نفر قبليت کدوم قسمت طبيعته؟
Re: نفر قبليت کدوم قسمت طبيعته؟
خاک : رو راست و بی ریا
زندگی قافیه باران است ، من اگر پاییزم و درختان امیدم همه بی برگ شدند تو بهاری و به اندازه باران خدا زیبایی . . . !
هلو
زندگی قافیه باران است ، من اگر پاییزم و درختان امیدم همه بی برگ شدند تو بهاری و به اندازه باران خدا زیبایی . . . !
دریا با همه موج هایی که داره
دوسش دارم دریا رو....
دوسش دارم دریا رو....
motshakeram
toham mesle derakhte sabze bozorgi
toham mesle derakhte sabze bozorgi
بیا ، و ظلمت ادراک را چراغان کن
که یک اشاره بس است
که یک اشاره بس است
درخت شفتالو
معرفت از درخت آموز که سایه از سر هیزم شکن هم بر نمی دارد
الان فحش دادی؟؟؟ هااا منظورت رودخونه کوچیک بوده
هممم حمیده ماسه های نرم لب ساحله از اونا که شبا خنک میشه،ظهرا دااغ میشه!
هیییییییی یاد یه خاطره افتادم! شب،لب ساحل،پاهاتو بکنی لا ماسه های خنک و ولو شی و آسمون رو نیگاه کنی،آسمون اونجا پُر از ستاره س اینجا دیگه خیلی وقته که ستاره ای نیس،میگن هست ولی به خاطر آلودگی دیده نمیشه،اینجا دیگه به خاطر آلودگی خیلی چیزا دیده نمیشه!! اینجا روزا فقط خورشید معلومه و شبا فقط ماه؛اینا هم چون خیلی نور دارن معلومن.... نگرانم.... نگرانِ اینکه یه روز چشمامو وا کنم دیگه خورشید رو نبینم یا شب موقع خواب خبری از ماه نباشه.....
هممم حمیده ماسه های نرم لب ساحله از اونا که شبا خنک میشه،ظهرا دااغ میشه!
هیییییییی یاد یه خاطره افتادم! شب،لب ساحل،پاهاتو بکنی لا ماسه های خنک و ولو شی و آسمون رو نیگاه کنی،آسمون اونجا پُر از ستاره س اینجا دیگه خیلی وقته که ستاره ای نیس،میگن هست ولی به خاطر آلودگی دیده نمیشه،اینجا دیگه به خاطر آلودگی خیلی چیزا دیده نمیشه!! اینجا روزا فقط خورشید معلومه و شبا فقط ماه؛اینا هم چون خیلی نور دارن معلومن.... نگرانم.... نگرانِ اینکه یه روز چشمامو وا کنم دیگه خورشید رو نبینم یا شب موقع خواب خبری از ماه نباشه.....
----->
به اونروزا هم میرسیم
فحش چیه؟ جوی آب تمیز که از یه کوچه باغی سرسبز میگذره فحشه؟
فحش چیه؟ جوی آب تمیز که از یه کوچه باغی سرسبز میگذره فحشه؟
بیا ، و ظلمت ادراک را چراغان کن
که یک اشاره بس است
که یک اشاره بس است
درخت گلابی
دست هایی که کمک میکنند مقدس تر از لبهایی هستند که دعا می خوانند(کوروش کبیر)
کوه
چه کسی حاضر است؟
کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 1 مهمان