آشپزخونه
hadi نوشته شده:شوهر خاله ی منم همینطوری بود، انقدر بادمجون کردیم تو حلقش تا عادت کرد!saviola نوشته شده:من که غذای بادمجون دار دوس ندارم!!!
شوهر منم همینجوری بود انقدر انواع و اقسامشو بخوردش دادم که الان یادش رفته از بادمجان بدش میاد
عشقها میمیرند رنگها رنگ دگر می گیرند و فقط خاطره هاست که چه شیرین و چه تلخ دست نخورده بجا می مانند ...
طرز تهیه سوپ سوسک یا یه سیخ کرم یا کیک موش کدومو براتون بگم.کدوم اشتهاتونو باز می کنه.پس نوش جان این شما و این دنیای تهوع!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!یعنی باورم نمی شه؟می خوام گریه کنم انقدر که این ملت کثیفن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!
- پیوست ها
-
- t (6).jpg (32.62 کیلو بایت) مشاهده 9516 مرتبه
-
- t.jpg (21.72 کیلو بایت) مشاهده 9517 مرتبه
-
- GH2.jpg (37.8 کیلو بایت) مشاهده 9515 مرتبه
-
- t (4).jpg (18.98 کیلو بایت) مشاهده 9515 مرتبه
-
- GH4.jpg (27.24 کیلو بایت) مشاهده 9517 مرتبه
----->
سالاد ذرت
مواد لازم:
يك ليوان
ذرت پخته شده
نصف ليوان
هويج پخته شده
ك ليوان
نخود سبز پخته شده
يك ليوان
كاهوي خرد شده
يك ليوان
مغز پرتقال خرد شده
100گرم
كالباس
100گرم
خامه
100گرم
سس مايونز
2 قاشق غذا خوري
شكر
2 قاشق غذا خوري
آبليمو
نصف قاشق مربا خوري
نمك
طرز تهيه:
براي پخت ذرت، بلال را با چوب آن درديگ زودپز با مقداری نمك می ريزيم كه درمدت 2 ساعت خواهد پخت. سس مايونز، خامه، آبليمو، نمك و شكر را مخلوط مي كنيم. نخود سبز، ذرت، كاهو و هويج و مغز پرتقال خرد شده را نيز با هم مخلوط مي كنيم.سپس اين مواد را در ظرفی ریخته و روي آن را با سس و هويج تزئين می كنيم .
نكات تغذيه اي:
* اين سالاد پر كالري ، براي افراد كم اشتها به خصوص كودكان كم اشتها مناسب است.
* دراين سالاد از هويج پخته استفاده شده است و همان طوري كه در بخش دانستني هاي تغذيه آمده است، خواص آنتي اكسيداني هويج پخته از هويج خام بيشتر است.
* سعي كنيد از كالباسی استفاده كنید كه داراي مارك تجاري معتبر و استاندارد باشد.
* به علت وجود خامه و سس و كالباس در اين سالاد ، سعي كنيد كه آن را به مدت طولاني نگهداري نكنيد و آن را به مقدار مصرف براي يك وعده غذايي تهيه نماييد .
* اين سالاد، يك غذاي سرد است كه مي توان آن را با نان باگت براي كودكان سرو كرد.
* انرژي كل غذا، 1630 كالري است كه اگر توسط 4 نفر ميل شود، سهم هرفرد به طورمتوسط 407 كالري است .
مواد لازم:
يك ليوان
ذرت پخته شده
نصف ليوان
هويج پخته شده
ك ليوان
نخود سبز پخته شده
يك ليوان
كاهوي خرد شده
يك ليوان
مغز پرتقال خرد شده
100گرم
كالباس
100گرم
خامه
100گرم
سس مايونز
2 قاشق غذا خوري
شكر
2 قاشق غذا خوري
آبليمو
نصف قاشق مربا خوري
نمك
طرز تهيه:
براي پخت ذرت، بلال را با چوب آن درديگ زودپز با مقداری نمك می ريزيم كه درمدت 2 ساعت خواهد پخت. سس مايونز، خامه، آبليمو، نمك و شكر را مخلوط مي كنيم. نخود سبز، ذرت، كاهو و هويج و مغز پرتقال خرد شده را نيز با هم مخلوط مي كنيم.سپس اين مواد را در ظرفی ریخته و روي آن را با سس و هويج تزئين می كنيم .
نكات تغذيه اي:
* اين سالاد پر كالري ، براي افراد كم اشتها به خصوص كودكان كم اشتها مناسب است.
