صفحه 9 از 12

ارسال شده: یک شنبه 6 آبان 1386, 9:31 pm
توسط hadi
ابری رد میشود :lol: :lol: :lol: !

ارسال شده: دو شنبه 7 آبان 1386, 2:41 am
توسط abri
hadi نوشته شده:ابری رد میشود :lol: :lol: :lol: !
بترکی!!!

:x

ارسال شده: دو شنبه 7 آبان 1386, 7:22 am
توسط Elham
hadi نوشته شده:
saviola نوشته شده:من که غذای بادمجون دار دوس ندارم!!! :?


:roll:
شوهر خاله ی منم همینطوری بود، انقدر بادمجون کردیم تو حلقش تا عادت کرد! :lol:

شوهر منم همینجوری بود انقدر انواع و اقسامشو بخوردش دادم که الان یادش رفته از بادمجان بدش میاد

:D :D :D :D :D

ارسال شده: دو شنبه 7 آبان 1386, 7:26 am
توسط Elham
ابری جان کشک بادمجان فقط پیاز سرخ کرده +بادمجان سرخ کرده+ کشکه

ولی حلیم بادمجان فقط دردسر محضه :D

ارسال شده: دو شنبه 7 آبان 1386, 7:35 am
توسط Elham
مهدی جان شما که پختنشو یاد گرفتی خوردنشم یاد گرفتی؟؟؟؟؟؟؟ :wink:

ارسال شده: شنبه 12 آبان 1386, 10:20 pm
توسط Nersi
طرز تهیه سوپ سوسک یا یه سیخ کرم یا کیک موش کدومو براتون بگم.کدوم اشتهاتونو باز می کنه.پس نوش جان این شما و این دنیای تهوع!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!یعنی باورم نمی شه؟می خوام گریه کنم :cry: انقدر که این ملت کثیفن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!! :cry:

ارسال شده: یک شنبه 13 آبان 1386, 3:31 pm
توسط TNZ
اینا رو بخورید تا طعم غذاهای نرسی یادتون بره :P

ارسال شده: یک شنبه 13 آبان 1386, 3:32 pm
توسط TNZ
اینم خوبه امتحان کنید :wink:

ارسال شده: دو شنبه 14 آبان 1386, 5:50 am
توسط saviola
وای حمیده کجایی!!!!


بستنی!!! :D

ارسال شده: دو شنبه 14 آبان 1386, 8:51 pm
توسط TNZ
عهدي كه با تو بستم هرگز شكستني نيست
ما بسته تو هستيم حاجت به بستني نيست

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ارسال شده: سه شنبه 15 آبان 1386, 1:29 am
توسط saviola
چه قشنگ!!!


:D

ارسال شده: پنج شنبه 20 دی 1386, 1:29 pm
توسط TNZ
سالاد ذرت

مواد لازم:

يك ليوان
ذرت پخته شده

نصف ليوان
هويج پخته شده

ك ليوان
نخود سبز پخته شده

يك ليوان
كاهوي خرد شده

يك ليوان
مغز پرتقال خرد شده

100گرم
كالباس

100گرم
خامه

100گرم
سس مايونز

2 قاشق غذا خوري
شكر

2 قاشق غذا خوري
آبليمو

نصف قاشق مربا خوري
نمك


طرز تهيه:

براي پخت ذرت، بلال را با چوب آن درديگ زودپز با مقداری نمك می ريزيم كه درمدت 2 ساعت خواهد پخت. سس مايونز، خامه، آبليمو، نمك و شكر را مخلوط مي كنيم. نخود سبز، ذرت، كاهو و هويج و مغز پرتقال خرد شده را نيز با هم مخلوط مي كنيم.سپس اين مواد را در ظرفی ریخته و روي آن را با سس و هويج تزئين می كنيم .

نكات تغذيه اي:

* اين سالاد پر كالري ، براي افراد كم اشتها به خصوص كودكان كم اشتها مناسب است.

* دراين سالاد از هويج پخته استفاده شده است و همان طوري كه در بخش دانستني هاي تغذيه آمده است، خواص آنتي اكسيداني هويج پخته از هويج خام بيشتر است.

* سعي كنيد از كالباسی استفاده كنید كه داراي مارك تجاري معتبر و استاندارد باشد.

* به علت وجود خامه و سس و كالباس در اين سالاد ، سعي كنيد كه آن را به مدت طولاني نگهداري نكنيد و آن را به مقدار مصرف براي يك وعده غذايي تهيه نماييد .

* اين سالاد، يك غذاي سرد است كه مي توان آن را با نان باگت براي كودكان سرو كرد.

* انرژي كل غذا، 1630 كالري است كه اگر توسط 4 نفر ميل شود، سهم هرفرد به طورمتوسط 407 كالري است .

ارسال شده: پنج شنبه 20 دی 1386, 4:31 pm
توسط mmk
طرز تهیه نیمرو
مواد لازم
تخم مرغ 2 عدد
روغن به میزان لازم
ماهیتابه 1 عدد
.
.
.
ابتدا ماهیتابه رو میذاریم روی گاز و بعد روغن رو بهش اضافه میکنیم
بعد تخم مرغ را ازطرف افقی میشکنیم و درون ماهیتابه قرار میدهیم
بعد از 5 دقیقه غذا اماده است
نوش جاااااااااااااااااااااااااااااااااااااان :P

ارسال شده: جمعه 21 دی 1386, 2:40 pm
توسط Elham
:roll: :roll: :roll:


خجالت بكشيد اين عكسا اين كارا چيه؟

نرسي تو كه رسما حال منو بهم زدي با اين عكسا
كم تو روز عق مي زدم :? :? :?



