آشپزخونه

گپ و سرگرمی اعضا
نمایه کاربر
abri
آخرشه !
آخرشه !
پست: 3773
تاریخ عضویت: شنبه 7 مرداد 1385, 12:09 pm

پست توسط abri » یک شنبه 15 مهر 1386, 4:05 pm

پيلاپيلا نوشته شده:بابا مهدی اسم این غذاها رو یاد بگیر افت داره

در ضمن بندری هم از دیگر غذاهای سختیه که بلدم :P
bandari??

sosis bandari???

:D
ای خدا، ای فلک، ای طبیعت، شام تاریک ما را سحر کن...

نمایه کاربر
hamideht
گروه وب سايت
گروه وب سايت
پست: 5034
تاریخ عضویت: چهار شنبه 4 مرداد 1385, 8:08 am

پست توسط hamideht » یک شنبه 15 مهر 1386, 7:58 pm

:lol:
بیا ، و ظلمت ادراک را چراغان کن
که یک اشاره بس است

نمایه کاربر
saeedeh
آخرشه !
آخرشه !
پست: 461
تاریخ عضویت: شنبه 7 مرداد 1385, 10:54 am
تماس:

پست توسط saeedeh » یک شنبه 15 مهر 1386, 10:54 pm

طرز تهیه کیک شکلاتی

مواد لازم:
ماست=1 لیوان
روغن=1 لیوان
شکر=1 لیوان
آرد=3 لیوان
تخم مرغ=6 عدد
نسکافه=2 قاشق غذاخوری
پودر کاکائو=4 قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر=1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
1. تخم مرغ ها را با همزن برقی خوب هم می زنیم.سپس ماست،روغن،شکر،نسکافه،پور کاکائو را به آن اضافه کرده و خوب هم می زنیم.
2. آرد را با بیکینگ پودر الک کرده و کم کم به مواد اضافه می کنیم و هم می زنیم. پس از اضافه کردن آرد،مواد کیک نباید زیاد هم زده شود.
3. ظرف مخصوص کیک را چرب کرده آرد می پاشیم. مایع کیک را در ظرف ریخته و آن در فر که از قبل گرم کرده ایم به مدت 40 دقیقه با حرارت 170 درجه سانتیگراد می پزیم. برای اینکه کیک شما پف کند ابتدا با حرارت پائین و سپس با حرارت بالا کیک را بپزید و در حین پخت به هیچ وجه در فر را باز نکنید.

برید بپذید بخورید منم یاد کنید :wink:
زندگي هديه خداست به تو. طرز زندگي کردن تو، هديه ي توست به خدا

نمایه کاربر
saeedeh
آخرشه !
آخرشه !
پست: 461
تاریخ عضویت: شنبه 7 مرداد 1385, 10:54 am
تماس:

