ديوونه خونه
Re:
خب اينكه روشنه!! جوجه از تخم مياد بيرون ميشه مرغ ديگه!
می دانی ؟!!! همه چیز تازه اش خوب است .. جز تازه فهمیدن _ که گاه دیر است و گاه بسیار دیر _ گاه گران تمام می شود و گاه بسیار گران ..........گاهی حتی به قیمت: " بفهم و بمیر " !!
Re:
هااااااااااااااااااااااااااااا کی صدا کرد مراااااااااااااااااااااااااااااااااااabri نوشته شده:این سوال رو به نظرم نرسی جواب بده بهتــــره! آخه اون رییسه ماست!
اول یه کف مرتب بزنید واسه خودتون که تا این موقع شب نشستین ببیند که اول مرغ بوده یا تخم مرغ (لطفا کف مرتب به صورت بندری باشه )
دوم اینکه به نظر من هر دو بودن اینجا نبودن،حالا کجا بودن این مسئله ماست.یا اینکه عشقی بین این مرغه و تخمه مرغه بر قرار بوده یا نه،همانطور که می دانید عشق مسئله اصلی و فرعی زندگی میباشد.آقا این بلندگو خرابه صدا نمیاد،من یه بار سوال می کنم از دوستان دسته جمعی جواب بدین که آیا صدا میاد یا نه!!! خب حاضرید؟ ممد صداااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا میااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااد؟ بهــــــــــــــــــــــــــله
خب الحمدلله که صدا به صدا می رسه ولی آدم به این مسئله که تخم مرغ اول بوده یا مرغ نمی رسه.
ولی جدا اول مرغ بوده،چون خدا اول از هر موجودی یه دونه آفرید..... بعدم دیگه همین دیگه،در ضمن مهم اینه که اول مرغ بوده نه خروس
یادمون باشه یه جلسه هم سر این موضوع که چرا خروس اول آفریده نشد یه کوچک حرفی بزنیم
----->
Re:
مرسي نرسي جون كه به سؤالم جواب دادي (:-* آبكي )
ولي من فكر ميكنم مرغ نبوده جون اكه مرغ اول بوده بوده , از كجا اومده بوده؟؟ :-؟
خروسو حرفشو نزن اصلا از اولش هم كسي محل خروسا نميذاشت! واسه همين هميشه بحث سر مادر و بجه بوده!
البته من ارادت خاصي به خروسا دارم..
به قول دانشمند :"زنده بااااااااااااااااااااااااااد خرووووووووووووس " !!
ولي من فكر ميكنم مرغ نبوده جون اكه مرغ اول بوده بوده , از كجا اومده بوده؟؟ :-؟
خروسو حرفشو نزن اصلا از اولش هم كسي محل خروسا نميذاشت! واسه همين هميشه بحث سر مادر و بجه بوده!
البته من ارادت خاصي به خروسا دارم..
به قول دانشمند :"زنده بااااااااااااااااااااااااااد خرووووووووووووس " !!
وقتي كه تو رفتي خورشيد نمرده
دريا و بيابان خدا دست نخورده..
دريا و بيابان خدا دست نخورده..
Re:
ولی به نظر من اول پیشی بوده بعدش خدا دیده این پیشی غذا نداره بخوره مرغ آفرید بعدش دید که اگه این پیشیه این مرغه رو بخوره گیگه غذا نداره ، بعدش تخم مرغ آفرید که تبدیل به ه جوجه بشه و سپس مرغ بشه که این پیشی برای همیشه غذا داشته باشه
°°°°°°°°°|/
°°°°°°°°°|_/
°°°°°°°°°|__/°
°°°°°°°°°|___/°
°°° ____|___________
~~~\_SOMAYEH___//~~~
´¨¯¨`*•~-.¸,.-~*´¨¯¨`*•~-.¸,.
°°°°°°°°°|_/
°°°°°°°°°|__/°
°°°°°°°°°|___/°
°°° ____|___________
~~~\_SOMAYEH___//~~~
´¨¯¨`*•~-.¸,.-~*´¨¯¨`*•~-.¸,.
Re:
به به!
به به!
منم سوال دارم..
حاج زنبور عسل که مامانیشو پیدا کرد اول مامانیش بوسش کرد یا حاجی اول مامانش رو؟؟
به به!
منم سوال دارم..
Re:
saviola نوشته شده:به به!
به به!
منم سوال دارم..
والا بلا،می گن حاجی از وقتی حاجی شد دیگه کسی رو بوس نکرد ولی خدا عالمه،صدای موچش که اومد تا اینجا.....
----->
Re:
سلام دختر خاله!!!!!
Re:
خوابم میاد اما نمیتونم بخوابم؟!
Re:
به به!
میگم!!
این گوره خرا سیاهن با خط خط سفید یا سفیدن با خط خط سیاه؟
میگم!!
این گوره خرا سیاهن با خط خط سفید یا سفیدن با خط خط سیاه؟
Re:
گور خر رو مگه رنگ می کنن؟
گر خر هم مثل بقیه گورها خاکیه
حالا نمیدوم خاکش سیاهه یا سفید یا خاکی
گر خر هم مثل بقیه گورها خاکیه
حالا نمیدوم خاکش سیاهه یا سفید یا خاکی
زندگی قافیه باران است ، من اگر پاییزم و درختان امیدم همه بی برگ شدند تو بهاری و به اندازه باران خدا زیبایی . . . !
Re:
سمیه مون ( خواهرم ) بچه که بود میگفت خرایی که لباس ورزشی پوشیدن!
چه کسی حاضر است؟
کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 1 مهمان