گپ و سرگرمی اعضا
-
hadi
- كارش درسته
![كارش درسته كارش درسته](./images/ranks/rank_founder.gif)
- پست: 4070
- تاریخ عضویت: چهار شنبه 4 مرداد 1385, 11:17 am
-
تماس:
پست
توسط hadi » یک شنبه 6 آبان 1386, 9:31 pm
معرفت از درخت آموز که سایه از سر هیزم شکن هم بر نمی دارد
-
abri
- آخرشه !
![آخرشه ! آخرشه !](./images/ranks/rank_6.gif)
- پست: 3773
- تاریخ عضویت: شنبه 7 مرداد 1385, 12:09 pm
پست
توسط abri » دو شنبه 7 آبان 1386, 2:41 am
hadi نوشته شده:ابری رد میشود
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
!
بترکی!!!
![Mad :x](./images/smilies/icon_mad.gif)
ای خدا، ای فلک، ای طبیعت، شام تاریک ما را سحر کن...
-
Elham
- آخرشه !
![آخرشه ! آخرشه !](./images/ranks/rank_6.gif)
- پست: 931
- تاریخ عضویت: دو شنبه 16 مرداد 1385, 12:01 pm
پست
توسط Elham » دو شنبه 7 آبان 1386, 7:22 am
عشقها میمیرند رنگها رنگ دگر می گیرند و فقط خاطره هاست که چه شیرین و چه تلخ دست نخورده بجا می مانند ...
-
Elham
- آخرشه !
![آخرشه ! آخرشه !](./images/ranks/rank_6.gif)
- پست: 931
- تاریخ عضویت: دو شنبه 16 مرداد 1385, 12:01 pm
پست
توسط Elham » دو شنبه 7 آبان 1386, 7:26 am
ابری جان کشک بادمجان فقط پیاز سرخ کرده +بادمجان سرخ کرده+ کشکه
ولی حلیم بادمجان فقط دردسر محضه
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
عشقها میمیرند رنگها رنگ دگر می گیرند و فقط خاطره هاست که چه شیرین و چه تلخ دست نخورده بجا می مانند ...
-
Elham
- آخرشه !
![آخرشه ! آخرشه !](./images/ranks/rank_6.gif)
- پست: 931
- تاریخ عضویت: دو شنبه 16 مرداد 1385, 12:01 pm
پست
توسط Elham » دو شنبه 7 آبان 1386, 7:35 am
مهدی جان شما که پختنشو یاد گرفتی خوردنشم یاد گرفتی؟؟؟؟؟؟؟
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
عشقها میمیرند رنگها رنگ دگر می گیرند و فقط خاطره هاست که چه شیرین و چه تلخ دست نخورده بجا می مانند ...
-
Nersi
- آخرشه !
![آخرشه ! آخرشه !](./images/ranks/rank_6.gif)
- پست: 2493
- تاریخ عضویت: شنبه 5 آبان 1386, 11:40 am
- محل اقامت: تهران
-
TNZ
- پادشاه
![پادشاه پادشاه](./images/ranks/rank_6.gif)
- پست: 6111
- تاریخ عضویت: دو شنبه 9 مرداد 1385, 5:43 pm
-
تماس:
پست
توسط TNZ » یک شنبه 13 آبان 1386, 3:31 pm
اینا رو بخورید تا طعم غذاهای نرسی یادتون بره
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
-
پیوست ها
-
![2rnk3z4.jpg](./download/file.php?id=369&sid=07d632d2fd9ccbf9b6de2f951acb38da)
- 2rnk3z4.jpg (151.03 کیلو بایت) مشاهده 9084 مرتبه
°°°°°°°°°|/
°°°°°°°°°|_/
°°°°°°°°°|__/°
°°°°°°°°°|___/°
°°° ____|___________
~~~\_SOMAYEH___//~~~
´¨¯¨`*•~-.¸,.-~*´¨¯¨`*•~-.¸,.
-
TNZ
- پادشاه
![پادشاه پادشاه](./images/ranks/rank_6.gif)
- پست: 6111
- تاریخ عضویت: دو شنبه 9 مرداد 1385, 5:43 pm
-
تماس:
پست
توسط TNZ » یک شنبه 13 آبان 1386, 3:32 pm
اینم خوبه امتحان کنید
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
-
پیوست ها
-
![ghaza%20%286%29.jpg](./download/file.php?id=370&sid=07d632d2fd9ccbf9b6de2f951acb38da)
- ghaza%20%286%29.jpg (42.84 کیلو بایت) مشاهده 9086 مرتبه
°°°°°°°°°|/
°°°°°°°°°|_/
°°°°°°°°°|__/°
°°°°°°°°°|___/°
°°° ____|___________
~~~\_SOMAYEH___//~~~
´¨¯¨`*•~-.¸,.-~*´¨¯¨`*•~-.¸,.
