بنگاه ازدواج
Re:
می گم دستا تو هواااااااااااااااااااااااااااااااا حالا دست دست،دستاااااااااااااااااااااا شله............
اینجا بنگاه ازدواجه یا از من بپرس یااااا!!!!!!!!!! آقا من قبول ندارم سمیه رد شد از بغل من به من تیکه انداخت
من اصولا در این موارد خیلی واردم
----->
Re:
این نرسی باز صبح کله پاچه زده جو گرفتش. دختر جان هر کاری رو که آدم با زور انجام نمیدن که ، این گفتمان رو واسه همچین روزی اختراع کردن دیگه .....
هادی بگو کیه خودم میرم واست گفتمان میکنم
نرسی بره کارارو خراب میکنه که هیچ . به جرم آزار و اذیت کودکان میگیرنش میاندازنش زندان نام بعد پنجم خراب میشه 
Re:
داداش مطلب نکته انحرافی داشت شما نگرفتی همین کارارو میکنی امریکا میخواد حمله کنه ایران دیگه....محمود نوشته شده:این نرسی باز صبح کله پاچه زده جو گرفتش. دختر جان هر کاری رو که آدم با زور انجام نمیدن که ، این گفتمان رو واسه همچین روزی اختراع کردن دیگه .....
![]()
هادی بگو کیه خودم میرم واست گفتمان میکنم
![]()
نرسی بره کارارو خراب میکنه که هیچ . به جرم آزار و اذیت کودکان میگیرنش میاندازنش زندان نام بعد پنجم خراب میشه
من عمرا دست کسی رو نکنم،من منظورم این بود که از محاسن هادی بگم خودش با کمال میل از اعماق اون ته ته وجودش اینطوری به حالت مسخ
----->
Re:
اصلا لازم نکرده...مگه من مردم...هادی اینا کار رو خراب می کنن! به خودم بگو از این ور آب خودم یه دونه خارجی باکلاس پیدا می کنم
ای خدا، ای فلک، ای طبیعت، شام تاریک ما را سحر کن...
Re:
نه نه فقط من دستشو برات میارم هادی
از هر جای دنیا که بگی میارم
ولی کیش بستگی به کجایی بودنش داره فیلیپینی می خوای؟ اندونزیایی ؟ آفریقایی و بنگلادشی تو دبی ریخته خدمت کاره بیچاره از خداشه بیاد زن هادی بشه
کارکرده هم هست غذاهای خوشمزه هم یاد گرفته خوبه دیگه برم یکی برات بیارم؟
از هر جای دنیا که بگی میارم
ولی کیش بستگی به کجایی بودنش داره فیلیپینی می خوای؟ اندونزیایی ؟ آفریقایی و بنگلادشی تو دبی ریخته خدمت کاره بیچاره از خداشه بیاد زن هادی بشه
کارکرده هم هست غذاهای خوشمزه هم یاد گرفته خوبه دیگه برم یکی برات بیارم؟
زندگی قافیه باران است ، من اگر پاییزم و درختان امیدم همه بی برگ شدند تو بهاری و به اندازه باران خدا زیبایی . . . !
Re:
این بنگاه مال خودمه خودم دست همه تونو می زارم تو حنا
آخه هادی نمی گه کی رو می خواد ، خجالت می کشی آیا؟
محمود شما از زیر زبونش بکش کی رو می خواد من براش اقدام های اولیه رو انجام می دم
بعدش هم نوبت نرسی جون خودمه یه دوماد خوشگل ، خوش تیپ ، پولدار با سواد با کلاس ... پیدا کنم دستشو بذارم تو دست نرسی
بعد هم داداش محمود خودم
حالا اگه شخص خاصی مد نظرتونه بگید بعد نیاید شورش کنید بگید کاری نکردی
ار من گفتن !
آخه هادی نمی گه کی رو می خواد ، خجالت می کشی آیا؟
محمود شما از زیر زبونش بکش کی رو می خواد من براش اقدام های اولیه رو انجام می دم
بعدش هم نوبت نرسی جون خودمه یه دوماد خوشگل ، خوش تیپ ، پولدار با سواد با کلاس ... پیدا کنم دستشو بذارم تو دست نرسی
بعد هم داداش محمود خودم
حالا اگه شخص خاصی مد نظرتونه بگید بعد نیاید شورش کنید بگید کاری نکردی
ار من گفتن !
°°°°°°°°°|/
°°°°°°°°°|_/
°°°°°°°°°|__/°
°°°°°°°°°|___/°
°°° ____|___________
~~~\_SOMAYEH___//~~~
´¨¯¨`*•~-.¸,.-~*´¨¯¨`*•~-.¸,.
°°°°°°°°°|_/
°°°°°°°°°|__/°
°°°°°°°°°|___/°
°°° ____|___________
~~~\_SOMAYEH___//~~~
´¨¯¨`*•~-.¸,.-~*´¨¯¨`*•~-.¸,.
Re:
اينجا داريد چكار ميكنين؟!
جدي!!!!!؟؟؟؟

جدي!!!!!؟؟؟؟
Re:
بازي بوووووووووووووووووووووووود؟؟؟
منم بازيييييِ!!!

منم بازيييييِ!!!
چه کسی حاضر است؟
کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 1 مهمان

![Hi ya! [smilie=hi ya!.gif]](./images/smilies/Hi%20ya!.gif)