* دراين سالاد از هويج پخته استفاده شده است و همان طوري كه در بخش دانستني هاي تغذيه آمده است، خواص آنتي اكسيداني هويج پخته از هويج خام بيشتر است.
* سعي كنيد از كالباسی استفاده كنید كه داراي مارك تجاري معتبر و استاندارد باشد.
* به علت وجود خامه و سس و كالباس در اين سالاد ، سعي كنيد كه آن را به مدت طولاني نگهداري نكنيد و آن را به مقدار مصرف براي يك وعده غذايي تهيه نماييد .
* اين سالاد، يك غذاي سرد است كه مي توان آن را با نان باگت براي كودكان سرو كرد.
* انرژي كل غذا، 1630 كالري است كه اگر توسط 4 نفر ميل شود، سهم هرفرد به طورمتوسط 407 كالري است .
°°°°°°°°°|/
°°°°°°°°°|_/
°°°°°°°°°|__/°
°°°°°°°°°|___/°
°°° ____|___________
~~~\_SOMAYEH___//~~~
´¨¯¨`*•~-.¸,.-~*´¨¯¨`*•~-.¸,.
°°°°°°°°°|_/
°°°°°°°°°|__/°
°°°°°°°°°|___/°
°°° ____|___________
~~~\_SOMAYEH___//~~~
´¨¯¨`*•~-.¸,.-~*´¨¯¨`*•~-.¸,.
طرز تهیه نیمرو
مواد لازم
تخم مرغ 2 عدد
روغن به میزان لازم
ماهیتابه 1 عدد
.
.
.
ابتدا ماهیتابه رو میذاریم روی گاز و بعد روغن رو بهش اضافه میکنیم
بعد تخم مرغ را ازطرف افقی میشکنیم و درون ماهیتابه قرار میدهیم
بعد از 5 دقیقه غذا اماده است
نوش جاااااااااااااااااااااااااااااااااااااان
مواد لازم
تخم مرغ 2 عدد
روغن به میزان لازم
ماهیتابه 1 عدد
.
.
.
ابتدا ماهیتابه رو میذاریم روی گاز و بعد روغن رو بهش اضافه میکنیم
بعد تخم مرغ را ازطرف افقی میشکنیم و درون ماهیتابه قرار میدهیم
بعد از 5 دقیقه غذا اماده است
نوش جاااااااااااااااااااااااااااااااااااااان
دست هایی که کمک میکنند مقدس تر از لبهایی هستند که دعا می خوانند(کوروش کبیر)
Re:
بورک ( ترکيه):
مواد لازم
آرد گندم : 2 ليوان
تخم مرغ : يک عدد
آب : يک دوم ليوان
نمک : يک دوم قاشق چايخوري
مواد مياني :
گوشت چرخ کرده : 200 گرم
پياز متوسط : يک عدد
فلفل دلمه اي کوچک : يک عدد
گوجه فرنگي متوسط : يک عدد
جعفري خرد شده : 2 قاشق غذاخوري
نمک وفلفل سياه : به مقدار کم
روغن مايع : يک ليوان
آب : دو قاشق غذاخوري
طرز تهيه
در کاسه اي آرد را الک کرده و سط آن را باز کرده تخم مرغ ، آب و نمک را افزوده و خمير را درست مي کنيم تا جايي ورز مي دهيم تا به دست نچسبد . روي خمير را پوشانده تا 10 دقيقه استراحت کند . بعد پياز را پوست کرده و ساطوري کرده در تابه اي روغن ريخته و پياز را چند دقيقه تفت داده و فلفل دلمه اي را نگيني خرد کرده به پياز مي افزائيم چند دقيقه که تفت خورد از روي حرارت برداشته گوشت را اضافه کرده بعد گوجه فرنگي را رنده مي کنيم بعد جعفري ، نمک و فلفل و آب را مخلوط مي کنيم سپس از خمير گلوله اي کوچک برداشنه با وردنه بازکرده به اندازه يک نلبکي از مايع گوشتي برداشته و سط آن قرار داده خمير را بسته در روغن داغ سرخ مي کنيم .