-
saviola
- !
- پست: 2260
- تاریخ عضویت: دو شنبه 16 مهر 1386, 8:46 am
-
تماس:
پست
توسط saviola » دو شنبه 14 آبان 1386, 5:50 am
وای حمیده کجایی!!!!
بستنی!!!
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
-
TNZ
- پادشاه
![پادشاه پادشاه](./images/ranks/rank_6.gif)
- پست: 6111
- تاریخ عضویت: دو شنبه 9 مرداد 1385, 5:43 pm
-
تماس:
پست
توسط TNZ » دو شنبه 14 آبان 1386, 8:51 pm
°°°°°°°°°|/
°°°°°°°°°|_/
°°°°°°°°°|__/°
°°°°°°°°°|___/°
°°° ____|___________
~~~\_SOMAYEH___//~~~
´¨¯¨`*•~-.¸,.-~*´¨¯¨`*•~-.¸,.
-
saviola
- !
- پست: 2260
- تاریخ عضویت: دو شنبه 16 مهر 1386, 8:46 am
-
تماس:
پست
توسط saviola » سه شنبه 15 آبان 1386, 1:29 am
چه قشنگ!!!
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
-
TNZ
- پادشاه
![پادشاه پادشاه](./images/ranks/rank_6.gif)
- پست: 6111
- تاریخ عضویت: دو شنبه 9 مرداد 1385, 5:43 pm
-
تماس:
پست
توسط TNZ » پنج شنبه 20 دی 1386, 1:29 pm
سالاد ذرت
مواد لازم:
يك ليوان
ذرت پخته شده
نصف ليوان
هويج پخته شده
ك ليوان
نخود سبز پخته شده
يك ليوان
كاهوي خرد شده
يك ليوان
مغز پرتقال خرد شده
100گرم
كالباس
100گرم
خامه
100گرم
سس مايونز
2 قاشق غذا خوري
شكر
2 قاشق غذا خوري
آبليمو
نصف قاشق مربا خوري
نمك
طرز تهيه:
براي پخت ذرت، بلال را با چوب آن درديگ زودپز با مقداری نمك می ريزيم كه درمدت 2 ساعت خواهد پخت. سس مايونز، خامه، آبليمو، نمك و شكر را مخلوط مي كنيم. نخود سبز، ذرت، كاهو و هويج و مغز پرتقال خرد شده را نيز با هم مخلوط مي كنيم.سپس اين مواد را در ظرفی ریخته و روي آن را با سس و هويج تزئين می كنيم .
نكات تغذيه اي:
* اين سالاد پر كالري ، براي افراد كم اشتها به خصوص كودكان كم اشتها مناسب است.
* دراين سالاد از هويج پخته استفاده شده است و همان طوري كه در بخش دانستني هاي تغذيه آمده است، خواص آنتي اكسيداني هويج پخته از هويج خام بيشتر است.
* سعي كنيد از كالباسی استفاده كنید كه داراي مارك تجاري معتبر و استاندارد باشد.
* به علت وجود خامه و سس و كالباس در اين سالاد ، سعي كنيد كه آن را به مدت طولاني نگهداري نكنيد و آن را به مقدار مصرف براي يك وعده غذايي تهيه نماييد .
* اين سالاد، يك غذاي سرد است كه مي توان آن را با نان باگت براي كودكان سرو كرد.
* انرژي كل غذا، 1630 كالري است كه اگر توسط 4 نفر ميل شود، سهم هرفرد به طورمتوسط 407 كالري است .
°°°°°°°°°|/
°°°°°°°°°|_/
°°°°°°°°°|__/°
°°°°°°°°°|___/°
°°° ____|___________
~~~\_SOMAYEH___//~~~
´¨¯¨`*•~-.¸,.-~*´¨¯¨`*•~-.¸,.
-
mmk
- آخرشه !
![آخرشه ! آخرشه !](./images/ranks/rank_6.gif)
- پست: 1862
- تاریخ عضویت: یک شنبه 18 شهریور 1386, 2:47 pm
-
تماس:
پست
توسط mmk » پنج شنبه 20 دی 1386, 4:31 pm
طرز تهیه نیمرو
مواد لازم
تخم مرغ 2 عدد
روغن به میزان لازم
ماهیتابه 1 عدد
.
.
.
