاپنی "ماکی تاکاتا" (1951) نام دارد که به مدت بیش از 20 سال بر روی آزمایشی که آلبومین سرم خون را اندازه گیری می کرد، کار کرد.
این تست که "واکنش تاکاتا" نام دارد، محاسبه شاخص توده شدگی آلبومین خون را امکانپذیر می کند. درحالیکه این شاخص بر روی مردهای سالم ثابت است در زنها بر روی قاعدگی اثر می گذارد. این دانشمند دریافت که این شاخص در بعضی دوره ها به طور ناگهانی تغییر می کند. این تغییرات ناگهانی به یک اندازه در مقیاس جهانی و در تمام افراد وجود دارد. تاکاتا فکر کرد که شاید این پدیده با فعالیت خورشیدی ارتباط داشته باشد. بنابراین در یک سری از مطالعات خود دریافت که "این شاخص هر بار که فعالیت خورشیدی به حداکثر می رسد و یا زمانی که فورانها و یا لکه ها در مرکز حلقه خورشیدی ظاهر می شود، افزایش می یابد." دانشمند دیگری به نام "شولتز" نیز مشاهده کرد خون تحت تاثیر بادهای خورشیدی قرار می گیرد به طوریکه انعقاد خون در افراد سالم تحت تاثیر تغییرات مداومی قرار می گیرد که یکی از علل آن، تغییرپذیری پرتوهای خورشیدی است. به اعتقاد دانشمندانی که تاکنون در این زمینه تحقیق کرده اند، فورانهای خورشیدی ارتباط نزدیکی با مهلک ترین اپیدمیهای جهانی به ویژه وبا، دیفتری، تیفوس و ... دارند. حتی بیماری آنفلوآنزا نیز در سالهایی که پیک فعالیتهای خورشیدی است ویروسی تر و "سخت- درمان تر" می شود. به طوریکه اپیدمی آنفلوآنزای اسپانیا در سالهای 1918 و 1919 منجر به مرگ حدود 400 هزار نفر شد. الکساندر تچیه وسکی که بر روی تغییرات بزرگ اجتماعی، جنگها، انقلابها و ... در اثر پیک حداکثر فعالیتهای خورشیدی نیز تحقیق کرده بود در این خصوص گفته است: "باید فکر کنیم که یک فاکتور قدرتمند خارجی در زندگی ما وجود دارد که توسعه حوادثی در جوامع انسانی را کنترل می کند. همچنین باید فکر کنیم که انرژی الکتریکی خورشید یک فاکتور فرازمینی است که بر روی فرایندهای تاریخی اثر می گذارد."
نتایج تحقیقات تچیه وسکی نشان می دهد: - در دو هزار و 400 سال تاریخ دنیا، حرکات بزرگ اجتماعی (جنگها، انقلابها و یورشها و ..) هر 11 سال یکبار و منطبق با دوره حداکثر فعالیت خورشید به اوج رسیده اند.
- از سال 1000 تا 1900 ، 72 درصد از تمام اپیدمهای روانی با دوره های حداکثر و 28 درصد با دوره های حداقل فعالیت خورشیدی منطبق اند. این دانشمند در سال 1926 برپایه تئوری خود اتفاقات سالهای 1927 تا 1929 را پیش بینی کرد و اظهار داشت که در این دوره، فعالیت بشر بزرگترین اهمیت تاریخی خود را پشت سر خواهد گذاشت. درحقیقت وی اشتباه نکرده بود. به طوریکه در این دوره زمانی، دیکتاتوری فاشیشت "آنتونیو د- اولی ویه را سالازار" در پرتغال آغاز شد. در چین، ژنرال "چیانگ کایشک" دولت ملی گرا را در "نانچینو" تشکیل داد و جنگ داخلی در مقابل کمونیستها را هدایت کرد. در ایتالیا پارلمان فاشیست تشکیل شد و راه را برای به قدرت رسیدن موسولینی باز کرد. در آلمان، هلیتر به قدرت رسید. در روسیه، استالین به راس قدرت رسید. در آمریکا در سال 1929 سقوط بزرگ بورس وال استریت اتفاق افتاد. این بزرگترین فاجعه اقتصادی در تاریخ آمریکا است. دوره جدید فعالیت خورشیدی در سال 2012 به حداکثر فعالیت خود می رسد که این سال برپایه تقویم مایاها سال پایان دنیا است.

معرفت از درخت آموز که سایه از سر هیزم شکن هم بر نمی دارد

نمایه کاربر
Ahmaad
آخرشه !
آخرشه !
پست: 1669
تاریخ عضویت: چهار شنبه 4 مرداد 1385, 7:05 pm
محل اقامت: Kuwait
تماس:

Re: ارتباط جنگها و بیماریها با فعالیت خورشید

پست توسط Ahmaad » چهار شنبه 31 فروردین 1390, 3:55 pm

خیلی جالب بید
تصویر

نمایه کاربر
hamideht
گروه وب سايت
گروه وب سايت
پست: 5034
تاریخ عضویت: چهار شنبه 4 مرداد 1385, 8:08 am

Re: ارتباط جنگها و بیماریها با فعالیت خورشید

پست توسط hamideht » شنبه 24 اردیبهشت 1390, 11:38 am

مرحبا
احسنت
تبارک اله :D
بیا ، و ظلمت ادراک را چراغان کن
که یک اشاره بس است

ارسال پست

چه کسی حاضر است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 1 مهمان