چهار تا غذاي خوب بنويسيد كه بقيه كه ماشالله همه هم دم بختن استفاده كنن بابااااااااااااا

ارسال شده: جمعه 21 دی 1386, 2:55 pm
توسط mmk
من که بهتون یاد دادم طرز پختن تخم مرغو
دیگه چی میخواین؟ :D

Re:

ارسال شده: جمعه 6 اردیبهشت 1387, 8:43 am
توسط TNZ
بورک ( ترکيه):

مواد لازم

آرد گندم : 2 ليوان
تخم مرغ : يک عدد
آب : يک دوم ليوان
نمک : يک دوم قاشق چايخوري

مواد مياني :
گوشت چرخ کرده : 200 گرم
پياز متوسط : يک عدد
فلفل دلمه اي کوچک : يک عدد
گوجه فرنگي متوسط : يک عدد
جعفري خرد شده : 2 قاشق غذاخوري
نمک وفلفل سياه : به مقدار کم
روغن مايع : يک ليوان
آب : دو قاشق غذاخوري


طرز تهيه

در کاسه اي آرد را الک کرده و سط آن را باز کرده تخم مرغ ، آب و نمک را افزوده و خمير را درست مي کنيم تا جايي ورز مي دهيم تا به دست نچسبد . روي خمير را پوشانده تا 10 دقيقه استراحت کند . بعد پياز را پوست کرده و ساطوري کرده در تابه اي روغن ريخته و پياز را چند دقيقه تفت داده و فلفل دلمه اي را نگيني خرد کرده به پياز مي افزائيم چند دقيقه که تفت خورد از روي حرارت برداشته گوشت را اضافه کرده بعد گوجه فرنگي را رنده مي کنيم بعد جعفري ، نمک و فلفل و آب را مخلوط مي کنيم سپس از خمير گلوله اي کوچک برداشنه با وردنه بازکرده به اندازه يک نلبکي از مايع گوشتي برداشته و سط آن قرار داده خمير را بسته در روغن داغ سرخ مي کنيم .

Re:

ارسال شده: جمعه 6 اردیبهشت 1387, 8:55 am
توسط TNZ
بیتی فور


مواد لازم :
کره 250 گرم
شکر یک لیوان
وانیل یک قاشق چای خوری
تخم مر غ یک عدد
آرد سفید 2 و نیم لیوان
پکینگ پودر یک قاشق مربا خوری
پودر کا کائو یک قاشق غذا خوری

طرز تهیه :
ابتدا کره رو خوب میزنیم تا رنگش سفید شه
شکر – تخم مرغ و وانیل رو اضاف میکنیم و خوب مخلوط میکنیم
در جای دیگر آرد و پیکینگ پودر را مخلوط میکنیم و به آرامی به مخلوط اولیه اضاف میکنیم
تا خمیر یک دست بشه
خمیر رو بشکل توپ در میاریم و میزاریم توی یخچال تا استراحت کنه
خمیر رو به دو قسمت تقسیم میکنیم
یکی از قسمتها رو با پودر کاکائو مخلوط میکنیم تا رنگش عوض شه
حالا هر یک از خمیر ها رو بصورت استوانه در میاریم بعد بصورت موازی بغل هم میزلریم و مقدار خیلی کمی فشار میدیم تا بهم بچسبن
خمیر رو با چاقو بصورت مربع مربع میبریم
سینی فر رو چرب میکنیم و بیتی فورها رو در اون میچینیم
فر رو با دمای 220 درجه سانتی گراد آماده میکنیم
سینی رو به مدت 15 دقیقه در فر میزاریم

Re:

ارسال شده: جمعه 6 اردیبهشت 1387, 10:31 am
توسط PARVAZ
این طرز تهیه یک غذای ساده می باشد : گوجه فرنگی + پیاز داغ + روغن +تخم مرغ = این غذای جهانی خیلی راحت و با زمان کمی آماده مشود اسمش رو همه می دونن چیزی نیست جز املت خوشمزه

Re:

ارسال شده: جمعه 6 اردیبهشت 1387, 11:59 am
توسط shaparak
"طرز تهيه كاكاوو خوشمزه"


بپر تو ماشين برو به نزديكترين سوپر يه بستشو بخر و حااااااااالشو ببر مممممممممممممممممم :) :) :)

Re:

ارسال شده: جمعه 6 اردیبهشت 1387, 1:45 pm
توسط nono
دلبرو(شیرینی نوروزی لار)
مواد لازم:
آرد=1 کیلو
روغن=400 گرم
آب=بمقدار لازم
پودر قند=بمقدار لازم
پودر نارگیل خیلی نرم=بمقدار لازم
هل نرم شده=کمی
طرز تهیه:
آرد را با روغن مخلوط کرده و سپس آب ولرم را کم کم به آن اضافه می کنیم تا وقتیکه خمیر صاف و یکدستی حاصل شود.سپس خمیر را با وردنه بر روی سینی پهن کرده و با لیوان قالب می زنیم.نصف دایره شیرینی را با پودر نارگیل که خیلی نرم شده م با کمی پودر قند مخلوط کرده ایم پر می کنیم و نصف دیگر را روی آن برمی گردانیم. کمی آرد را با آب مخلوط کرده سپس اطراف خمیر دایره می ریزیم و دو طرف را به هم می چسبانیم و با چنگال روی آن را فشار می دهیم تا دو طرف به هم بچسبد.سپس شیرینی ها را در روغن فراوان سرخ می کنیم بحدی که طلایی رنگ شود و کمی پف کند.سپس آنها را از روغن خارج کرده در صافی می ریزیم تا روغن آب برود پس از سرد شدن آنها را در پودر قند می غلتانیم و در ظرف می چینیم. این شیرینی مخصوص شهر لار می باشد و در ایام نوروز طبخ می شود.نوش جان!