ثانیا دندونپزشک ترس نداره که !! دخترم دندونپزشک اووونم من اصلا ترسی نداره

اولاً مااااااا بیشتر!Mostafaa نوشته شده:اولا که ما چاکر خانوم نرسی هستیم !!!!![]()
ثانیا دندونپزشک ترس نداره که !! دخترم دندونپزشک اووونم من اصلا ترسی ندارهبیا هر کاری داری رو دندونات من برات انجام بدم
(چه خوبم تبلیغ میکنم
)
Nersi نوشته شده:اولاً مااااااا بیشتر!Mostafaa نوشته شده:اولا که ما چاکر خانوم نرسی هستیم !!!!![]()
ثانیا دندونپزشک ترس نداره که !! دخترم دندونپزشک اووونم من اصلا ترسی ندارهبیا هر کاری داری رو دندونات من برات انجام بدم
(چه خوبم تبلیغ میکنم
)
![]()
دوماً مطلب رو ملتـفـت نشدی!!من از دندونپزشک نمی ترســــــــــــــــــم،از دکتر دندونپزشک می ترســـــــــــــــــــــــــــم(اااای بابا،یه خاطره از دکتر دندونپزشکی که یکی از دوستان معرفی کرده بود دارم،واسه اون گفتم؛خنده دارهههههههههه
![]()
)
صدات قطع و وصل میشه!! هاااااا چییییی گفتی؟؟ صدااااات نمیااااد!!Mostafaa نوشته شده:Nersi نوشته شده:اولاً مااااااا بیشتر!Mostafaa نوشته شده:اولا که ما چاکر خانوم نرسی هستیم !!!!![]()
(چه خوبم تبلیغ میکنم
)
![]()
دوماً مطلب رو ملتـفـت نشدی!!من از دندونپزشک نمی ترســــــــــــــــــم،از دکتر دندونپزشک می ترســـــــــــــــــــــــــــم(اااای بابا،یه خاطره از دکتر دندونپزشکی که یکی از دوستان معرفی کرده بود دارم،واسه اون گفتم؛خنده دارهههههههههه
![]()
)
خب تعریییف کن ببیینییم چه کرده اقا دکتره ؟!!!![]()
اما توهین نشه به دندانپزشک !!!![]()
نا سلامتی من عضو فعال انجمن دندانپزشکانم هاااا
![]()
![]()
( تعریف ا خود نحسابید
)
این که هنر نیستSheila نوشته شده:بابا آشپزي ديگه چيه؟من كه به عمرم حتي يه نيمرو هم درست نكردم يعني نپختم
هي اين آقايونو تنبل كنين...هي غذا بپزين
کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 1 مهمان