مواد لازم
آرد گندم : 2 ليوان
تخم مرغ : يک عدد
آب : يک دوم ليوان
نمک : يک دوم قاشق چايخوري
مواد مياني :
گوشت چرخ کرده : 200 گرم
پياز متوسط : يک عدد
فلفل دلمه اي کوچک : يک عدد
گوجه فرنگي متوسط : يک عدد
جعفري خرد شده : 2 قاشق غذاخوري
نمک وفلفل سياه : به مقدار کم
روغن مايع : يک ليوان
آب : دو قاشق غذاخوري
طرز تهيه
در کاسه اي آرد را الک کرده و سط آن را باز کرده تخم مرغ ، آب و نمک را افزوده و خمير را درست مي کنيم تا جايي ورز مي دهيم تا به دست نچسبد . روي خمير را پوشانده تا 10 دقيقه استراحت کند . بعد پياز را پوست کرده و ساطوري کرده در تابه اي روغن ريخته و پياز را چند دقيقه تفت داده و فلفل دلمه اي را نگيني خرد کرده به پياز مي افزائيم چند دقيقه که تفت خورد از روي حرارت برداشته گوشت را اضافه کرده بعد گوجه فرنگي را رنده مي کنيم بعد جعفري ، نمک و فلفل و آب را مخلوط مي کنيم سپس از خمير گلوله اي کوچک برداشنه با وردنه بازکرده به اندازه يک نلبکي از مايع گوشتي برداشته و سط آن قرار داده خمير را بسته در روغن داغ سرخ مي کنيم .
°°°°°°°°°|/
°°°°°°°°°|_/
°°°°°°°°°|__/°
°°°°°°°°°|___/°
°°° ____|___________
~~~\_SOMAYEH___//~~~
´¨¯¨`*•~-.¸,.-~*´¨¯¨`*•~-.¸,.
°°°°°°°°°|_/
°°°°°°°°°|__/°
°°°°°°°°°|___/°
°°° ____|___________
~~~\_SOMAYEH___//~~~
´¨¯¨`*•~-.¸,.-~*´¨¯¨`*•~-.¸,.
Re:
بیتی فور
مواد لازم :
کره 250 گرم
شکر یک لیوان
وانیل یک قاشق چای خوری
تخم مر غ یک عدد
آرد سفید 2 و نیم لیوان
پکینگ پودر یک قاشق مربا خوری
پودر کا کائو یک قاشق غذا خوری
طرز تهیه :
ابتدا کره رو خوب میزنیم تا رنگش سفید شه
شکر – تخم مرغ و وانیل رو اضاف میکنیم و خوب مخلوط میکنیم
در جای دیگر آرد و پیکینگ پودر را مخلوط میکنیم و به آرامی به مخلوط اولیه اضاف میکنیم
تا خمیر یک دست بشه
خمیر رو بشکل توپ در میاریم و میزاریم توی یخچال تا استراحت کنه
خمیر رو به دو قسمت تقسیم میکنیم
یکی از قسمتها رو با پودر کاکائو مخلوط میکنیم تا رنگش عوض شه
حالا هر یک از خمیر ها رو بصورت استوانه در میاریم بعد بصورت موازی بغل هم میزلریم و مقدار خیلی کمی فشار میدیم تا بهم بچسبن
خمیر رو با چاقو بصورت مربع مربع میبریم
سینی فر رو چرب میکنیم و بیتی فورها رو در اون میچینیم
فر رو با دمای 220 درجه سانتی گراد آماده میکنیم
سینی رو به مدت 15 دقیقه در فر میزاریم
مواد لازم :
کره 250 گرم
شکر یک لیوان
وانیل یک قاشق چای خوری
تخم مر غ یک عدد
آرد سفید 2 و نیم لیوان
پکینگ پودر یک قاشق مربا خوری
پودر کا کائو یک قاشق غذا خوری
طرز تهیه :
ابتدا کره رو خوب میزنیم تا رنگش سفید شه
شکر – تخم مرغ و وانیل رو اضاف میکنیم و خوب مخلوط میکنیم
در جای دیگر آرد و پیکینگ پودر را مخلوط میکنیم و به آرامی به مخلوط اولیه اضاف میکنیم
تا خمیر یک دست بشه
خمیر رو بشکل توپ در میاریم و میزاریم توی یخچال تا استراحت کنه
خمیر رو به دو قسمت تقسیم میکنیم
یکی از قسمتها رو با پودر کاکائو مخلوط میکنیم تا رنگش عوض شه
حالا هر یک از خمیر ها رو بصورت استوانه در میاریم بعد بصورت موازی بغل هم میزلریم و مقدار خیلی کمی فشار میدیم تا بهم بچسبن
خمیر رو با چاقو بصورت مربع مربع میبریم
سینی فر رو چرب میکنیم و بیتی فورها رو در اون میچینیم
فر رو با دمای 220 درجه سانتی گراد آماده میکنیم
سینی رو به مدت 15 دقیقه در فر میزاریم
°°°°°°°°°|/
°°°°°°°°°|_/
°°°°°°°°°|__/°
°°°°°°°°°|___/°
°°° ____|___________
~~~\_SOMAYEH___//~~~
´¨¯¨`*•~-.¸,.-~*´¨¯¨`*•~-.¸,.