پست توسط saeedeh » یک شنبه 15 مهر 1386, 11:00 pm

اسپاگتی با گوشت

مواد لازم برای 6 نفر:
اسپاگتی ظریف=1 بسته(500 گرم)
گوشت چرخ کرده=350 گرم
پیاز سرخ کرده=2 تا 3 قاشق سوپخوری
کره=50 گرم
رب گوجه فرنگی=2 تا 3 قاشق سوپخوری
پنیر گرویر رنده شده=در صورت تمایل 100 گرم
گوجه فرنگی رسیده سفت=1 تا 2 عدد
خیار شور کوچک=1 تا 2 عدد
جعفری خرد کرده=1 قاشق مرباخوری
روغن مایع=1 تا 2 قاشق سوپخوری
نمک و فلفل=بقدر کافی
طرز تهیه:
گوشت را با پیاز سرخ کرده در ظرفی می ریزیم.ظرف را روی حرارت ملایم قرار می دهیم هم می زنیم تا خون آبه گوشت کشیده شود و گوشت گلوله نشود.یک لیوان آب و رب گوجه فرنگی و بحد کافی نمک و فلفل داخل گوشت می ریزیم حرارت را ملایم می کنیم در صورت تمایل کمی گرد سیر و ادویه معطر به آن می زنیم می گذاریم گوشت آهسته بجوشد و سس آن غلیظ شود.(در صورتی که آب گوشت تمام شود و هنوز نپخته باشد باز به آن آب اضافه می کنیم)حدود یک تا یک و نیم ساعت برای پخت آن کافی است.
قابلمه مناسبی را آب می کنیم می گذاریم آب بجوشد.یکی دو قاشق روغن مایع و نصف قاشق نمک در آب جوشان می ریزیم و اسپاگتی را داخل قابلمه می ریزیم می گذاریم اسپاگتی کاملا نرم شود.آن را در صافی می ریزیم تا آب آن گرفته شود بعد اسپاگتی را دوباره در قابلمه ریخته کره را روی آن می گذاریم و قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا کره آب شده جذب اسپاگتی بشود.بعد آن را در دیس مناسبی می کشیم.سس گوشت را روی آن ریخته خیارشور را حلقه حلقه می نمائیم با جعفری خرد کرده روی گوشت می پاشیم.روی گوجه فرنگی آب جوش می ریزیم و پوست آنرا گرفته بشکل پر نارنگی آن را خرد می نمائیم و دور گوشت می چینیم.پنیر را در ظرف کوچکی می ریزیم همراه اسپاگتی سر میز می بریم.


نوش جان :wink:
زندگي هديه خداست به تو. طرز زندگي کردن تو، هديه ي توست به خدا

نمایه کاربر
پيلاپيلا
خيلي پيشرفت كرده
خيلي پيشرفت كرده
پست: 128
تاریخ عضویت: پنج شنبه 5 مهر 1386, 2:26 pm
تماس:

پست توسط پيلاپيلا » دو شنبه 16 مهر 1386, 6:12 pm

abri نوشته شده:
پيلاپيلا نوشته شده:بابا مهدی اسم این غذاها رو یاد بگیر افت داره

در ضمن بندری هم از دیگر غذاهای سختیه که بلدم :P
bandari??

sosis bandari???

:D
اره مخلوط سوسیس و سیب زمینی و رب
گاهی هم پیاز ولی من چون دوست ندارم نمی ریزم
من خاكي كه ازين در نتوانم برخاست ...
ازكجا بوسه زنم برلب آن قصر بلند

نمایه کاربر
saviola
!
پست: 2260
تاریخ عضویت: دو شنبه 16 مهر 1386, 8:46 am
تماس:

پست توسط saviola » چهار شنبه 25 مهر 1386, 10:17 am

من بیشتر غذاها رو یاد گرفتم!!

:D

انشالله قسمتتون بشه از دست پختم بخورین!! :P

نمایه کاربر
nono
ReD RoSe
ReD RoSe
پست: 2411
تاریخ عضویت: دو شنبه 16 مهر 1386, 7:38 pm
تماس:

پست توسط nono » چهار شنبه 25 مهر 1386, 12:08 pm

کیک پنیری

آرد : 6 پیمانه
آب : 2 پیمانه
روغن : 1 پیمانه
تخم مرغ : 4 عدد
بکینگ پودر : 2 قاشق چای خوری
خمیر فری : 2 قاشق غذا خوری
نمک : 1 قاشق چای خوری
شیر نیدو : 4 قاشق غذا خوری
شکر : 2 قاشق غذا خوری

ابتدا تخم مرغ و روغن را در ظرف ریخته و خوب هم میزنیم ، بعد بقیه مواد را به جز آب و آرد به آن اضافه می کنیم و هم می زنیم . بعد از آن آرد و آب را کم کم اضاف می کنیم تا به صورت خمیر در آید.

خمیر را 1 ساعت در جای گرم مثلا زیر پتو می گذاریم (خمیر را مستقیما لای پتو نپیچید که می شود کیک پرز پتو) تا ور بیاید.

وقتی خمیر آماده شد . اندازهیک گردو (کمی تا قسمتی کوچکتر) بر می داریم آن را باز می کنیم پنیر خامه ای در آن می گذاریم بعد آن را کاملا می بندیم تا پنیر از آن نشت نکند. بعد در فر که قبلا با حرارت 350 فارنهایت گرم شده می گذاریم تا روی آن قرمز شود.
بعد که از فر در آوردید آن را در عسل بزنید و بخورید!