ابتدا ماهیتابه رو میذاریم روی گاز و بعد روغن رو بهش اضافه میکنیم
بعد تخم مرغ را ازطرف افقی میشکنیم و درون ماهیتابه قرار میدهیم
بعد از 5 دقیقه غذا اماده است
نوش جاااااااااااااااااااااااااااااااااااااان
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
دست هایی که کمک میکنند مقدس تر از لبهایی هستند که دعا می خوانند(کوروش کبیر)
-
Elham
- آخرشه !
![آخرشه ! آخرشه !](./images/ranks/rank_6.gif)
- پست: 931
- تاریخ عضویت: دو شنبه 16 مرداد 1385, 12:01 pm
پست
توسط Elham » جمعه 21 دی 1386, 2:40 pm
خجالت بكشيد اين عكسا اين كارا چيه؟
نرسي تو كه رسما حال منو بهم زدي با اين عكسا
كم تو روز عق مي زدم
چهار تا غذاي خوب بنويسيد كه بقيه كه ماشالله همه هم دم بختن استفاده كنن بابااااااااااااا
عشقها میمیرند رنگها رنگ دگر می گیرند و فقط خاطره هاست که چه شیرین و چه تلخ دست نخورده بجا می مانند ...
-
mmk
- آخرشه !
![آخرشه ! آخرشه !](./images/ranks/rank_6.gif)
- پست: 1862
- تاریخ عضویت: یک شنبه 18 شهریور 1386, 2:47 pm
-
تماس:
پست
توسط mmk » جمعه 21 دی 1386, 2:55 pm
من که بهتون یاد دادم طرز پختن تخم مرغو
دیگه چی میخواین؟
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
دست هایی که کمک میکنند مقدس تر از لبهایی هستند که دعا می خوانند(کوروش کبیر)
-
TNZ
- پادشاه
![پادشاه پادشاه](./images/ranks/rank_6.gif)
- پست: 6111
- تاریخ عضویت: دو شنبه 9 مرداد 1385, 5:43 pm
-
تماس:
پست
توسط TNZ » جمعه 6 اردیبهشت 1387, 8:43 am
بورک ( ترکيه):
مواد لازم
آرد گندم : 2 ليوان
تخم مرغ : يک عدد
آب : يک دوم ليوان
نمک : يک دوم قاشق چايخوري
مواد مياني :
گوشت چرخ کرده : 200 گرم
پياز متوسط : يک عدد
فلفل دلمه اي کوچک : يک عدد
گوجه فرنگي متوسط : يک عدد
جعفري خرد شده : 2 قاشق غذاخوري
نمک وفلفل سياه : به مقدار کم
روغن مايع : يک ليوان
آب : دو قاشق غذاخوري
طرز تهيه
در کاسه اي آرد را الک کرده و سط آن را باز کرده تخم مرغ ، آب و نمک را افزوده و خمير را درست مي کنيم تا جايي ورز مي دهيم تا به دست نچسبد . روي خمير را پوشانده تا 10 دقيقه استراحت کند . بعد پياز را پوست کرده و ساطوري کرده در تابه اي روغن ريخته و پياز را چند دقيقه تفت داده و فلفل دلمه اي را نگيني خرد کرده به پياز مي افزائيم چند دقيقه که تفت خورد از روي حرارت برداشته گوشت را اضافه کرده بعد گوجه فرنگي را رنده مي کنيم بعد جعفري ، نمک و فلفل و آب را مخلوط مي کنيم سپس از خمير گلوله اي کوچک برداشنه با وردنه بازکرده به اندازه يک نلبکي از مايع گوشتي برداشته و سط آن قرار داده خمير را بسته در روغن داغ سرخ مي کنيم .
°°°°°°°°°|/
°°°°°°°°°|_/
°°°°°°°°°|__/°
°°°°°°°°°|___/°
°°° ____|___________
~~~\_SOMAYEH___//~~~
´¨¯¨`*•~-.¸,.-~*´¨¯¨`*•~-.¸,.