°°°°°°°°°|_/
°°°°°°°°°|__/°
°°°°°°°°°|___/°
°°° ____|___________
~~~\_SOMAYEH___//~~~
´¨¯¨`*•~-.¸,.-~*´¨¯¨`*•~-.¸,.
Re:
این طرز تهیه یک غذای ساده می باشد : گوجه فرنگی + پیاز داغ + روغن +تخم مرغ = این غذای جهانی خیلی راحت و با زمان کمی آماده مشود اسمش رو همه می دونن چیزی نیست جز املت خوشمزه
دریا باش که اگر کسی سنگی به سویت پرتاب کرد سنگ غرق شود نه آنکه تو متلاطم شوی
Re:
"طرز تهيه كاكاوو خوشمزه"
بپر تو ماشين برو به نزديكترين سوپر يه بستشو بخر و حااااااااالشو ببر مممممممممممممممممم
بپر تو ماشين برو به نزديكترين سوپر يه بستشو بخر و حااااااااالشو ببر مممممممممممممممممم
- پیوست ها
-
- 0269-0706-1413-0640_SM.jpg (31.42 کیلو بایت) مشاهده 9350 مرتبه
وقتي كه تو رفتي خورشيد نمرده
دريا و بيابان خدا دست نخورده..
دريا و بيابان خدا دست نخورده..
Re:
دلبرو(شیرینی نوروزی لار)
مواد لازم:
آرد=1 کیلو
روغن=400 گرم
آب=بمقدار لازم
پودر قند=بمقدار لازم
پودر نارگیل خیلی نرم=بمقدار لازم
هل نرم شده=کمی
طرز تهیه:
آرد را با روغن مخلوط کرده و سپس آب ولرم را کم کم به آن اضافه می کنیم تا وقتیکه خمیر صاف و یکدستی حاصل شود.سپس خمیر را با وردنه بر روی سینی پهن کرده و با لیوان قالب می زنیم.نصف دایره شیرینی را با پودر نارگیل که خیلی نرم شده م با کمی پودر قند مخلوط کرده ایم پر می کنیم و نصف دیگر را روی آن برمی گردانیم. کمی آرد را با آب مخلوط کرده سپس اطراف خمیر دایره می ریزیم و دو طرف را به هم می چسبانیم و با چنگال روی آن را فشار می دهیم تا دو طرف به هم بچسبد.سپس شیرینی ها را در روغن فراوان سرخ می کنیم بحدی که طلایی رنگ شود و کمی پف کند.سپس آنها را از روغن خارج کرده در صافی می ریزیم تا روغن آب برود پس از سرد شدن آنها را در پودر قند می غلتانیم و در ظرف می چینیم. این شیرینی مخصوص شهر لار می باشد و در ایام نوروز طبخ می شود.نوش جان!
مواد لازم:
آرد=1 کیلو
روغن=400 گرم
آب=بمقدار لازم
پودر قند=بمقدار لازم
پودر نارگیل خیلی نرم=بمقدار لازم
هل نرم شده=کمی
طرز تهیه:
آرد را با روغن مخلوط کرده و سپس آب ولرم را کم کم به آن اضافه می کنیم تا وقتیکه خمیر صاف و یکدستی حاصل شود.سپس خمیر را با وردنه بر روی سینی پهن کرده و با لیوان قالب می زنیم.نصف دایره شیرینی را با پودر نارگیل که خیلی نرم شده م با کمی پودر قند مخلوط کرده ایم پر می کنیم و نصف دیگر را روی آن برمی گردانیم. کمی آرد را با آب مخلوط کرده سپس اطراف خمیر دایره می ریزیم و دو طرف را به هم می چسبانیم و با چنگال روی آن را فشار می دهیم تا دو طرف به هم بچسبد.سپس شیرینی ها را در روغن فراوان سرخ می کنیم بحدی که طلایی رنگ شود و کمی پف کند.سپس آنها را از روغن خارج کرده در صافی می ریزیم تا روغن آب برود پس از سرد شدن آنها را در پودر قند می غلتانیم و در ظرف می چینیم. این شیرینی مخصوص شهر لار می باشد و در ایام نوروز طبخ می شود.نوش جان!
زندگی قافیه باران است ، من اگر پاییزم و درختان امیدم همه بی برگ شدند تو بهاری و به اندازه باران خدا زیبایی . . . !
چه کسی حاضر است؟
کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 1 مهمان