مواظب انگشتا تون باشد :wink:
زندگی قافیه باران است ، من اگر پاییزم و درختان امیدم همه بی برگ شدند تو بهاری و به اندازه باران خدا زیبایی . . . !

نمایه کاربر
TNZ
پادشاه
پادشاه
پست: 6111
تاریخ عضویت: دو شنبه 9 مرداد 1385, 5:43 pm
تماس:

پست توسط TNZ » چهار شنبه 25 مهر 1386, 1:19 pm

مرسی نونوجان
امیدوارم وقت بشه بتونم درست کنم :P
°°°°°°°°°|/
°°°°°°°°°|_/
°°°°°°°°°|__/°
°°°°°°°°°|___/°
°°° ____|___________
~~~\_SOMAYEH___//~~~
´¨¯¨`*•~-.¸,.-~*´¨¯¨`*•~-.¸,.

نمایه کاربر
abri
آخرشه !
آخرشه !
پست: 3773
تاریخ عضویت: شنبه 7 مرداد 1385, 12:09 pm

پست توسط abri » پنج شنبه 26 مهر 1386, 1:31 am

پيلاپيلا نوشته شده:
abri نوشته شده:
پيلاپيلا نوشته شده:بابا مهدی اسم این غذاها رو یاد بگیر افت داره

در ضمن بندری هم از دیگر غذاهای سختیه که بلدم :P
bandari??

sosis bandari???

:D
اره مخلوط سوسیس و سیب زمینی و رب
گاهی هم پیاز ولی من چون دوست ندارم نمی ریزم
pila pilaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
che jesarataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
be abriii sosis bandari ro yad midiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii???
:o


man khodam ostade sosis bandariam!!!!!!!!!!
va mosibataaaaaaaaaaaaa
ای خدا، ای فلک، ای طبیعت، شام تاریک ما را سحر کن...

نمایه کاربر
Lord Vernus
آخرشه !
آخرشه !
پست: 523
تاریخ عضویت: سه شنبه 1 خرداد 1386, 10:07 pm
تماس:

پست توسط Lord Vernus » پنج شنبه 26 مهر 1386, 1:39 am

parishab pedaram daroomad too ashpazkhone morgh pokhtam ! bara mehmoonam
akhar taraf omad goft man gooshte sefid aslan nemikhoram !

sheitoone goft bezanam too gooshesh begam be darak ke nemikhori ! :x

ama nemidoonam chi shod .... yedafe bar aks shod :oops: :oops: :oops: :oops:
Delam tange ahaaaaaaay gharibeeeee

نمایه کاربر
saviola
!
پست: 2260
تاریخ عضویت: دو شنبه 16 مهر 1386, 8:46 am
تماس:

پست توسط saviola » پنج شنبه 26 مهر 1386, 8:35 am

اون زد تو سرت؟؟؟!؟؟

:D

نمایه کاربر
TNZ
پادشاه
پادشاه
پست: 6111
تاریخ عضویت: دو شنبه 9 مرداد 1385, 5:43 pm
تماس:

پست توسط TNZ » پنج شنبه 26 مهر 1386, 1:51 pm

Lord Vernus نوشته شده:parishab pedaram daroomad too ashpazkhone morgh pokhtam ! bara mehmoonam
akhar taraf omad goft man gooshte sefid aslan nemikhoram !

sheitoone goft bezanam too gooshesh begam be darak ke nemikhori ! :x

ama nemidoonam chi shod .... yedafe bar aks shod :oops: :oops: :oops: :oops:

یعنی چی شد بر عکس شد؟
تو فقط مرغ بلدی درست کنی؟ یادت باشه اومدی ایران مرغ بپزی برامون :D
°°°°°°°°°|/
°°°°°°°°°|_/
°°°°°°°°°|__/°
°°°°°°°°°|___/°
°°° ____|___________
~~~\_SOMAYEH___//~~~
´¨¯¨`*•~-.¸,.-~*´¨¯¨`*•~-.¸,.