-
TNZ
- پادشاه
![پادشاه پادشاه](./images/ranks/rank_6.gif)
- پست: 6111
- تاریخ عضویت: دو شنبه 9 مرداد 1385, 5:43 pm
-
تماس:
پست
توسط TNZ » جمعه 6 اردیبهشت 1387, 8:55 am
بیتی فور
مواد لازم :
کره 250 گرم
شکر یک لیوان
وانیل یک قاشق چای خوری
تخم مر غ یک عدد
آرد سفید 2 و نیم لیوان
پکینگ پودر یک قاشق مربا خوری
پودر کا کائو یک قاشق غذا خوری
طرز تهیه :
ابتدا کره رو خوب میزنیم تا رنگش سفید شه
شکر – تخم مرغ و وانیل رو اضاف میکنیم و خوب مخلوط میکنیم
در جای دیگر آرد و پیکینگ پودر را مخلوط میکنیم و به آرامی به مخلوط اولیه اضاف میکنیم
تا خمیر یک دست بشه
خمیر رو بشکل توپ در میاریم و میزاریم توی یخچال تا استراحت کنه
خمیر رو به دو قسمت تقسیم میکنیم
یکی از قسمتها رو با پودر کاکائو مخلوط میکنیم تا رنگش عوض شه
حالا هر یک از خمیر ها رو بصورت استوانه در میاریم بعد بصورت موازی بغل هم میزلریم و مقدار خیلی کمی فشار میدیم تا بهم بچسبن
خمیر رو با چاقو بصورت مربع مربع میبریم
سینی فر رو چرب میکنیم و بیتی فورها رو در اون میچینیم
فر رو با دمای 220 درجه سانتی گراد آماده میکنیم
سینی رو به مدت 15 دقیقه در فر میزاریم
°°°°°°°°°|/
°°°°°°°°°|_/
°°°°°°°°°|__/°
°°°°°°°°°|___/°
°°° ____|___________
~~~\_SOMAYEH___//~~~
´¨¯¨`*•~-.¸,.-~*´¨¯¨`*•~-.¸,.
-
PARVAZ
- خيلي پيشرفت كرده
![خيلي پيشرفت كرده خيلي پيشرفت كرده](./images/ranks/rank_3.gif)
- پست: 146
- تاریخ عضویت: دو شنبه 27 اسفند 1386, 2:52 pm
پست
توسط PARVAZ » جمعه 6 اردیبهشت 1387, 10:31 am
این طرز تهیه یک غذای ساده می باشد : گوجه فرنگی + پیاز داغ + روغن +تخم مرغ = این غذای جهانی خیلی راحت و با زمان کمی آماده مشود اسمش رو همه می دونن چیزی نیست جز املت خوشمزه
دریا باش که اگر کسی سنگی به سویت پرتاب کرد سنگ غرق شود نه آنکه تو متلاطم شوی
-
shaparak
- پيشرفت كرده
![پيشرفت كرده پيشرفت كرده](./images/ranks/rank_2.gif)
- پست: 83
- تاریخ عضویت: پنج شنبه 15 فروردین 1387, 8:05 pm
پست
توسط shaparak » جمعه 6 اردیبهشت 1387, 11:59 am
-
پیوست ها
-
![0269-0706-1413-0640_SM.jpg](./download/file.php?id=828&sid=07d632d2fd9ccbf9b6de2f951acb38da)
- 0269-0706-1413-0640_SM.jpg (31.42 کیلو بایت) مشاهده 8925 مرتبه
وقتي كه تو رفتي خورشيد نمرده
دريا و بيابان خدا دست نخورده..
-
nono
- ReD RoSe
![ReD RoSe ReD RoSe](./images/ranks/rank_redrose.gif)
- پست: 2411
- تاریخ عضویت: دو شنبه 16 مهر 1386, 7:38 pm
-
تماس:
پست
توسط nono » جمعه 6 اردیبهشت 1387, 1:45 pm
دلبرو(شیرینی نوروزی لار)
مواد لازم:
آرد=1 کیلو
روغن=400 گرم
آب=بمقدار لازم
پودر قند=بمقدار لازم
پودر نارگیل خیلی نرم=بمقدار لازم
هل نرم شده=کمی
طرز تهیه:
آرد را با روغن مخلوط کرده و سپس آب ولرم را کم کم به آن اضافه می کنیم تا وقتیکه خمیر صاف و یکدستی حاصل شود.سپس خمیر را با وردنه بر روی سینی پهن کرده و با لیوان قالب می زنیم.نصف دایره شیرینی را با پودر نارگیل که خیلی نرم شده م با کمی پودر قند مخلوط کرده ایم پر می کنیم و نصف دیگر را روی آن برمی گردانیم. کمی آرد را با آب مخلوط کرده سپس اطراف خمیر دایره می ریزیم و دو طرف را به هم می چسبانیم و با چنگال روی آن را فشار می دهیم تا دو طرف به هم بچسبد.سپس شیرینی ها را در روغن فراوان سرخ می کنیم بحدی که طلایی رنگ شود و کمی پف کند.سپس آنها را از روغن خارج کرده در صافی می ریزیم تا روغن آب برود پس از سرد شدن آنها را در پودر قند می غلتانیم و در ظرف می چینیم. این شیرینی مخصوص شهر لار می باشد و در ایام نوروز طبخ می شود.نوش جان!
زندگی قافیه باران است ، من اگر پاییزم و درختان امیدم همه بی برگ شدند تو بهاری و به اندازه باران خدا زیبایی . . . !
چه کسی حاضر است؟
کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 1 مهمان