نظر بدید! منطقی،آگاهانه،بی طرفانه،بدون غرض ورزی در مورد موضوع های مختلف

Ahmaad نوشته شده:نرسی از دپپ در اومدی ؟؟ قهر نیستی؟؟؟ نظر بدم نمی یای در عین عصبانیت بخندی ؟ نخندی هاا من می ترسم![]()
ببین با حرفات تا اونجایی موافقم که گفتی هر کدوم پیچیدگی خودشون رو دارن موافقم.
به نظر من اگه دقت کنیم می بینیم که برا خانوم ها مردا پیچیده ترن و برا مردا خانوم ها! مثلا برای من خیلی راحت تره که بفهمم یه پسره چیه و درونش پوچ یا چی تا یه دختر! فکر کنم دلیلش هم مقدار attraction و اینا بینشون باشه!
Ahmaad نوشته شده:چرا اتفاقا این کار تعریف از خود به حساب می یاد!!!! واسه همینم من یه پاراگراف کامل که در مورد خودم بود رو حذف کردم که ابری باز گیر نده اما می بینم که تو نتوستی جلو خودتو بگیری! اما خدایی بگم که به پای من تو آدم شناسی عمرا برسی! حقیقت تلخه ولی دیگه کاریش نمی شه کرد احمد،حالا فکر کن تعریف کردم ولی حقیقت گفتم![]()
![]()
![]()
ببین در مورد موضوع اصلی هم یه مثال برات میزنم!
من و تو با هم شوخی داریم گیر می دیم و اصلا هم منظوری نیست هر دومون هم می دوینم! اما مثلا از بدشانسی من تا من می ام جواب یکی از شوخی ها رو به شوخی و گیر و اینا بدم یه دفعه ایی جناب عالی می ری تو دپرشن و جو فلسفی و این صحبت ها و می یای جواب اون پست من رو با حالت عارفانه و بسیار سنگین می دیاینجاست که من به خودم فحش می دم که اصلا چرا من اومدم اون پست رو نوشتم و شوخی کردم!! خب اگه منم بخوام به این حساب بذارم باید بگم دخترا پیچیده ترن ؟؟
نـــه!! دخترا جوی ترن! خیلــــی!!!!!!!!!!!! ام پیچیده تر نه!
نگاه هادی غیر مستقیم خواست بگه رفته شمالhadi نوشته شده:باز من دو روز اومدم شمال شماهاشروع كردين گيس و گيس كشي؟
من نمی تونم نگاه کنم چشام بنده!!nono نوشته شده:نگاه هادی غیر مستقیم خواست بگه رفته شمالhadi نوشته شده:باز من دو روز اومدم شمال شماهاشروع كردين گيس و گيس كشي؟
کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 1 مهمان