دنيا
- Babak Radfar
- جغد پیر
دنيا
دوتا سوال:
دنيا رو چه طوري ميبينين؟ دنيا به نظرتون چه شکليه؟
ازش چي ميخواين؟(مادي...معنوي...فکري...ذهني...هرچي) توش دنبال چي ميگردين؟
دنيا رو چه طوري ميبينين؟ دنيا به نظرتون چه شکليه؟
ازش چي ميخواين؟(مادي...معنوي...فکري...ذهني...هرچي) توش دنبال چي ميگردين؟
Re: دنيا
به نظر من دنیا یه سفر اجباری و خیلی خیلی کوتاه هستش که خیلی زودتر از اون چیزی که فکرشو بکنیم تموم میشه. شکل خاصی نداره...ولی در عین دشواریش خیلی قشنگه. همه انگار منتظر یه چیزی هستیم...به هر چیزی که دست پیدا می کنیم...به هر آرزویی که می رسیم باز سیر نمی شیم..باز بیشتر از اونو می خوایم...شاید دلیلش این باشه که به خواسته و هدف اصلیمون نمی رسیم..که بازگشت ه به خالق هست...
ای خدا، ای فلک، ای طبیعت، شام تاریک ما را سحر کن...
منم با نظر ابری موافقم، فقط اینو میگم که:
عمری دگر بباید بعد از وفات ما را -- کاین عمر طی نمودی اندر امیدواری
و برای کم ظرفیتی این دنیا
در اين دنيا كه مردانش عصا از كور مي دزدند -- من از ناباوري محبت را جستجو كردم
عمری دگر بباید بعد از وفات ما را -- کاین عمر طی نمودی اندر امیدواری
و برای کم ظرفیتی این دنیا
در اين دنيا كه مردانش عصا از كور مي دزدند -- من از ناباوري محبت را جستجو كردم
معرفت از درخت آموز که سایه از سر هیزم شکن هم بر نمی دارد
من دنیا رو کوچیک می بینم بعد آدما رو بزرگ میبینم،گاهی اوقات(آدما) کمرنگ گاهی اوقات پررنگ.
از دنیا چی میخوام،بهتره بگیم دنیا از جون من چی می خواد ولی من از دنیا همه چی میخوام،سهم خودمو،نه بیشتر نه کمتر.سهم منم کوچیک نیست،چون من یه آدمم،یه آدم بزرگ پس می تونم کل دنیای کوچیک رو به دست بیارم من دنیا رو دوس دارم،چون بهم یاد میده که چقدر بزرگم و چقدر می تونم بزرگتر شم،تا جایی که از زمین خسته شم و برم.به دنیای من خوش اومدید
از دنیا چی میخوام،بهتره بگیم دنیا از جون من چی می خواد ولی من از دنیا همه چی میخوام،سهم خودمو،نه بیشتر نه کمتر.سهم منم کوچیک نیست،چون من یه آدمم،یه آدم بزرگ پس می تونم کل دنیای کوچیک رو به دست بیارم من دنیا رو دوس دارم،چون بهم یاد میده که چقدر بزرگم و چقدر می تونم بزرگتر شم،تا جایی که از زمین خسته شم و برم.به دنیای من خوش اومدید
----->
من از اين دنيا چي ميخوام جز يه جعبه مداد رنگي...
می دانی ؟!!! همه چیز تازه اش خوب است .. جز تازه فهمیدن _ که گاه دیر است و گاه بسیار دیر _ گاه گران تمام می شود و گاه بسیار گران ..........گاهی حتی به قیمت: " بفهم و بمیر " !!
Re:
؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!Sepehr نوشته شده:ارنست همینگوی یه جایی نوشته : (( دنیا جای قشنگییه و ارزشه جنگیدنو داره ))
فقط با قسمت دوم حرفش موافقم.
آقا سپهر وقتی با قسمت دوم موافقید یعنی اینکه دنیا جای قشنگیه!!! چون منطق حکم می کنه که آدم واسه چیزایی بجنگه که ارزششو داشته باشه!پس با قسمت اول هم موافقید.اگر نه!! اینجا این سوال مطرح می شه پس واسه چی می جنگی واسه دنیایی که قشنگ نیست؟؟؟؟
راستی تاپیکی که به عنوان جمله های ادبی باز کردید خیلی جالب و قشنگه،می تونی خودتو بیشتر معرفی کنی تا من و دوستام باهات آشنا بشیم؟!
----->
Re:
مریم خانم سلام
در مورد سوالی که گفتید : برای دنیا نمیجنگم , برای زندگی میجنگم. به معنیه واقعیش.
زندگی زیباست نه منطقی.
در زنده بودن ما منطقی وجود نداره.
برای زندگی ای که زیباست میجنگم نه برای دنیا , دنیا ارزششو نداره ولی چیزهای با ارزشی درون خودش داره.
و قسمت دوم : حتماً , به شرطی که فقط رو صندلی داغ نشونید.
در مورد سوالی که گفتید : برای دنیا نمیجنگم , برای زندگی میجنگم. به معنیه واقعیش.
زندگی زیباست نه منطقی.
برای زندگی ای که زیباست میجنگم نه برای دنیا , دنیا ارزششو نداره ولی چیزهای با ارزشی درون خودش داره.
زندگی توریست که تارش را ایزد و پودش را اهریمن بافته است ( ویکتور هوگو )
Re:
Sepehr نوشته شده:مریم خانم سلام
زندگی زیباست نه منطقی.
علیک سلام؛
آخیییییییییییییش خیالم راحت شد،نگران شدم دیدم داری سر هیچ و پوچ می جنگی!! حالا خوب شد،زندگی ارزش جنگیدن داره،ادامه بده.....
در مورد صندلی داغ هم صندلی سرد چی بازم مخالفی؟!! باشه بچه هارو راضی میکنم که هر وقت اومدی توی سایت رو هیچ صندلی نشینی ایستاده بیای و ایستاده بری!!!
----->
Re:
الان هر چی فکر می کنم نمی دونم دنیا چیه
خیلی بزرگه یا خیلی کوچیک؟
خوبه یا بد
ارزش داره یا نداره
هر چی باشه من الان تو دنیام پس باید تا نبردنم استفاده کنم
خیلی بزرگه یا خیلی کوچیک؟
خوبه یا بد
ارزش داره یا نداره
هر چی باشه من الان تو دنیام پس باید تا نبردنم استفاده کنم
زندگی قافیه باران است ، من اگر پاییزم و درختان امیدم همه بی برگ شدند تو بهاری و به اندازه باران خدا زیبایی . . . !
چه کسی حاضر است؟
کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 1 مهمان