الهام عزیزم
من هم با شما کاملا موافقم که ازدواج باید کاملا با موافقت خانواده ها و پدر و مادر صورت بپذیره و اگه چنین نباشه به یقین میگم که اون ازدواج نمیتونه سرانجام داشته باشه!هیچ کس حق نداره پل زندگی با خانواده اش رو برای به دست آوردن طرف مقابلش بشکنه و اگه بشکنه آدم قابل اعتمادی نیست!
این که خانواده ها باید با هم، هم کفو باشند خیلی مهمه و خیلی چیزهای دیگه ................
موقع ازدواج دختر و پسر باید با چشم باز انتخاب کنن ، به خصوص تو ایران و شرایط فرهنگی کشور ما ! باید نهایت تلاش انجام بشه تا بهترینی رو انتخاب کنیم که از نظر خانواده هم بهترین باشه ولی دیگه نباید خیلی ریز شد و سلیقه های اطرافیان رو در نظر گرفت چون واقعا سلیقه ها مختلف هستند ولی کلیت یه انتخاب شایسته باید لحاظ بشه!
درسته که خانواده هامون ما رو خوب میشناسند و من با این حرفت کاملا موافقم و وقتی به ما اجازه انتخاب رو میدن پس وظیفه ما سنگین تر میشه چون باید انتخاب شایسته ای رو داشته باشیم که با افتخار ازش صحبت کنیم!!
اما مسئله عشق هم باید لحاظ بشه و هر کس در درون خودش بهتر میدونه که احساسی که در درونش هست هوسه و یا عشقه و اگه حتی سر سوزنی بفهمه که اون هوسی بیش نیست بهتره تکلیف خودشو مشخص کنه و خودشو در گیر احساس پوچ نکنه!و اطرافیان رو اذیت نکنه.
به نظر خودم عشقی واقعی هست که بتونه سر سوزنی مارو به یاد خدا بندازه
من خودم وقتی به عشق فکر میکنم و به کلمه آزادی ،درک میکنم که عاشق واقعی خداوند بزرگه که با نهایت عشقش به ما آزادی داده که انتخابش کنیم یا حتی انتخابش نکنیم!
انتخاب الان ما انتخاب یه عمره ! اگه الان خوب باشیم و خوب فکر کنیم و همون طور که گفتم ریشه هامون رو قوی کنیم با بهترین شرایط روحانی و عقلانی الان انتخاب مسیر بعدا رو انجام دادیم و مشکلات هر چه قدر هم بزرگ در نهایت ما رو میلرزونه ولی دیگه مارو از ریشه در نمیاره!
در هر صورت انتخاب یا عدم انتخاب باید با تامل انجام بشه که بعدا پشیمونی در کار نباشه .
هر آدم خودش میدونه که برای کی حاضر فداکاری کنه و برای کی نه .
ولی باز هم به قول دوست خوبم خیلی چیز ها نسبیه و باید زیر یک سقف زندگی کرد تا بتونیم تمام آرمان ها و تلاش های دوران قبل از ازدواج رو محک بزنیم!
و این محکم بودن زن و شوهر رو میطلبه چون دیگه پدر و مادر نیستند که نذارند آب تو دل بچه شون تکون بخوره یا نخوره!!!!!!

When you have nothing important or interesting to say, dont let anyone persuad you to say it