امروز حالت چطوره؟!
خوبم،بهترم می شم!!!!! هر چی به امتحانا نزدیک می شم کلا خوب تر میشم.خیلی خوب،خوب
،خوب،خوبتر،عالی،عالی تر،داغـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــان!!!!!
می گم اتفاقی نمی خواد بیافته!!! اخبار چیزی اعلام نکرد؟ مثلا زلزله ای،طوفان.......امریکا چی نمی خواد حمله کنه؟هان!هان! از شانس ما اگه حمله هم کنه،امتحانا فوقش از 18 میوفته 20
من می دونم .....من می دونم......

،خوب،خوبتر،عالی،عالی تر،داغـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــان!!!!!

می گم اتفاقی نمی خواد بیافته!!! اخبار چیزی اعلام نکرد؟ مثلا زلزله ای،طوفان.......امریکا چی نمی خواد حمله کنه؟هان!هان! از شانس ما اگه حمله هم کنه،امتحانا فوقش از 18 میوفته 20

----->

Re:

Re:
من وقتی جوونا رو می بینم عکس قلب می ذارن آواتارشون خوشحال می شم
الان خوبم ملالی نیست جز دوری دوستان و آشنایان و اقوام و در و همسایه و رفیق رفقا و بعضیـــا و این وریا و ان وریا و ...

الان خوبم ملالی نیست جز دوری دوستان و آشنایان و اقوام و در و همسایه و رفیق رفقا و بعضیـــا و این وریا و ان وریا و ...

°°°°°°°°°|/
°°°°°°°°°|_/
°°°°°°°°°|__/°
°°°°°°°°°|___/°
°°° ____|___________
~~~\_SOMAYEH___//~~~
´¨¯¨`*•~-.¸,.-~*´¨¯¨`*•~-.¸,.
°°°°°°°°°|_/
°°°°°°°°°|__/°
°°°°°°°°°|___/°
°°° ____|___________
~~~\_SOMAYEH___//~~~
´¨¯¨`*•~-.¸,.-~*´¨¯¨`*•~-.¸,.
Re:
ای شیطون .TNZ نوشته شده:من وقتی جوونا رو می بینم عکس قلب می ذارن آواتارشون خوشحال می شم![]()
قلب رو نـــــــــــــــــــــــــــــــــــــگاه . بابا لاو بابا عشق .

![hot over you [smilie=hot over you.gif]](./images/smilies/hot%20over%20you.gif)
Re:
hadi نوشته شده:قوانین انجمنو زیر سوال میبری؟Nersi نوشته شده:فردا خیلی خوبم خیلی...![]()
![]()
من اصلا ماهیتم اینه که همه چی رو ببرم زیر سوال!! یه کیفی میده که نگو ولی جدا امروز روز خیلی خوبی بود،خیلی.قدرت حدسم خیلی دااااغونه

----->

Re:
آرهههههههه خیلی تابلوان،جوانی و خامیTNZ نوشته شده:کلا تو سایت دو نفر مشکوک میزنن![]()
اما من اسمشونو نمی گم تا آبروشون حفظ بشه

ولی سمیه بگو، درس عبرتی شه واسه نسل های بعدی بگو دخترم بگو بگو بگو .......

----->

چه کسی حاضر است؟
کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 1 مهمان