نمایه کاربر
sogol
تازه اولاشه
تازه اولاشه
پست: 29
تاریخ عضویت: شنبه 5 خرداد 1386, 12:02 pm
تماس:

پست توسط sogol » پنج شنبه 26 مهر 1386, 2:21 pm

اشپزی کار اقایان است
** SOGOL **

نمایه کاربر
TNZ
پادشاه
پادشاه
پست: 6111
تاریخ عضویت: دو شنبه 9 مرداد 1385, 5:43 pm
تماس:

پست توسط TNZ » پنج شنبه 26 مهر 1386, 2:42 pm

تکبییییییییییییییییر :D
°°°°°°°°°|/
°°°°°°°°°|_/
°°°°°°°°°|__/°
°°°°°°°°°|___/°
°°° ____|___________
~~~\_SOMAYEH___//~~~
´¨¯¨`*•~-.¸,.-~*´¨¯¨`*•~-.¸,.

نمایه کاربر
saviola
!
پست: 2260
تاریخ عضویت: دو شنبه 16 مهر 1386, 8:46 am
تماس:

پست توسط saviola » سه شنبه 1 آبان 1386, 2:59 pm

sogol نوشته شده:اشپزی کار اقایان است

اينو بايد تو قسمت آرزو هاي كودكانه مينوشتي!!! :D



بعله!!

نمایه کاربر
abri
آخرشه !
آخرشه !
پست: 3773
تاریخ عضویت: شنبه 7 مرداد 1385, 12:09 pm

پست توسط abri » سه شنبه 1 آبان 1386, 5:35 pm

فرق کشک بادمجان و حلیم بادمجان در چیست؟؟؟

:!:
ای خدا، ای فلک، ای طبیعت، شام تاریک ما را سحر کن...

نمایه کاربر
saviola
!
پست: 2260
تاریخ عضویت: دو شنبه 16 مهر 1386, 8:46 am
تماس:

پست توسط saviola » پنج شنبه 3 آبان 1386, 4:45 pm

من که غذای بادمجون دار دوس ندارم!!! :?


:roll:

نمایه کاربر
hamideht
گروه وب سايت
گروه وب سايت
پست: 5034
تاریخ عضویت: چهار شنبه 4 مرداد 1385, 8:08 am

پست توسط hamideht » پنج شنبه 3 آبان 1386, 5:09 pm

abri نوشته شده:فرق کشک بادمجان و حلیم بادمجان در چیست؟؟؟

:!:
حلیم بادمجان توش گوشت پخته هم داره ولی کشک بادمجان نداره :)
بیا ، و ظلمت ادراک را چراغان کن
که یک اشاره بس است

نمایه کاربر
hadi
كارش درسته
كارش درسته
پست: 4070
تاریخ عضویت: چهار شنبه 4 مرداد 1385, 11:17 am
تماس:

پست توسط hadi » پنج شنبه 3 آبان 1386, 8:33 pm

saviola نوشته شده:من که غذای بادمجون دار دوس ندارم!!! :?


:roll:
شوهر خاله ی منم همینطوری بود، انقدر بادمجون کردیم تو حلقش تا عادت کرد! :lol:

معرفت از درخت آموز که سایه از سر هیزم شکن هم بر نمی دارد

نمایه کاربر
abri
آخرشه !
آخرشه !
پست: 3773
تاریخ عضویت: شنبه 7 مرداد 1385, 12:09 pm

پست توسط abri » یک شنبه 6 آبان 1386, 8:16 pm

hamideht نوشته شده:
abri نوشته شده:فرق کشک بادمجان و حلیم بادمجان در چیست؟؟؟

:!:
حلیم بادمجان توش گوشت پخته هم داره ولی کشک بادمجان نداره :)
مرسی!!
:D
ای خدا، ای فلک، ای طبیعت، شام تاریک ما را سحر کن...

ارسال پست

چه کسی حاضر است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 1 مهمان